Skolen for Fortællersker

Så fik jeg synet tilbage. Efter mange måneders inderlig mørkevandring og døre, der smækkede for næsen af mig, forstod jeg pludselig hvorfor og smilede. Foran en skillevej med grene som gafler var der pludselig ingen tvivl længere. Energien skiftede lige dér og udpegede min retning. En retning, som længe har været undervejs og som første gang så dagens lys i en fortælling fra Fortællerskens Visdom.

Nu har jeg valgt vejen eller rettere sagt, vejen valgte mig.

Fortællingens kraft

Egentlig skete det for længe siden, jeg vidste det bare ikke. Det var jo bare noget, der flød fra min pen og foldede sig ud, mens jeg skrev på manuskriptet til det, der er min første bog. Et netværk af små fortællinger som stier, der fører fra hovedvejen og ud i periferien. Et manuskript, som jeg først modvilligt siden med resignation og lettelse har givet lov til at boltre sig præcist som det vil.

Jeg lytter og skriver det, jeg hører. Som fortællerske er det essentielt, at man sætter sin lid til fortællingens kraft båret af den intention, man holder i hjertet.

The Primose Path – Glædens Vej

Glædens vej, nu mærker jeg det. Og noget i mig falder til ro, selvom vejen henligger i tågedis. Endnu er det vinter. Nu blæser visheden om, at nogen ved bedre end jeg og at jeg er støttet og løftet på min vej. Den synger i vinden.

Åh, det er så tungt at forsøge at tænke sig til det hele, at udtænke planer og lægge strategier af den straks, der sætter det mentale kukkeur på overtid. Det gør mig ganske enkelt vanvittig og ked. Det fornærmer min sjæl og det lukker flere døre end godt er. De døre, som kun kan åbne sig, hvis man er nærværende og til stede i nuet, hvis man lader sin intuition føre ordet og hvis man lytter.

Der er kun én vej for mig. Som fortællerske kommer jeg hjem.

Skolen for Fortællersker dukker nu op i disen

Skolen for Fortællersker dukker nu op i disen. Og hvad det egentlig er for en skole, står endnu hen i det uvisse, men når man ikke helt ved, skaber det en åbning. En åbning, der over tid kan vise sig at være svaret. Det sætter jeg min lid til og det gør jeg allermest fordi, at jeg mærker glæden som en sprinkler af vand på en tør sommerdag. Det sitrer i mine celler og jeg kan ikke lade være med at smile. Se, det er et godt tegn!

Men man kan aldrig vide sig helt sikker

Hov, siger hun og ler muntert, hvem siger at skolen er en skole som sådan. Du skrev det selv, det er også en del af dit manuskript og fortælling.”

”Mener du at det også er titlen på en bog?”

”Se, det vil jeg jo ikke svare dig på, du er nødt til at skrive videre for at få dine svar. Skriv i tillid, skriv med din intention i hjertet og bed om råd og vejledning undervejs. Følg den vej, du nu er slået ind på, glædens vej. Så får du det, der er til dig og mere, end du nogensinde turde drømme om.”

Jeg sukker dybt og lader søndagen rumme min længsel.

Skolen for Fortællersker Grøn

Kom i lære som Fortællerske – lær at skrive fra sjæl og hjerte.

Skolen for Fortællersker byder på online skrivekurser for kvinder som

Fortællersken I og Fortællersken II, Eventyret

Nye Fortællerske-skrivekurser vil opstå over tid og i takt med, at flere fortællersker in spe har taget de indledende kurser. Det vil være skrivecirkelkurser, hvor vi i cirklens visdom folder det ud, der er til os og hvor vi øver os i at danse med fortællingens kraft og skrive fra sjæl og hjerte.

Deling er heling og den altid gode historiemedicin vil sætte os på sjælevej.

Fortællingernes magiske univers

Efter mere end 5 år som skrivecoach og underviser i fortællingernes magiske univers og med skønne kvinder som skriverejsende, har jeg fået vished om noget, jeg hverken kan eller skal slippe igen. Og det vil over tid ændre min kurs en smule. Selv havde jeg sidste års 10-års jubilæum som elev på fortællerskens vej og det synes jeg egentlig forpligter. På den gode måde.

Hvorfor vente?

Men hvorfor vente? For egentlig er det hele allerede i gang og har du skrivelyst og længsel, har du en indre fortællerske i maven, der længes efter at folde sin visdom ud i pagt med årshjulet og i kærlighed til den proces, der lærer os det essentielle, så kan du allerede nu booke din plads på et af skrivekurserne på Skolen for Fortællersker.

Er du helt ny udi skrivning fra sjæl og hjerte, men har du skrivelyst og længsel, kan jeg varmt anbefale dig at starte med Fortællersken I.  

Sommerholdet starter den 22. april og der vil være nye skriveafsæt og øvelser på sommerholdet, som hører årstiden til.

I Fortællersken forankrer vi os altid i årshjulet.

Skolen for Fortællersker på hjul

Skolen for Fortællersker vil over tid også komme rundt i landet (Danmark) og byde på weekendkurser, retreats og andre tiltag.

Og hvem ved, måske befinder skolen sig en dag i en ganske særlig bygning, hvor fortællersker kommer og går. Jeg ser det for mig.

Fortællersken

FORTÆLLERSKEN – online skrivecirkelkursus for kvinder

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv. Den vise kvinde. Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved. Du behøver ikke længere at spørge andre. Spørg hende. Giv hende plads og rum og hav en intention om, at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd. Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det, vores sjæl synger om. 

Fortællersken er et online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelængsel.

Sommerholdet starter den 22. april og jeg har nu åbnet for tilmeldinger.

Skal du være med, kan det være en fordel at snuppe din plads allerede nu. Se bare her

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Introrabat ved tilmelding senest den 3. marts
DKK 1650,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. april
DKK 1800,-

Normalpris ved tilmelding efter den 1. april
DKK 2100,-

Prisen er inklusive moms.

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du har brug for at betale i 2 rater.

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

TILMELD MIG FORTÆLLERSKEN start 22. april 2020

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: