Og sjælen græd

”Du troede måske, at det var slut nu, men kære ven, det er kun lige begyndt. Det starter i det stille og for hvert skridt og i dit nærvær gøres du klar. Bare én ting mere, inden vi skilles igen. Se aldrig udenfor dig selv efter en leder eller guru. Mange vil berige dig med deres ord og visdom, men du er den eneste som kantyde dit hjertets kompas. ”

”Dit hjerte vil ikke svigte dig og dit kald ligger ligefor. Det er hverken kringlet eller kryptisk. Kun én ting er afgørende og det dit nærvær. Dit nærvær og din opmærksomhed, for her bor magien. I nuet. Og sjælen græd. Det gør den ikke mere.”

De første sider i en ny bog. Hvilke ord og fortællinger mon venter og vil manifestere sig gennem snørklede bogstaver på før tomme sider? Hvilken vej vil de guide mig og vil jeg finde ro med bare at være her. En morgen, et ord, en fortælling af gangen.

I dag er det Frø, som viser vej ind i det, vi før gik en bue udenom. Som vi skjulte, fortiede og lod ligge i kældre som kompost. De steder i os selv, hvor tvivlen nægtede at give op og konstant gav os smerter af længsel. Nu fortæller han mig, at den tvivl vil komme os til gode. For det vi tvivlede på, var slet ikke vores egen formåen. Det var det landkort, der var blevet serveret for os. Det var de tillærte tanker og måder at være i livet på, som gav os uro og smerte. De stemte ikke overens med vores indre overbevisning. Vi var blevet givet et kort, som ikke passede til vores sjæls landskab. Og sjælen græd.

”En anden vej, en ny verden”, kvækker Før fornøjet, ”svært at tænke sig til. Hvad? Hvordan? Hvornår? Men det er heller ikke de spørgsmål, du skal stille nu. Du skal berige dig selv og dine omgivelser med dit nærvær. Svar vil komme til dig, når du åbner dig i nuet.

”Instinkt, intuition, alle de gamle dyder og magiske kræfter vækkes til live i daggryets håb. Men kun i dag kan du tage de skridt, der fører dig i en anden retning. Med hjertet som kompas og din sensitivitet som en styrke. Med pen og poesi rullende i blodet, med frænder og søde hemmeligheder som syltetøj i kager. På lands og til vands”

Det er en kølig morgen og Frø har sat sig en solstråle foran det gamle mirabelletræ. Her er læ og forårets varme mærkes som kindkys. Tidlig morgen, jeg går min sædvanlige tur og selvom jeg er fuldmånetræt sætter jeg pris på hans selskab. To gæs flyver højlydt over himlen, en brumbasse udfører larmende sin tjans. Af jord er du kommet. Den jord skal du ære.

”Der vil blive brug for poeter og skrivende kvinder. Fortællersker.” Han kvækker kærligt videre.

”Du troede måske, at det var slut nu, men kære ven, det er kun lige begyndt. Det starter i det stille og for hvert skridt og i dit nærvær gøres du klar. Bare én ting mere, inden vi skilles igen. Se aldrig udenfor dig selv efter en leder eller guru. Mange vil berige dig med deres ord og visdom, men du er den eneste som kantyde dit hjertets kompas. ”

”Dit hjerte vil ikke svigte dig og dit kald ligger ligefor. Det er hverken kringlet eller kryptisk. Kun én ting er afgørende og det dit nærvær. Dit nærvær og din opmærksomhed, for her bor magien. I nuet. Og sjælen græd. Det gør den ikke mere.”

Magiske morgensider, 8. marts 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)


Dagens nøgleord:
Medicin. Skjulte gaver. Succes.

Write on ❤

Vil du vække din indre fortællerske og skrive fra sjæl og hjerte. Lære at skrive intuitivt og åbne dig for fortællingens kraft?

Så kom med på næste hold af Fortællersken, som starter den 22. april. Fortællersken er mit online skrivekursus for kvinder.

Fortællersken  – næste hold starter den 22. april.

Der er endnu ledige pladser, ja faktisk mangler endnu 7 kvinder at melde deres ankomst. Er du en af de 7? Har du skrivelyst og længsel? Så læs med videre …

Ravnerabat helt frem til den 20. april

Jeg har besluttet mig for at tilbyde dig skriveforløbet Fortællersken til ravnepris.

Ja, det vil sige, at du kan vente helt til den 20. april med at tilmelde dig og stadig få ravnerabatten.

MEN – husk at der kun er 7 pladser tilbage på holdet. Så hvorfor tøve, hvis du kan mærke skrivelængsel kalde?

Pris DKK 1800,- inkl. moms
Du er velkommen til at betale deltagergebyret i 2 rater.

Skriv blot i kommentarfeltet, hvis du ønsker det.

TILMELD DIG FORTÆLLERSKEN I LINKET HER

eller få flere detaljer ved at læse videre …

Fortællersken er et online skrivecirkelforløb for kvinder 

Fortællersken teaser 1 (4)

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Følg din skrivelængsel og lyt til dens kald

I Fortællersken forløbet kan du med din intention i hjertet møde op og skrive fra et nyt sted. Over tid vil du finde tråde til din helt egen historie og genopdage din stemme. I Fortællersken får du både inspiration og ideer til, hvordan du kan gribe det an.

Du vil opleve, at processen er nøglen.

Intuitiv skrivning og den kreative proces

Skriveforløbet varer varer 4 måneder og en proces sættes i gang. Her får du rig lejlighed til at lære den kreative proces at kende i alle dens facetter. Ebbe, flod, lys og mørke.

Fra de tidspunkter, hvor kreativitet og fortællinger flyder som vandfald og floder, til du oplever stilstanden og sorgen på Vildfarelsens Ø.

Det hele hører med og i processen opdager du, at du kan noget med din pen og din intention. Lad mig vise dig hvordan.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen, holder jeg et skriverum, hvor du kan danse frit og prøve dig frem. Der er ikke noget rigtigt eller forkert.

I stedet for at lære at skrive på en bestemt måde, lærer du at skrive på din egen måde og efterhånden vil du opleve, at du skriver mere frit og ubesværet. Det er lov at øve sig og din indre fortællerske skal have lov til at lege og eksperimentere.

I Fortællersken lærer du dig selv at kende i samspil med den kreative proces, ebbe og flod, opture og nedture. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Fortællersken og du vil opleve, at flere skriveafsæt og øvelser inviterer til ture ud.

Som deltager af Fortællersken får du

  • Månedlige skriveopgaver og afsæt udformet i en smuk og inspirerende PDF-fil. Den sendes i en personlig e-mail fra mig. 4 opgavesæt og inspiration. Varighed 4 mdr.
  • Inspiration og skrivende input fra mig som skrivemor og skriveguide i bjergene. Jeg bevidner din skriveproces og udvikling som Fortællerske og deler af viden, visdom og inspiration. Det gør jeg såvel i månedsbrevene som i Fortællerskens hemmelige rum på Facebook.
  • Mulighed for at starte eller genstarte din skriveproces fra et nyt sted. Du lærer den kreative proces at kende i alle dens facetter og øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte. Din skrivestemme kommer efterhånden til syne mellem linjerne og det vil kunne mærkes. Du får øget tillid til processen og din egen formåen.
  • Større viden og indre indsigt om naturen og årshjulets gave, ikke mindst fra din egen dybe vished og visdom, der vil flyde fra dig som en kilde, når du skriver med afsæt i øvelser og opgaver.
  • En god fornemmelse af, hvordan du kan bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse.
  • Mulighed for også at skrive og arbejde lidt med keltisk symbolik, mytologi og dyre/plante-tarotkort gennem skriveafsæt og øvelser.
  • Løbende skrivecoaching og styrkende opmuntring fra mig til dig og din skriveproces. Du får det, du har brug for. Når du har brug det og undervejs i processen.
  • Du bliver en del af en skrivecirkel, som hylder processen, den naturlige cyklus og skriver om det. En cirkel af skrivende kvinder, som kærligt bevidner hinandens proces.

FORTÆLLERSKEN 

Næste hold starter den 22. april og der er ledige pladser
Forløbet foregår udelukkende ONLINE – vi mødes ikke fysisk.

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Ravnerabatten gælder helt frem til til den 20. april – så længe pladser haves
DKK 1800,-

Pris ved tilmelding efter den 8. april
DKK 2000,-

Beløbet er inklusive moms

Ratebetaling

Det er muligt at betale i 2 rater. Skriv i kommentarfeltet, hvis du ønsker det.
Ved betaling i 3 rater påregnes et ekspeditionsgebyr på DKK 50,-

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN SOMMER
Start den 22. april 2020

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Du er hjertelig velkommen i Fortællersken.

Ofte stillede spørgsmål – Fortællersken Q & A

Har du spørgsmål til Fortællersken, så klik her for hyppigt stillede spørgsmål og mine svar. Og ellers skriver du selvfølgelig bare til mig på skrivehuset@gmail.com

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

Stone fence Gotland

”Du troede måske, at det var slut nu, men kære ven, det er kun lige begyndt. Det starter i det stille og for hvert skridt og i dit nærvær gøres du klar. Bare én ting mere, inden vi skilles igen. Se aldrig udenfor dig selv efter en leder eller guru. Mange både kan og vil berige dig med deres ord og visdom, men du er den eneste som kan holde og tyde dit hjertets kompas. ”

”Dit hjerte vil ikke svigte dig og dit kald ligger ligefor. Det er hverken kringlet eller kryptisk. Kun én ting er afgørende og det dit nærvær. Dit nærvær og din opmærksomhed, for her bor magien. I nuet. Og sjælen græd. Det gør den ikke mere.”

Frøen
Og sjælen græd – Lene Frandsen (c)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: