En kærlighedsaffære

Husk at du ikke skriver til nogen udenfor dig selv, men at din intention er at tappe fra din indre kilde af visdom. Det, der bor i kroppen. Det, der synger i hjertet. Det potentiale, der er indkodet i din sjæl. Følg din længsel gennem tykt og tyndt og ind i de mørke, aflåste kamre. Hvem tror du da har nøglen?

Men hør her. Det kan aldrig blive et mentalt anliggende for så finder du aldrig den gamle nøgle. Når tampen brænder, er du altid i sjælens sfære og dit inderlige land.

Nu er det vinter og gaven er af magisk karakter. Du længes efter den, men du frygter den også, fordi den ikke alene kalder dig ind, den fordrer også at du kommer ned i gear og hengiver dig til rytmen. Det er den dybe, langsomme tromme, der kalder.

Husk at du ikke skriver til nogen udenfor dig selv, det er en kærlighedsaffære mellem dig og Kilden. Et inderligt arbejde gjort af ord og fortællinger, men det er ikke alt. En sand Fortællerske tager naturen med på råd og hendes skriverum har landskabet i sig. Skoven, træerne, fuglene og alle de andre væsener. Kun fantasien sætter grænser, siger de, men det er ikke helt sandt. Det er et andet sted, at grænserne sættes.

I am the medicine
I am the dance
I am the woman with the land in her hands
I am the story

Nu dæmrer det, lyset bryder natten og åbner en låge til den nye dag. Frosten knirker under støvlerne, mens du går, endelig er det vinter. Vinter, som inviterer til hvile, restitution og langsomhed.

Har du glemt hvordan man hviler og slapper af? Åh, det er så trist! Men jeg er budbringer af en god nyhed og den går i al sin enkelthed ud på, at din krop slet ikke har glemt det. Det er blot hovedet og alle de kaotiske tanker, der sætter det hele på spil.

Så lad kroppen og de dybe vejrtrækninger ind i dens sfære vise dig vej. Du ved godt hvordan. Spejl dig i naturen, vinteren og mørket. Når vinter kommer til en kvindes sjæl, er det en kærlig invitation til en transformation, der kun kan ske i mørket og på denne tid af året. Længslen hvisker som en gammel ven, du har glemt at elske.

Længslen er din vejviser ind i det glemte. Længslen er et kald. Det er vintergaven. En gave, du også kan skrive dig ind i og skænke dig selv fordybelse.

Det er en kærlighedsaffære mellem dig og Kilden.

Magiske morgensider, 27. november 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Årstidens rytme, langsomhedens trin

Solen står op i min skrivestue. I disse nu vinterlige dage har jeg en intention om at gå og arbejde langsomt, helt bevidst sætter jeg farten ned. Jeg simrer med et inspirationsbrev om at holde vinter og jeg tager mig kærligt af de skriverejsende, som lige nu deltager i Fortællersken forløbene og i Vintersjæl. Det gør jeg meget bedre fra et centreret sted, når jeg ærer årstidens rytme og danser langsomhedens trin. 

En vis bremselængde

Og ved du hvad? Det har faktisk været svært at komme ned i gear. Fra det øjeblik, jeg formulerede intentionen og til det tidspunkt, hvor farten rent faktisk nåede det leje, hvor den er naturlig i vinterens skød, var der en vis bremselængde. Det tog tid. Men heldigvis er jeg nu nået til det sted, hvor jeg mærker effekten af både min intention og det indre arbejde, jeg gør i min vinter.

Rettidig langsomhed

Jeg er skrivecoach og underviser i Fortællersken forløbene, jeg holder kærlige og rolige rum og det samme gør jeg i Vintersjæl. Pludselig blinkede det som tusinde stjerner at jeg kun kan gøre det og vise vej, hvis jeg selv er til stede med hele mit nærvær og med rettidig langsomhed både i det ydre og det indre rum.

Og min sjæl hviskede til mig: I am a slow soul.

Hvordan gør man?

Det er et godt spørgsmål, men for mig startede det med min intention om at (v)ære min vinter OG samtidig at ære min indre fortællerske OG være skrivemor i skrivecirklerne. Skrivemor er både fortællerske og intuitiv skriveguide, hun er den, der sørger for de kærlige kreative rum, som jeg tilbyder dig i mine skriveforløb. De foregår online, forløbene, men online betyder kun her, at vi ikke mødes fysisk i løbet af kurset.

En hyldest til den kreative proces og dig som kvinde

For hvert eneste skrivekursus og forløb, jeg tilbyder på min skriveskole, er en hyldest til den kreative proces og din egen proces som kvinde på den indre rejse. Når du rejser ind i dig selv og folder din indre fortællerske ud, må det nødvendigvis foregå i et tempo, hvor du får sjælen med.

Jeg inviterer til ture ud, jeg laver afsæt og øvelser, hvor du skærper din intention og lærer at skrive dig ud af hovedet og ind i sjæl og hjerte.

I pagt med årshjulet og den skiftende energi

Og der er forskel på, hvordan energi og rytme er afhængig af, hvilken årstid vi skriver fra. Vinterens energi ER langsommere og den skal vi (v)ære. Skænke os selv den tid og det rum, vi har brug for og skabe lydhørhed overfor den indre stemme uanset, hvad vi ellers tumler med. Det er ikke altid så let, men det er en vidunderlig gave og jeg vil gøre mit bedste for at støtte dig og lære dig at ære din proces, når du er på skrivekursus hos mig.

Din indre fortællerske venter og hun har gaver med til dig.

Til januar starter nye hold af Fortællersken I, Intuitiv Skrivning og Fortællersken II, Eventyret.

Hvis det kalder på dig, så følg din længsel. Du skal ikke lytte til den stemme, der spørger dig om du er god nok eller om det er noget, du kan finde ud af. Den stemme tilhører din indre censor og stammer fra et sted, hvor frygt og modstand bor. Den hører med, men den fortæller dig ikke sandheden, selvom det føles sådan.

Du er værdig!

Så følg din længsel og kom, hvis din indre Fortællerske skal have ordet i det nye år.

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning starter den 15. januar 2022

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding senest den 15.12 og så længe pladser haves

Fortællersken

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv. Den vise kvinde. Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved. Du behøver ikke længere at spørge andre. Spørg hende. Giv hende plads og rum og hav en intention om, at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd. Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det, vores sjæl synger om.

FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING

Online skrivekursus for kvinder
Nyt hold starter den 15. januar 2022

Find din skrivestemme gennem intuitiv skrivning og væk din indre fortællerske.

På skrivekurset Fortællersken I – Intuitiv Skrivning får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning og inspiration til at finde din skrivestemme.

Du vil opdage, hvordan du kan vække din indre fortællerske til live i processen. Hun er den vise kvinde, hende som ved. Samtidig vil kurset give dig ideer og øvelser til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

Over tid vil du opleve at det er terapeutisk ja endda healende at sætte ord på og finde din stemme. Det styrker dig indefra og giver selvtillid.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Du introduceres til spirituel skrivning og får ideer til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

Boost din skriveglæde og oplev magien i fortællingens kraft

Fortællersken er et skrivecirkelforløb fuld af næring og læring, hvor du lærer at danse i den kreative proces og øve dig på dansen. En skriverejse med mange stationer, som du efterhånden lærer at kende og bliver fortrolig med.

Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og i de 4 måneder, som forløbet varer, får du rig lejlighed til at give din fortællerske ordet.

Fortællersken forløbet vil være givende for dig, hvis du

 • har skrivelyst og længsel
 • gerne vil lære at skrive intuitivt
 • har lyst til at invitere fortællingens kraft ind i dit liv
 • har mod på at lege og prøve nye skriveveje
 • oplever skriveblokering og har brug for at få løsnet op og sat fri
 • længes efter at finde din egen fortællerstemme og høre dens særlige lyd og toner
 • gerne vil lære at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse
 • ønsker at skrive i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen
 • gerne vil øve dig på at danse i den kreative cyklus med alle dens facetter
 • gerne vil give din indre fortællerske ordet
 • ønsker at lytte til din indre stemme, din sjæl og styrke din intuition
 • gerne vil forankre dig spirituelt i din skrivning
 • oplever, at dit indre landkort ikke stemmer længere overens med det ydre landskab
 • ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte din skriverejse
 • har en drøm om at blive en del af en cirkel af skrivende kvinder
 • vil give dig selv en ganske særlig gave

Lyst til at prøve nye skriveveje

Du har lyst til og mod på at lege og prøve nye skriveveje. Du ser det som et eventyr og ved, at du er nødt til at skrive dig ud af hovedet og ind i sjæl og hjerte for at få fat i de virkelig gode og transformerende fortællinger.

Din særlige skrivestemme

Du længes efter at finde din egen fortællerstemme og høre dens særlige lyd og toner. Du vil gene lære at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse. I Fortællersken skærper du din intuition og øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte.

Giv din vise kvinde ordet

Fortællersken er for dig, som ønsker at skrive i pagt med årshjulet og i endnu højere grad en tidligere at give din vise kvinde ordet.

FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Nyt hold starter 15. januar 2022

Pris
DKK 2400,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 15.12.21
DKK 2150,-

Beløbet er inklusive moms

Klik på link herunder for tilmelding.

Deltagergebyret kan betales i 2-3 rater, hvis du har brug for det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive.”
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: