Du som ser i mørket

Nogen må sige det, skrive det og synge det. Sætte ord på og lade fortællingens kraft folde det usagte ud. Det er det, hun gør, Fortællersken, det er hendes gave. Til hende selv og til verden omkring hende. Sætter du “op” foran, får du en opgave. En gave, der er givet op og hun har grebet den, for den er en del af hendes væsen. Nogen må gribe den. Nogen må begribe.

Hun er vågnet af sin Tornerose søvn og hører den stille hvisken tydeligere end nogensinde før. Don’t go back to sleep. Tidligt oppe er hun, det er stadig mørkt, da hun forlader huset og går ud for at møde sin frænde. Hun ved aldrig på forhånd, hvem det vil være og hvilken skikkelse, der træder ud af mørket. Uhyggeligt? Nej tværtimod. Det er noget, som får sjælen til at smile.

If you can infuse a sense of magic into your life, you are truly blessed.

Hun har tillid til, at hun vil møde præcist den frænde, hun har brug for nu. Vejen går gennem mørket, der er ingen vej udenom, hun flygter ikke længere. Hver eneste skygge bærer på en fortælling, men hun går videre gennem den sidste bid af natten og over de trædesten, der forbinder nat og dag. Grænsen er hårfin og næsten utydelig, men hun har sans for stedet, hvor den stille hvisken bliver et kor. Der er liv dér i mørket.

”Vær hilset” siger Haren, ”jeg bringer dig det, du har brug for i dag.”

Han sætter ikke sit lys under en skæppe, han kender sit værd og nyder sin rolle. Et sensitivt væsen, de ligner hinanden, de to, Haren og Fortællersken.

”Det lyder dejligt” svarer hun og standser op foran ham et sted på marken under stjerner og dyner af skyer. Mørket er i forvandling nu, den sorte er blevet blåt, blød fløjsfarvet blå samme farve som stoffet i hendes frakke.

”Lad mig da høre” tilføjer hun og registrerer et snert af utålmodighed. Han giver sig god tid, Haren. God tid.

”Lyt, lyt dybt til det, der sker lige nu” siger Haren så ”og lad dig ikke narre af det tilsyneladende. Det er derfor at du som Fortællerske har lært, at den vigtigste ingrediens i din pens kraft er lytning. Ren lytning uden dom, åben lytning uden modstand. Lyt og skriv sdet, du hører.”

”Brug din store sensitivitet som den styrke, den er ment som. Den blev altid givet med kærlighed. Blot faldt den til jorden med et smertefuldt brag i en verden, der var skruet sammen på en helt forvrænget måde. Men nu. Nu dæmrer det. Kan du høre i det i horisonten? Kan du mærke det i jorden under dine fødder? Kan du fornemme den stille sitren i krop og sjæl? Kan du se det. Du, som ser i mørket.

Magiske morgensider, 25. november 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Fortællersken

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv. Den vise kvinde. Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved. Du behøver ikke længere at spørge andre. Spørg hende. Giv hende plads og rum og hav en intention om, at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd. Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det, vores sjæl synger om.

FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Online skrivekursus for kvinder
Nyt hold starter den 12. januar 2020

Find din skrivestemme gennem intuitiv skrivning og væk din indre fortællerske.

På skrivekurset Fortællersken I – Intuitiv Skrivning får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning og inspiration til at finde din skrivestemme.

Du vil opdage, hvordan du kan vække din indre fortællerske til live i processen. Hun er den vise kvinde, hende som ved. Samtidig vil kurset give dig ideer og øvelser til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

Over tid vil du opleve at det er terapeutisk ja endda healende at sætte ord på og finde din stemme. Det styrker dig indefra og giver selvtillid.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Du introduceres til spirituel skrivning og får ideer til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

Boost din skriveglæde og oplev magien i fortællingens kraft

Fortællersken er et skrivecirkelforløb fuld af næring og læring, hvor du lærer at danse i den kreative proces og øve dig på dansen. En skriverejse med mange stationer, som du efterhånden lærer at kende og bliver fortrolig med.

Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og i de 4 måneder, som forløbet varer, får du rig lejlighed til at give din fortællerske ordet.

Fortællersken forløbet vil være givende for dig, hvis du

 • har skrivelyst og længsel
 • gerne vil lære at skrive intuitivt
 • har lyst til at invitere fortællingens kraft ind i dit liv
 • har mod på at lege og prøve nye skriveveje
 • oplever skriveblokering og har brug for at få løsnet op og sat fri
 • længes efter at finde din egen fortællerstemme og høre dens særlige lyd og toner
 • gerne vil lære at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse
 • ønsker at skrive i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen
 • gerne vil øve dig på at danse i den kreative cyklus med alle dens facetter
 • gerne vil give din indre fortællerske ordet
 • ønsker at lytte til din indre stemme, din sjæl og styrke din intuition
 • gerne vil forankre dig spirituelt i din skrivning
 • oplever, at dit indre landkort ikke stemmer længere overens med det ydre landskab
 • ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte din skriverejse
 • har en drøm om at blive en del af en cirkel af skrivende kvinder
 • vil give dig selv en ganske særlig gave

Lyst til at prøve nye skriveveje

Du har lyst til og mod på at lege og prøve nye skriveveje. Du ser det som et eventyr og ved, at du er nødt til at skrive dig ud af hovedet og ind i sjæl og hjerte for at få fat i de virkelig gode og transformerende fortællinger.

Din særlige skrivestemme

Du længes efter at finde din egen fortællerstemme og høre dens særlige lyd og toner. Du vil gene lære at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse. I Fortællersken skærper du din intuition og øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte.

Giv din vise kvinde ordet

Fortællersken er for dig, som ønsker at skrive i pagt med årshjulet og i endnu højere grad en tidligere at give din vise kvinde ordet.

FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Nyt hold starter 12. januar 2021

Pris
DKK 2300,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 15.12.20
DKK 2050,-

Beløbet er inklusive moms

Klik på link herunder for tilmelding.

Deltagergebyret kan betales i 2-3 rater, hvis du har brug for det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive.”
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

“The breezes at dawn have secrets to tell you
Don’t go back to sleep!
You must ask for what you really want.
Don’t go back to sleep!
People are going back and forth
across the doorsill where the two worlds touch,
The door is round and open
Don’t go back to sleep!”

– Rumi –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: