Hvad nu hvis vinden?

Stille morgen, Mosekonen rører i sin bryg med træske, det har hun gjort siden daggry. Disen danser og bag sløret træder landskabet i karakter. I skellet kommer træerne til syne. På bordet i skrivestuen brænder lys og kort er trukket, kvinden ved bordet er tro mod sin intention og hengiver sig med hele sit væsen. Så godt hun nu kan.

Har hun fundet melodien, mestrer hun disciplinen nu og har hun opdaget, at disciplin og rutiner kan være en god ting, når de tjener den bagvedliggende intention? Gode rammer, ikke for løse, ikke for faste, en scene hvor intuitionen sættes i spil.

Do you have the discipline to be a free spirit? (Gabrielle Roth)

Frænder og andre hjælpere er inviteret, fortællingens kraft er æresgæst og alt kan ske. Her tilføjer hun et ord: Alt godt kan ske.

”Disciplin” messer Ørnen på pastelfarvet himmel, ”misbrugt og forladt. Derfor modviljen. Men dér er mere i det end som så. Livet har lært dig at du skal være forsigtig, stritte imod og bruge alle dine kræfter på at kæmpe.”

”Men ser du, på den sti, hvor du vandrer nu, på sjælens vej, er det lige omvendt. Her må du øve dig på at blive en del af flowet, den subtile rytme i naturen. Det kræver øvelse, dansetrin og flyvelektioner, for jeg skal fortælle dig én ting. Du er blevet alt for forsigtig i dine bestræbelser på at leve det gode liv. Kontrollen spiller dig et puds og tager over.”

Hvad nu hvis … og så ruller du bekymringerne ud som mørdej på en bageplade. Åh, det hæmmer dig og gør sjælen ked. For hvad hvis vinden griber dig og du opdager, at du har vinger? Hvis dine vinger kan bære og din sjæl vil synge glad og befriet, når vi sammen svæver over jorden? Når du ser dis og Mosekone fra oven, ser bekymringerne som ubetydelige prikker fra den himmelblå? Er de virkelig så små?

Kvinden lytter og skriver det, hun hører Ørnen fortælle, koncentreret i skrivelysets skær. Solen har hævet sig over horisonten og disen er forsvundet.

For forsigtig! De to ord former hun med snirklede bogstaver og binder dem samme med en sløjfe. SÅ skubber hun dem ud over skrivebordets kant. De rammer gulvet med et smæld. Så tilføjer hun en linje og skriver:

Hvad nu hvis vinden?

Magiske morgensider, 12. oktober 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Vintersjæl

Et inderligt skriveforløb for kvinder
Starter den 1. november 2020
Varighed: 4 måneder

Forløbet foregår udelukkende online og du kan være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Dybt i vinterens muld, dybt i dig selv

Der er særlige tidspunkter, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Et af de tidspunkter er vinteren og det er her, at Vintersjæl har sit afsæt. Dybt i vinterens muld. Dybt i dig selv.

Rodenergiens tid

Vinteren og den mørke tid af året er som skabt til at trække energien hjem. Det er rodenergiens tid og tid til fordybelse og indre næring. Det tidlige mørke kalder os ind. Vi skaber rum til fordybelse og hengiver os til mørket, vi slipper alt det, der stresser og løsriver os fra os selv. Vi lader magien ske, for ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro. Fra det sted kan vi også skrive.

Sæt ord på

Hvis du længe har drømt om at skrive og sætte ord på alt det, der bølger i dit bryst, men som du altid skubber foran dig eller glemmer i hverdagens travlhed, så lad Vintersjæl være det sted, hvor du sætter den ydre verden på pause og nærer dig selv.

Rum til vinterord og skriverier

I Vintersjæl inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier, du lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Forløbet vil støtte dig på din vej gennem vinteren.

Du får spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig i din proces og åbne op for steder, hvor der før var blokeret. Du får skriveafsæt og øvelser. Din skriveglæde vil blomstre og du oplever magien i fortællingens kraft.

Vintersjæl

En inderlig skriverejse for kvinder

Pris DKK 1300,-
Som betales via Mobilepay eller bankoverførsel ved tilmelding

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding senest den 15. oktober
Pris DKK 1050,-

Beløbet er inklusive moms.

Forløbet varer 4 måneder: November, December, Januar, Februar
– skrivebreve med afsæt, øvelser og inspiration følger den 1. i hver måned.

TILMELD MIG VINTERSJÆL (klik på link)

Når du har tilmeldt dig via linket ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation/faktura.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

VINTERSJÆL forløbet er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

VINTERSJÆL, KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: