Den søgende kvinde

Når Each står på vejen foran mig netop kommet til syne i disen, så ved jeg hvad klokken har slået. Så er det tid til at bevæge sig videre.

”Hører jeg en formodning?” spørger Each og kommer langsomt nærmere, hendes krop damper i den kolde morgen og jeg forestiller mig, hvordan hun i fuld galop har skyndt sig over mark og eng for at møde mig her på sjælevej.

”Tager jeg fejl?” siger jeg en smule forundret, ”sådan har det da altid været”.

”Måske i foråret” siger Each, ”men alting er anderledes nu. Det er efterår og farten sættes ned dag for dag. Rytmen bliver langsommere, dybere og energien lagres i rødderne. Inden så længe er det Samhain. Hvorfor har du så travlt med at komme videre, bryder du dig ikke om alléen med stengærde, egetræer, nedfaldne blade og agern?

”Jeg elsker det!” Min stemme lyder skinger i morgendisens skær. ”Men jeg har også lært ikke at knytte mig til noget sted og holde fast, når det er tid til at give slip.”

Each pruster, hun står nu så tæt på mig, at jeg kan række hånden ud og stryge hende over mulen.

”Nu er det jo ikke ligegyldigt, hvad du giver slip på” ler hun, kvinde, stedet her er knyttet til dig. Din vej. Og eftersom jeg er din frænde i dag, vil jeg vise dig, hvordan du ved at sætte farten helt ned og lade skønheden opfylde dig, kan mærke din sjæls sande kald. Ægte glæde. Den sikreste måde at undgå det på er at skynde dig videre. Ser du paradokset?”

Hvad nu hvis der findes … mine tanker er allerede i fuld vigør, omstillingsparate, det må jeg give dem. Jeg sukker dybt. Den slags har jeg slet ikke brug for i dag.

”OK Each, jeg overgiver mig.”

Det er her dagens fortælling slutter, kvinde og hest går i sindigt tempo ud af vejen. På stengærdet sidder en solsort og betragter dem. Den synger en sang. Om hende. Den søgende kvinde.”

Magiske morgensider, 13. oktober 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen

Vintersjæl

Et inderligt skriveforløb for kvinder
Starter den 1. november 2020
Varighed: 4 måneder

Forløbet foregår udelukkende online og du kan være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Dybt i vinterens muld, dybt i dig selv

Der er særlige tidspunkter, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Et af de tidspunkter er vinteren og det er her, at Vintersjæl har sit afsæt. Dybt i vinterens muld. Dybt i dig selv.

Rodenergiens tid

Vinteren og den mørke tid af året er som skabt til at trække energien hjem. Det er rodenergiens tid og tid til fordybelse og indre næring. Det tidlige mørke kalder os ind. Vi skaber rum til fordybelse og hengiver os til mørket, vi slipper alt det, der stresser og løsriver os fra os selv. Vi lader magien ske, for ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro. Fra det sted kan vi også skrive.

Sæt ord på

Hvis du længe har drømt om at skrive og sætte ord på alt det, der bølger i dit bryst, men som du altid skubber foran dig eller glemmer i hverdagens travlhed, så lad Vintersjæl være det sted, hvor du sætter den ydre verden på pause og nærer dig selv.

Rum til vinterord og skriverier

I Vintersjæl inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier, du lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Forløbet vil støtte dig på din vej gennem vinteren.

Du får spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig i din proces og åbne op for steder, hvor der før var blokeret. Du får skriveafsæt og øvelser. Din skriveglæde vil blomstre og du oplever magien i fortællingens kraft.

Vintersjæl

En inderlig skriverejse for kvinder

Pris DKK 1300,-
Som betales via Mobilepay eller bankoverførsel ved tilmelding

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding senest den 15. oktober
Pris DKK 1050,-

Beløbet er inklusive moms.

Forløbet varer 4 måneder: November, December, Januar, Februar
– skrivebreve med afsæt, øvelser og inspiration følger den 1. i hver måned.

TILMELD MIG VINTERSJÆL (klik på link)

Når du har tilmeldt dig via linket ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation/faktura.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

VINTERSJÆL forløbet er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

VINTERSJÆL, KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

”Nu er det jo ikke ligegyldigt, hvad du giver slip på” ler hun, kvinde, stedet her er knyttet til dig. Din vej. Og eftersom jeg er din frænde i dag, vil jeg vise dig, hvordan du ved at sætte farten helt ned og lade skønheden opfylde dig, kan mærke din sjæls sande kald. Ægte glæde. Den sikreste måde at undgå det på er at skynde dig videre. Ser du paradokset?

Each, Den Søgende Kvinde

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: