Når du kaldes hjem

Der er særlige tidspunkter i livet og på året, hvor vi i høj grad kaldes til at lytte til sjælens stemme og stille sang. Vinteren er et af de tidspunkter.

Når du kaldes hjem

Vinteren og den mørke tid er som skabt til at trække energien hjem. Tid til fordybelse og til at nære dig selv. Komme ned i tempo, læne dig ind i mørket og give slip.

Tænd lys i dit skriverum. Det er tid til te, indre nærvær og kontakt til den stille del af dig, den hviskende, sjælelige del, der bærer på så meget visdom og som kalder dig hjem.

Vintercirklen, den indre rejse – eSkrivekursus til dig og din skrivelængsel

Vintercirklen, den indre rejse er et eSkrivekursus, som jeg har skabt til dig på baggrund af min egen skriverejse og de Vintercirkel skrivegruppeforløb, jeg har afholdt de sidste tre vintre.

Helt ind, helt hjem

Men i år tager jeg den hele vejen. Hele vejen hjem. Derfor er Vintercirklen nu blevet til et eSkrivekursus, hvor du ikke skal forholde dig til andres proces og skriverier. Jeg vil derimod invitere dig til at komme helt ind og hjem til dig selv og starte eller genstarte din skriveproces fra et nyt sted.

Dér, hvor det hele egentlig starter. I jorden. Om vinteren. For nu er det rodenergiens tid.

Alene og på egen hånd – men jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene

Vintercirklen, den indre rejse er et eSkrivekursus til dig og din skrivelængsel og en skriverejse, du foretager alene og på egen hånd. Alligevel er du ikke alene. Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og du kan til enhver tid kontakte mig pr. e-mail og få personligt svar og proces-skrivecoaching.

En del af spørgsmålene, svar og små citater og uddrag fra skriverier vil samtidig blive udgivet i en smuk eBog, som skrives og skænkes dig efter endt forløb.

Natur, årshjul og den kreative proces – om vinteren

Vintercirklen er forankret i naturens og årstidens visdom. Skriveøvelser og afsæt i det tidspunkt på året, hvor vi befinder os og på den energi og proces, der er til rådighed.

Når du skriver dig ind i både måned, vinter og din egen kerne vil du opleve, at noget i dig falder til ro og efterhånden mærker du større glæde, accept og forståelse af vinteren, mørket og dets gaver.

Du lærer vinteren og den mørke del af året at kende på en ny måde gennem dine egne ord og fortællinger og den proces, der sættes i gang, når du deltager i eSkrivekurset.

Vi starter den 23. oktober

Vi starter skriverejsen den 23. oktober og glider ligeså stille ind i vinteren, som ugerne går.

Manglende forbindelse til jorden og den naturlige cyklus

Det er ofte den manglende forbindelse til jorden og den naturlige cyklus, der skaber indre uro, giver stress og en rastløs, ensom følelse. Men vi kan vælge at forbinde os, et skridt, et ord af gangen og skabe små øer af nærhed og forbindelse i hverdagen. Forbindelse til den naturlige cyklus, der om vinteren i høj grad handler om at være i mørket, værdsætte dets gave og den tid, der er som skabt til hi og langsomhed.

Vi trækker energien hjem. Vi kommer hjem.

Indre ro og fordybelse

Forløbet kan således også medvirke til større indre ro. Angst, uro og stress dulmes, når vi møder op i vores skriverum, skriver os gennem årstiden og hengiver os til processen. Vi skriver i livet. Og det gør godt at skabe rum til fordybelse, det healer at sætte ord på.

Naturen, årshjulet og den naturlige cyklus

Naturen, dens cyklus og årshjulet spiler en stor rolle i Vintercirklen, den indre rejse. Selvom det selvfølgelig handler om at skabe godgørende indendørs skriverum, skrive og hengive sig til mørket og en tid, der kalder på indre næring, væren, lytning og sjælelige sysler, vil jeg også kærligt invitere dig til små ture ud i naturen. I hvert skrivebrev (som du modtager hver 14. dag), vil der altid være et skriveafsæt, som inviterer dig på en tur ud.

Elementerne, frisk luft og bevægelse

I Vintercirklen, den indre rejse, leger vi med elementerne og lærer deres kraft og særlige styrke at kende. Vi lærer at arbejde sammen med elementerne, at lytte til deres budskab og at invitere dem som hjælpere i vores personlige proces. Vi inviterer dem ind i vores liv og med i vores fortællinger.

Både frisk luft og bevægelse gør underværker for krop og sjæl og har også en positiv effekt på dine skriverier og din kreativitet. Det styrker dig i dit liv og i din skriveproces.

Kreativitet og skriveglæde

Vintercirklen, den indre rejse, vil støtte dig i at genfinde din kreativitet, indre ild og skriveglæde og du vil efterhånden opdage, at du begynder at skrive med ny styrke og autencitet. Din skrivestemme får dybde og bliver tydeligere. Det kan du mærke og det føles godt. Din tillid til den kreative proces vil vokse.

Det er ikke bare ord

Du vil også opdage, at ordene og skriverejsen skaber dybe tråde til dit liv og sætter en indre forvandlingsproces i gang. Det er ikke længere bare ord og skriverier. Det er til dig fra dig. Fra et sted dybt i dig selv, fra dit hjerte og din sjæl.

Du kan derfor fint bruge din deltagelse i Vintercirklen, den indre rejse, som en del af din spirituelle praksis og rejse. Det er sådan, jeg selv gør og har gjort det i årevis. Ordets kraft er stor. I Vintercirklen, den indre rejse, arbejder og leger vi med fortællinger og lader fortællingens kraft støtte og løfte os på vores rejse gennem den mørke del af vinteren.

Stilheden dukker op og vi opdager, at den har været der hele tiden. Dybt i os selv. Som en god og givende havn lader den os hvile i visheden om, at alt er som det skal være bag det tilsyneladende tæppe af travlhed og noget at nå. Der findes en anden sang, andre toner og et sted i os selv, hvor vinter er ikke er noget, der bare skal overstås, men et sted, hvor vi sanker, hviler og hengiver os.

Vintercirklen - Den indre rejse

Vintercirklen, den indre rejse
eSkrivekursus for kvinder
Start 23. oktober / Varighed 14 uger
Pris DKK 1050, – inkl. moms

Betaling af deltagergebyr sker pr. MobilePay 29476483 eller pr. bankoverførsel
(jeg sender dig info ved din tilmelding)

Tilmelding sker til skrivehuset@gmail.com

eSkrivekurset Vintercirklen, Den indre rejse
vil være givende for dig som har en intention om at

 • lade dine ord og skriverier blive en del af din spirituelle praksis
 • blive bedre venner med vinteren og mørket
 • nære dit indre liv og skrive dig gennem den mørkeste del af vinteren
 • øve dig på at skrive fra sjæl og hjerte
 • booste din intuition og skriveglæde
 • skabe kontakt til kreativitet og skriveglæde gennem fortællingens kraft
 • dykke ned i din sjæls visdom og få vished om vinterens gave
 • bruge din egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse
 • finde ro og fordybelse ved at forankre dig i vinterens energi, ord og skriverier
 • trække energien hjem og skænke dig selv en vintergave for sjælen
 • opleve den kreative proces og cyklus i alle dens facetter
 • invitere intentionens og fortællingens kraft ind i dit liv
 • ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte eller genstarte din skriverejse
 • ønsker at arbejde med ord og fortællinger som en del af din vinterrejse
 • har brug for ro og næring i eget selskab for at sanke og lade op

Vintercirklen, den indre rejse er for kvinder med skrivelyst i alle aldre.
Uanset skrivende forudsætninger. Du kan være med uanset hvor i landet, eller udlandet, du befinder dig så længe, du kan læse og forstå dansk. Du skriver selvfølgelig på dit eget sprog.

Der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal kunne skrive og deltage. Forløbet er glidende, så du bestemmer selv, hvornår og hvordan. Hver 14. dag modtager du et skrivebrev med inspiration, spørgsmål til fordybelse, skriveafsæt, øvelser og inspiration. Det er helt op til dig, hvordan du griber det an, men du er altid velkommen til at skrive til mig og få ideer, hjælp, skrivecoaching … hvad du nu får brug for undervejs.

Du finder invitation og detaljer i linket her eller ved at klikke på billedet ovenfor.

Til inspiration, læs også gerne 

Mørket kalder mig hjem
Hver gang årshjulet drejer
Din sårbarhed, din styrke
En skønne dag
Dørvogteren eller en streg i sandet

Vi skrives ved.

Kærlig hilsen
Lene

BookTree_FortaellerskensBrevkasse

See, I don’t believe that stories have borders and boundaries. They fly, swim and walk wherever they need to go. Birds bring them to our doorsteps and sing them to us at dawn. Just listen.

Stories open doors, hearts and build bridges. They are like lighthouses guiding our ships to shore. They bring us home. Stories connect us and no matter where we live on this planet, they bring us together and teach us what we need to know in such a delicate manner.

Stories bring healing as stories are medicine. They give us such hope and since we are all storytelling creatures, they also give us permission to tell and write new stories that are in alignment with what we really believe. In our hearts.

Stories can also teach to us to live an enchanted life and to pay attention.

– Lene Frandsen –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: