Jorddragen og årshjulet

Senere, det er allerede varmt og dagen er ikke længere så ny. Men du har lært dig selv at navigere på en anderledes made gennem den lyse, udadvendte tid, hvor natten er lille. Således fik du både lov til at opleve daggry og lytte til fuglenes morgenhymne, du deltog for så at sove videre.

Nu mødes vi her og du er døsig og veludhvilet ligesom jeg. Varmen gør allerede sit og lyset er skarpt. Du må indstille dine øjne for at få øje på mig, jeg bor i skyggen, velkommen til min simple bolig. Kom nærmere, helt hen til hullet i træet. Her ligger jeg og dvæler, daser, men alligevel ser jeg og ved. Jeg lader det arbejde for mig. Ikke udfarende, ikke på jagt eller urolig for, at jeg skal gå slip af noget.

Der er tidspunkter, hvor vi høster og tidspunkter, hvor vi sår, men til tider kan vi gøre begge dele samtidig. Se, her ligger skattene, de indre værdier og de gyldne ressourcer, jeg har til min rådighed.

Der er mange, en slags brikker, men efterhånden som vi nærmer os høst bliver jeg ligeså stille klar over, hvad der er det essentielle for mig nu. Jeg ser nøgleord og overskrifter, som får min sjæl til at nynne og de ord vil være en del af min nye intention. For jeg finjusterer selvfølgelig min kurs over tid.

Jeg ved instinktivt, hvad jeg kan høste og glæde mig over. Fejre, det gør jeg, når høsten kommer og jeg siger tak. Så kommer såningen af nye frø baseret på det gode, jeg netop har høstet og det, der rummer min intention for den kommende tid.

Efteråret, her giver jeg slip på resten, jeg sætter det fri i takt med, at bladene falder. Som en god ven engang sagde til mig: “Keep it simple. Do it your way.” De ord giver jeg videre til brisen, så de kan sprede sig som frø og ramme andre marker og kyster. Grøftekanter. Det er vise ord. Mens gamle historier har udtjent deres værnepligt og bliver til vintermuld. Jeg giver dem tilbage til jorden. Tak fordi I kom og tak fordi I gik igen. I er ikke længere mine. For i virkeligheden er der slet ikke så meget, der egentlig er mit.

Men lige nu? Der ligger jeg her i skyggen af træet, i hullet og glæder mig. Sommerens energiarbejde er ofte undervurderet og misforstået. Men jeg tror, at du har fanget tråden nu.

Magiske morgensider, 30. juni 2019
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Bogstaveligt energiarbejde

Høst. Fejring. Såning. Lad dit indre energiarbejde manifestere sig i ord og fortællinger. Gør dit indre forrådskammer klar til vinter. Der er intet som historiemedicin, der kan lede os på sjælevej og hjælpe os med at begribe.

Between Stories Høst (din spirituelle skrivevej)
eSkrivekursus for kvinder
starter 7. august samme dag, de lyse nætter ender

Når de lyse nætter ender

Between Stories Høst starter helt symbolsk onsdag den 7. august, samme dag som de lyse nætter ender. Her står porten til høsten åben, nætterne bliver længere, mørket vokser stødt, stille og gradvist i naturligt tempo.

Vi forankrer os i nuet, det skabende øjeblik, og langsomt vender vi næsen hjemad og indad. Vi rydder lidt op i vores indre, så vi kan modtage høsten.

I Between Stories høster vi via ordene og fortællingens kraft og øver os i at skrive fra sjæl og hjerte.

For høsten og efteråret er ikke kun en forberedelse til den kommende vinter. Det er i høj grad også et tidspunkt, hvor vi fejrer og siger tak for alt det, vi fik med igennem foråret og sommeren. Det, der bar frugt og som vi spiser og nyder godt af lige nu samt det, som vi gemmer til vinterens forrådskammer.

Du kan være med i Between Stories Høst som en fortsættelse på sommerholdet, men du kan også starte din skriverejse lige her.

Between Stories Høst er for alle kvinder på livets tærskler og for dig, som ønsker at bruge skrivningen som en del af dit høst- og energiarbejde.

TILMELD MIG BETWEEN STORIES HØST

Tilmelder du dig i dag, den 30. juni, får du ravnerabat og sparer 150 kr. på deltagergebyret.

KLIK HER for invitation og flere detaljer

Between Stories Sommer 2019

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: