Stedet uden navn

What a gift you are. Stay humble and authentic and walk your talk, for this is how a wise leader leads.

Den nye begyndelse viste sig at være et mellemrum, en bro mellem to historier. Det ser jeg nu, hvor i dagens jeg første lys kigger mig tilbage. Jeg undlader at være bagklog og smiler blot af min ivrighed. Jeg ville så gerne videre og forlade det ubehagelige sted, hvor jeg befandt mig, men jeg blev stoppet og måtte kapitulere. Endelig så jeg og forstod budskabet bag tilsyneladende svar, der blæste som blade i vinden.

Mine fødder er plantet på jorden, hvert skridt går gennem bunker af nedfaldne blade. Efterår, jeg hilser dig, mumler jeg, mens mine ben langsomt bærer mig videre. Det er deres tempo i dag. Slow flow.

På min venstre side slænger et gammelt stengærde sig, bag gærdet er der en mark med efterafgrøder. Honningurt smiler fornøjet og byder mig velkommen til Stedet uden navn. Jeg siger tak og slipper min forundring, lysten til at udspørge og forstå. Hvorfor letter som en fugl fra min sfære.

På min højre side står bøg og eg og … jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kender alle deres navne.

”Men vi kender skam dig” nynner de, træerne og jeg bukker mig ned for at samle et par agern op. Jeg har fundet en vidunderlig skat til mit efterårsalter. Så står hun pludselig lyslevende foran mig, Faola, Ulven og jeg udstøder et forbavset ”hej”.

”Det havde du vist ikke regnet med” smiler hun og kommer mig i møde med glidende bevægelser. En skygge i den tidlige morgen.

”Næh, jeg er nemlig holdt op med at formode og antage, eller rettere sagt, jeg øver mig på det. Det her er meget sjovere og det gør min sjæl glad. Det føles som en kildrende behagelighed.”

Faola ser tilfreds ud og fortæller, at hun har fulgt mig som en skygge i dagevis. Det ved jeg så nu.

”Du har åbnet dig for magien og det univers, din sjæl elsker. Du har modnet dit indre eventyr og finjusteret kursen gennem din intention. Men du kan kun fange de subtile tråde, budskaber og vejledning, når du trækker vejret dybt og stilner dine tanker. Bevæg dig med rettidigt nærvær. Det er her, det gode liv bor. På Stedet uden navn.

Magiske morgensider, 8. oktober 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Life is not a thing to be managed,
it’s a mystery to be lived,

Livets Mysterium

Det er ofte livets mysterium, jeg savner, når alle de tilsyneladende svar serveres prompte og uden tvivl. Der er ikke plads til mysterier eller spørgsmål, som ikke besvares øjeblikkeligt, men som får lov til at smelte på tungen og udvikle sig langsomt. Svar, som kommer, når de skal og som lander blidt som sommerfuglen, når den ikke jages.

Jeg elsker at skrive spørgsmålene i min simrebog og ikke sige dem højt til andre end mit hjerte. Papiret holder spørgsmålene, passer på dem og lader dem arbejde i det stille. Jeg skal ikke gøre noget særligt, jeg har stillet spørgsmålet og givet slip. Og vupti, pludselig en dag lander noget, der både er et svar og et nyt spørgsmål. Som et agern på skovstien.

Mysteriets dans slutter aldrig og spørgsmålet er simpelt: Vil du danse?

At lade livet komme

Lad livet komme. Åh, hvilken salig fornemmelse i krop og sjæl, når tøjlerne slippes og kontrollen lægges væk. Nu kan vi danse øjeblikkets dans. Endelig kan vi danse.

Vintersjæl

Et inderligt skriveforløb for kvinder
Starter den 1. november 2020
Varighed: 4 måneder

Forløbet foregår udelukkende online og du kan være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding senest den 15. oktober. Se mere nedenfor.

Dybt i vinterens muld, dybt i dig selv

Der er særlige tidspunkter, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Et af de tidspunkter er vinteren og det er her, at Vintersjæl har sit afsæt. Dybt i vinterens muld. Dybt i dig selv.

Rodenergiens tid

Vinteren og den mørke tid af året er som skabt til at trække energien hjem. Det er rodenergiens tid og tid til fordybelse og indre næring. Det tidlige mørke kalder os ind. Vi skaber rum til fordybelse og hengiver os til mørket, vi slipper alt det, der stresser og løsriver os fra os selv. Vi lader magien ske, for ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro. Fra det sted kan vi også skrive.

Sæt ord på

Hvis du længe har drømt om at skrive og sætte ord på alt det, der bølger i dit bryst, men som du altid skubber foran dig eller glemmer i hverdagens travlhed, så lad Vintersjæl være det sted, hvor du sætter den ydre verden på pause og nærer dig selv.

Rum til vinterord og skriverier

I Vintersjæl inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier, du lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Forløbet vil støtte dig på din vej gennem vinteren.

Du får spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig i din proces og åbne op for steder, hvor der før var blokeret. Du får skriveafsæt og øvelser. Din skriveglæde vil blomstre og du oplever magien i fortællingens kraft.

Vintersjæl

En inderlig skriverejse for kvinder

Pris DKK 1300,-
Som betales via Mobilepay eller bankoverførsel ved tilmelding

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding senest den 15. oktober
Pris DKK 1050,-

Beløbet er inklusive moms.

Forløbet varer 4 måneder: November, December, Januar, Februar
– skrivebreve med afsæt, øvelser og inspiration følger den 1. i hver måned.

TILMELD MIG VINTERSJÆL (klik på link)

Når du har tilmeldt dig via linket ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation/faktura.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

VINTERSJÆL forløbet er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

VINTERSJÆL – KLIK HER FOR INVITATION

“Have no fear,” the voice told her, “for in thee lies the hope of all. Only thou can deliver the land from darkness.”
“How can I?” she asked. “I am just one against so many.”
The eyes gleamed behind the dappling leaves. “Yet the smallest acorn may become the tallest oak,” came the answer.”
― Robin JarvisThe Oaken Throne –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: