Mælkebøtter og krageskrig

Lad os lige få en ting på det rene. Jeg har faktisk truffet et valg og det er baseret på kærlighed. Men noget i mig er frygteligt bange. Det, som synes så kærligt og indlysende ved højlys dag, virker ikke helt efter hensigten kl. 3 om natten. Tværtimod. Og jo mindre jeg sover, desto større træthed og tvivl. Det her virker slet ikke!

Jeg var overbevist om, at de valg som jeg har truffet ville give indre ro og blid nattesøvn. Det er ikke tilfældet! Det ryster noget op indeni som en kugle med sne. Endnu en morgen står jeg træt og forkommen og kigger ud over afgrunden. Hvad gør jeg galt?

”Ingenting” svarer hun prompte, ”jeg anerkender dig for dit mod. Det er et vigtigt valg, du har truffet. Det, du oplever nu, er egoets reaktion og en mobilisering af vældige kræfter. Det er nu, du har brug for dit mod og din vedholdenhed. Og mest af alt har du brug for at være din egen kærlighedsvogter på dage og nætter som disse.

Det er oprørte vande, vældige følelser og usikkerhed. Dit ego bliver som et indre tordenvejr af modstand og frygt. De skridt, du tager nu, er sjæleskridt på højt niveau, for der er hverken udveje eller smuthuller længere. Ingen steder at flygte hen. Her lærer du om mod og om at ære din intention dybt indefra. Og du må gerne vakle. Det går ikke uden at træde forkert nu og da. Kun én forventer, at du klarer det her perfekt og det er dig selv. Men det perfekte findes ikke.

”Jeg kommer til dig i dag for at vække vilde kræfter i dig, som har slumret længe. Jeg kommer for at lære dig en sang. Det er nu, at sang, musik, fortællinger og poesi får uanet betydning. Det er healing og balsam for sjælen. Alting vendes på hovedet, når du finder ud af, hvad der virkelig betyder noget i livet.

Jeg ved, at dette er en hård etape, en af de svære, men du har alt, hvad du skal bruge for at komme helskindet igennem. Du har mig. Du har mælkebøtter og krageskrig. Du har dug på tidlige morgener og en helt ny begyndelse at fejre. Lad os gå.”

Magiske morgensider, 27. april 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories, Det Magiske Landkort

Online skriveforløb for kvinder – starter den 7. maj

Kunsten at eje sin historie

Når vi beskriver og sætter ord på, ejer vi stedet. Det sted, hvor vi befinder os i det indre landskab og de fortællinger, som dukker op.

Og det er stort at eje sin historie. Det fjerner os fra offerrollen og fra følelsen af magtesløshed. Det lærer at os at vente aktivt, mens vi skriver om det. Her bruger vi følelserne som blæk af både accept og forandring dog uden at forcere.

Vi lytter til det, der vil skrives gennem os.

Symbolerne og deres sprog giver os adgang til de lag af oplevelser, som ligger gemt i underbevidstheden. Symbolsprog tager til sjælen.

Her tyder du metaforerne ved hjælp af din intuition og det er slet ikke noget, du hverken kan eller skal tænke dig til. Det sker helt automatisk. Du kan det allerede. Det er sjælen og ikke sindet, som forstår den dybere mening og de mange aspekter.

Billedsproget, væsenerne og alt det, der dukker op som metaforer og symbolik giver dig en unik mulighed for at trænge ind bag tanker og overflade og få fat i noget dybere i dig selv.

Det skal vi skrive os ind i og lege med på mit online skrivekursus Between Stories, Det Indre Landkort, som starter den 7. maj.

Old map lighthouse

Dit magiske landkort i Between Stories

“Når ugen er omme, placerer du en nål på dit magiske landkort. Og det er jo et imaginært landkort, MEN du kan med fordel skrive eller tegne et landkort (måske på et A3-ark), så det bliver visuelt og tydeligt.

Det er helt op til dig. For måske foretrækker du blot at skrive det i din rejsedagbog?

Når vi beskriver og sætter ord på, ejer vi stedet. Det sted, hvor vi befinder os i det indre landskab. De ord og fortællinger, som dukker op, tilhører stedet.

Det er Soul of Place.

Teksten ovenfor stammer fra materialet til mit online skrivekursus Between Stories, Det Magiske Landkort, som starter den 7. maj.

Jeg har nølet lidt med at udarbejde materialet, fordi timingen ikke var til det. Det har været frustrerende at vente, men nu er porten åben og inspirationen flyder frit. Jeg er i fuld gang med at komponere materialet til dig og alt det, der har boblet på indersiden og de ideer, jeg har nedfældet og simret med, glider nu ud på papiret og ind i skriveafsæt og øvelser. En befrielse!

Et nyt perspektiv

Derfor tør jeg nu godt sige, at forløbet slet ikke kommer til at ligne de tidligere somres Between Stories eSkrivekurser. For på årets skrivekursus skifter vi helt bevidst perspektiv og har fokus på de indre landskaber og det, jeg i forløbet kalder dit magiske landkort.

Between Stories skriveforløbet varer 8 uger. Hver uge modtager du et skrivebrev med afsæt, øvelser og inspiration. Og du skriver dig ind i dit magiske landkort, det sted, hvor du er på din livsrejse nu.

Kalder det på dig?

Kalder det på dig? Har du brug for at sætte ord på din indre rejse nu og skabe et solidt indre fokus i urolige tider? Så læs videre herunder og se flere detaljer.

Forløbet foregår online og du kan være med uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig. Og du får det til ravnerabat!

For kvinder på livets tærskler. Til dig, som er between stories.

Det gør godt at have en stærk pen i urolige tider.

Kærlig hilsen
Lene

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories – Det magiske Landkort

eSkrivekursus for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Starter 7. maj 2020

Forløbet foregår udelukkende online!

Between Stories, det magiske landkort er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”.

Det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde og som har brug for at finjustere kursen og skrive et nyt landkort på den indre rejse.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Between Stories, det indre landkort starter 7. maj – varighed 8 uger

Pris: DKK 800,-
Beløbet er inklusive moms

Hvis du ønsker at betale i 2 rater, kan du skrive det i kommentarfeltet ved tilmelding.
Du betaler halvdelen ved tilmelding og den anden halvdel 1 måned senere (dog senest 1.6)
Det koster ikke ekstra.

TILMELD MIG BETWEEN STORIES, det magiske landkort

KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

Boar

”Jeg kommer til dig i dag for at vække vilde kræfter i dig, som har slumret længe. Jeg kommer for at lære dig en sang. Det er nu, at sang, musik, fortællinger og poesi får uanet betydning. Det er healing og balsam for sjælen. Alting vendes på hovedet, når du finder ud af, hvad der virkelig betyder noget i livet.

Jeg ved, at dette er en hård etape, en af de svære, men du har alt, hvad du skal bruge for at komme helskindet igennem. Du har mig. Du har mælkebøtter og krageskrig. Du har dug på tidlige morgener og en helt ny begyndelse at fejre. Lad os gå.”

Boar, Magiske Morgensider, 27. april 2020
Lene Frandsen (c)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: