Naturligt

Hun er god til det, det falder hende helt naturligt. Hun skal ikke anstrenge sig eller bøje skeer med vind og vejr. Når hun slipper sit tag i de stramme tøjler og får kvalme ved tanken om mere kontrol, slår sjælen ind på en anden kurs. For der findes en anden vej.

Der skrives så meget om ungdommens skønhed og nye kroppe. Hun ser deres selfies på Instagram. Men ofte får hun kun øje på tomme, sørgmodige øjne, for som altid ser hun det, der bølger bag facaden. Det gør hende trist. Der er meget, hun gerne ville sige dem, men ville de mon lytte?

Selv er hun ældre nu og er begyndt at give pokker. Det kommer langsomt, evnen til at ære sig selv og sine særheder, den snoede vej, spiralen og labyrinten. Alt det uperfekte, der stråler som skønhed i morgenlysets glød. Men det kommer og hun forandres i takt med det.

Hver morgen skaber hun forbindelse til det univers, der altid har været hendes kraftsted, hendes kirke, det sted hvor Kilden har sit udspring. I skrivelysets skær. Hun ser lyset vokse i øst og nynner til lyden af vindens sang.

På gåturen ud med hunden hver morgen, hilser hun på gæs, krager og hvem der ellers måtte være til stede. En hare ser til fra sin plads fra marken. De ved begge. De hører sammen. De er ét.

Magiske morgensider, 17. februar 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Fortællersken

FORTÆLLERSKEN – online skrivecirkelforløb for kvinder

Næste hold starter den 22. april og tager dig med på skriverejse gennem sommeren.

Kom, skriv og sæt din indre fortællerske fri, hun har gaver med til dig. Hun er bringer af historiemedicin 

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv. Den vise kvinde. Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved. Du behøver ikke længere at spørge andre. Spørg hende. Giv hende plads og rum og hav en intention om, at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd. Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det, vores sjæl synger om. 

Fortællersken er et online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelængsel.

På sommerholdet vil nye skriveafsæt og refleksionsøvelser være en del af forløbet. I Fortællersker skriver vi altid i pagt med årshjulet.

FORTÆLLERSKEN – klik for invitation og detaljer

Skal du være med, kan det være en fordel at snuppe din plads allerede nu. Se bare her:

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Introrabat ved tilmelding senest den 3. marts
DKK 1650,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. april
DKK 1800,-

Normalpris ved tilmelding efter den 1. april
DKK 2100,-

Prisen er inklusive moms.

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du har brug for at betale i 2 rater.

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN SOMMER
Start den 22. april 2020

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Du er hjertelig velkommen i Fortællersken. Der er et begrænset antal pladser på hvert hold, så tøv ikke for længe, hvis du bare kan mærke, at du skal være med på sommerholdet.

SKOLEN FOR FORTÆLLERSKER – for kvinder med skrivelyst og længsel

Hare

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: