Cirkel af sølv

Vi mødes ved fuldmåne på lyngens eng i et skær af lilla og sølv. Skygger danser og regnskyer skimtes mellem sprækker af lys. Hun finder sine åbninger uden besvær. Stille glider hun over himlen så langsomt, at det er usynligt for øjet, men mit hjerte falder til ro i det stille flow.

Lyngen glinser af vand, kunstfærdige dråber som perler små. Her mødes vi, Haren og jeg og hilser høfligt på hinanden. Her er tid, rum og ro til at gøre hvert møde til noget særligt. Vi betragter, mærker og anerkender hinanden for at være her på samme tid. Intet møde er tilfældigt, alt er en brik i en større sammenhæng, en kæmpe mosaik af venlige intentioner. Du er respekteret og elsket, fordi du er dig.

I samme øjeblik kommer fuldmånen til stede i et rum mellem to skyer. Synet gør mig salig og en følelse af ærbødighed vælter op i min krop. Som så jeg hende for første gang, men vidste, at vi var i familie med hinanden, som havde vi ledt med lys og lygte for at finde hinanden og endelig fundet vej. Til stedet. Mødet. En tåre glider frem i øjenkrogen og jeg trækker vejret dybt. Må jeg aldrig glemme dette øjeblik igen.

Mødet er anderledes, jeg er vågen med vilje og er gået ud i natten for at ære min intention. Længe har hun kaldt og det har ikke skortet på invitationer til at besøge hendes tempel, men jeg nåede kun frem til porten med den gamle dørhammer, så vendte jeg om, gik hjem og glemte. Indtil næste fuldmåne, hvor det samme skete igen.

Det var blevet en vane, den søvnløse nattevandring med krøllet invitation i min lomme. Aldrig rakte jeg hånden ud og tog fat om dørhammeren. Det gør jeg så nu, følelsen er højtidelig og mit hjerte springer et slag over. Et slag, der erstattes af den gamle dørhammer. Først nu ser jeg det, den er formet som to fisk i en cirkel af sølv. Et smil glider over mine læber som månen, der kigger frem bag en sky.

Ah! Eftersom det er fuldmåne i fiskens tegn, er dørhammeren formet som … Geàrr ler i baggrunden, da jeg tager de kølige fisk i min hånd og lader hammeren fald. Et hult dunk, en fin klokkelyd i det fjerne og porten åbnes på vid gab. Dér står hun badet i lys og er fyldigt smukkere end noget, jeg har set før. Lyset siver ud i mørket og indhyller mig.

”Endelig kom du” siger hun og jeg træder gennem porten uden tøven. ”Endelig kom jeg.”

Lene Frandsen ©
På efterårsrejse i Det Magiske Univers
10. september 2022

Image by Chayanan Phumsukwisit, Dreamstime (c)

Cyklisk skrivning i pagt med årshjulet

Kom med på intuitiv skriverejse ind i efteråret og vinteren. Fortællersken kan blive din vej til at skrive fra sjæl og hjerte. Hun kan hjælpe dig med at finde inderlig forankring i urolige tider, alene det at sætte ord på har en godgørende og healende kraft. Du lærer at skrive i livet, så intet længere står i vejen for din intentioner.

Du kan enten vælge at invitere eventyret med på din skriverejsen eller forankre dig spirituelt i din skrivning og opleve pennens kraft. Men uanset, hvilket kursus, du vælger, vil du opleve, hvordan din intention sættes i spil. Du rejser via pennen ind i et magisk univers af ord og fortællinger og får historiemedicin, næsten hver gang du skriver. Og du kan som jeg, hvis det er en del af din intention, også lade månens cyklus blive en del af din skriverejse. Dit liv er cyklisk og det samme er din skrivning og kreative proces.

“The psyches and souls of women also have their own cycles and seasons of doing and solitude, running and staying, being involved and being removed, questing and resting, creating and incubating, being of the world and returning to the soul-place.” 

 –Clarissa Pinkola Estés

Herunder finder du en liste over efteråret og vinterens online skrivekurser. Der er to Fortællersken skrivekurser, som også har en ydre cirkel og et eSkrivekursus, hvor du skriver alene og på egen hånd.

Fortællersken II, Eventyret, starter på torsdag den 15. september, så det er ved at være tid til tilmelding, hvis det er eventyret, der kalder.

Skriveskolen for Fortællersker – Efterår/Vinter 2022


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2700,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET

Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du bare kan mærke at du skal være med.


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT (Vinter)
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 10. september 2022
Pris DKK 2600,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT


VINTERENS eSkrivekursus 2022/32

Vintersjæl
eSkrivekursus for kvinder (der er ikke en ydre cirkel)
Starter den 1. november 2022
Varighed: 4 måneder

Dybt i vinterens muld, dybt i dig selv

Der er særlige tidspunkter, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Et af de tidspunkter er vinteren og det er her, at Vintersjæl har sit afsæt. Dybt i vinterens muld. Dybt i dig selv.

Pris DKK 1300,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. oktober 2022
Pris DKK 1100,-

TILMELDING VINTERSJÆL


Hvad skal jeg vælge? Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Skrivningen er forankret intuitivt i alle forløb.

Din deltagelse

Du kan deltage i Fortællersken III, hvis det kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Er du helt ny ud i intuitiv skrivning og vil du allerhelst have en grundlæggende introduktion til det at skrive intuitivt, så vil jeg dog anbefale dig at starte med Fortællersken I, Intuitiv Skrivning.

Der er et begrænset antal pladser på hvert hold.

Det foregår online, men …

For mig er mine online skrivekurser ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på. Jeg har nu afholdt online skrivekurser i 7 år og har super god erfaring med at gøre det på den måde.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magiske og godgørende skriveproces.

Jeg er gammeldags på den måde, at jeg ikke benytter videoer eller sessions, hvor vi mødes online og taler i munden på hinanden. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Med eller uden en ydre cirkel?

Der er to typer online kurser. Fortællersken forløbene har en ydre cirkel, et fælles hemmeligt rum på Facebook, hvor deltagerne deler af fortællinger og proces. Jeg er med som rumholder og intuitiv skrivecoach.

Mine eSkrivekurser derimod har ikke en ydre cirkel/et ydre rum, her skriverejser du alene og på egen hånd i pagt med årshjulet. Men du kan altid konsultere mig som intuitiv skrivecoach og guide i skrivebjergene. Det sker i så fald på e-mail, hvor du får givende og brugbar processkrivecoaching.

Hjertelig velkommen på Skriveskolen for Fortællersker.
For kvinder med skrivelyst og længsel.

Kærlig hilsen
Lene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: