Intuitiv skrivning i Forårscirklen

Gennem skrivning kan du få kontakt til det, din sjæl hvisker om og inviterer du fortællingens kraft med på dit skrivende færd, vil du opleve at du gennem ord og fortællinger kan give dig selv den historiemedicin, du har brug for at få åbnet for Kilden.

Du finder veje til at kommunikere med dig selv på et dybere plan, du lærer at skrive det, der bor i hjertet og det, som sjælen hvisker om. Så bliver det tydeligt. Du rummer så meget mere, end det, der bor i tankerne og et ofte hæsblæst sind.

Sjælens stemme kan skrives

Med øvelse og over tid kan du lære dig selv, at blive lydhør overfor sjælens stemme og lade den komme til udtryk gennem ord og fortællinger.

Du kan få fat på din kraft og din visdom ved at lade din indre fortællerske få ordet. Hun kan noget med eventyr og fortællinger også selvom du måske tvivler på det. Men lad ikke tvivlen bremse dig, følg din længsel og lyt til det, der bor i dit bryst.

Du kan også samle energi og blive en slags ordmagiker, en fortællerske, som samler sin kraft i pennen. Det kræver øvelse, træning og disciplin, javist, men din belønning er så meget desto større.

Skrivning er ikke noget, vi kan gøre oppe i hovedet eller forestille os, med mindre vi da udtænker et særligt plot eller vil noget helt præcist med det skrevne. Det er en anden form for skrivning.

Vil vi have kontakt til det, der bor i sjæl og hjerte og vil vi folde inderlige fortællinger ud, der kan guide os og lyse som fyrtårne på vores egen indre rejse, så må vi slippe kontrollen og hengive os til intuitiv skrivning.

Skriv intuitiv i Forårscirklen, næste eSkrivekursus i pagt med årshjulet

Har du lyst til og brug for at skrive intuitivt og møde din skrivelængsel med at fuldbyrdet JA, så kom i FORÅRSCIRKLEN, som er næste eSkrivekursus i pagt med årshjulet.

I pagt med årshjulet

I Forårscirklen forløbet får du lejlighed til at skrive intuitivt i pagt med årshjulet og forankre dig i forårets spirende energi.

Du øver dig måske på at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle praksis (du får min eBog om Spirituel Skrivning med ideer og øvelser).

Du forankrer dig i nuet, det skabende øjeblik med øget ro og grounding til følge.

Fra tidligt forår til sommer

I Forårscirklen sætter du ord på din indre rejse fra det tidlige forår og frem til sommer. Du skaber rum til ord og skriverier, du byder fortællingens kraft op til dans og du får på kraftfuld og fordybende måde skrevet dig fra det tidlige forår og frem til sommerens land.

Samtidig skaber du bevidst rum til fordybelse og indre nærvær. Og du gør det via ord, skriverier og ved hjælp af fortællingens kraft.

At skrive i pagt med årshjulet på denne måde forankrer os i nuet, det skabende øjeblik. Du lærer årstiden, månederne og dig selv at kende på en ny måde.

Du lærer at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din skrivelængsel fri.

eSkrivekurset kan også medvirke til større indre ro og fordybelse. Angst, uro og stress dulmes, når vi møder op, skriver os gennem årstiderne og hengiver os til skriveprocessen.

Det gør godt at skabe rum til fordybelse og det healer at sætte ord på.

Giv dig selv af historiemedicin for sjæl og hjerte i Forårscirklen.

Vi starter den 1. marts og du kan nå at få ravnerabatten med og spare 200 kr. på deltagergebyret ved tilmelding senest den 16. februar.

Foraarscirklen

Forårscirklen
eSkrivekursus for kvinder i pagt med årshjulet (online)
Starter 1. marts 2020

Forårscirklen er et eSkrivekursus til dig forankret i årstid og årshjul.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

Skriv dig ind. Fra de første tegn på forår i marts og videre med foråret og lyset helt frem til juni.

Du øver dig på at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din skrivelængsel fri.

Ravnerabat – spar 200 kr. på deltagergebyret
Gælder ved tilmelding senest den 16. februar –
skriv RAVNERABAT i kommentarfeltet ved tilmelding

Pris DKK 950,- (ravnerabat)

Normalpris efter den 16. februar DKK 1150,- inkl. moms

FORÅRSCIRKLEN – klik her for invitation og flere detaljer

TILMELD MIG FORÅRSCIRKLEN

Where do we go, when we’re lost – when the humans around us (much as we love them) can’t seem to help us? We go where we’ve been taught to forget to go. Where our ancestors have always gone. To the woods and the old ways. To the hedgelands and edgelands; to the threshold places and liminal zones. We go looking for the Others who dwell there; we go listening for the murmurs of the dreaming land. We go looking for a wisdom that’s wilder and wiser than our own.

– Sharon Blackie –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: