Birkedalen

Jeg har lyden af birk med hjem, de sølvklædte stammer står stærkt i mit indre. Birk var der hele tiden som en påmindelse og en invitation og nu ser jeg det pludselig. Birkedalen er et sted på mit magiske landkort, et sted for nye begyndelser. En klynge af træer med en smal sti i midten som en portal.

Dér stod jeg i går, dér gik jeg igennem. Nu synger fuglene gennem det åbne vindue og jeg lader pennen glide over papiret for at lytte til det, der har simret i mit blæk. Det handler om en ny begyndelse og om at genskabe fundamentet fra et mere selvkærligt sted. Selvkærlighed er nøglen.

Birk var min frænde på stedet ved Vadehavet, birk var hos mig Kap Farvel. Den fine ceremoni som afsluttede mit ophold på Rømø var kraftfuld, det mærkede jeg, men hvad så nu? Jeg har lagt Birkedalen bag mig og går med langsomme skridt gennem morgenen. Vinden blæser op, solen har gemt sig bag et tyndt lag dis.

”Du starter i princippet forfra” svarer hun, ”du genopbygger dig selv og dit fundament med selvkærlighed. Det skal simre i sjælen og vil opstå undervejs og i processen. Det er virkelig ikke noget, du kan regne ud, derimod skaber du et nærende rum, hvor der er plads til alt det gode, der vil komme din vej.”

”Og jeg ved, at det er uvant og at dine tanker slår knuder og vil vide. Derfor skal du helt ind i krop og sjæl nu og tage naturen med på råd. Det vil sommeren hjælpe dig med. Gå med ro, gå med glæde.

Magiske morgensider, 31. maj 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Valley

De indre landskaber

Forestil dig, at du kan gå på opdagelse i dit indre landskab og at du kan udforske tærsklen. Beskriv landskabet. Hvad ser du? Er der bakker? Marker? En sø eller et bjerg?

Du kan foretage en skrivende vandring gennem dit indre landskab på samme måde, som du kan vandre i en fortælling. Ja, faktisk kan du med fordel kombinere de to og lade fortællingens kraft støtte dig på din rejse. Med dig har du din rejsedagbog, hvor du noterer dig det, du ser og oplever.

Undervejs vil du opleve, at det ydre spejler det indre. Præcist som birketræerne på Rømø spejlede min egen proces og det indre arbejde, jeg er dedikeret til nu. En ny begyndelse. Her er birketræet en kraftfuld frænde, for birken symboliserer netop nye begyndelser og et tidspunkt, hvor vi skifter ham og gør os klar til det nye.

Between Stories, Det Magiske Landkort

Det skal vi lege med på mit eSkrivekursus Between Stories, Det Magiske Landkort. Næste hold starter den 20. juni.

Her får du inspiration af den slags, som taler til sjælen. Du skriver dig ind og behøver ikke at kunne noget særligt på forhånd. Lad dig blot fortrylle af fortællingens kraft.

Har du skrivelyst og længsel? Brug for at skabe rum til fordybelse og gøre noget inderligt godt for dig selv? Foretage en god og lang landing i det nye uden hastværk og med hjertet som kompas? Så kom og vær med.

Åndehuller af fordybelse

Når vi beskriver og sætter ord på, ejer vi stedet. Det sted, hvor vi befinder os i det indre landskab og de fortællinger, som dukker op. Og det er stort at eje sin historie. Det fjerner os fra offerrollen og fra følelsen af magtesløshed. Det lærer at os at vente aktivt, mens vi skriver om det.

Her bruger vi følelserne som blæk af både accept og forandring dog uden at forcere. Vi går på opdagelse gennem ord og fortællinger og skænker os selv de små åndehuller af fordybelse, som vi trænger til.

Vi lytter til det, der vil skrives gennem os. Vi skriver et nyt landkort på den indre rejse og foretager en landing, hvor både sjæl og hjerte er med. Det sker over tid. Det sker i processen.

Jeg har skabt et skriveforløb til dig, som har brug for at finde indre fodfæste og indre ro.  Det hedder Between Stories, Det Magiske Landkort.

Du kan tage forløbet med på ferie og ud i naturen

Skriv gerne i hånden og i den skrivebog, som du har dedikeret til forløbet. Som altid vil du, når du deltager i et forløb hos mig, opleve at naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle. Og du vil sikkert som jeg opdage, at ydre landskaber dukker op, som ligner de indre. Spejlingen kan være ganske magisk.

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories – Det magiske Landkort

eSkrivekursus for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Starter 20. maj 2020

Forløbet foregår udelukkende online!

Between Stories, det magiske landkort er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”.

Det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde og som har brug for at finjustere kursen og skrive et nyt landkort på den indre rejse.

Between Stories er for kvinder i alle aldre og for dig, som ønsker at skrive intuitivt fra sjæl og hjerte. Du vil gerne finde din egen skrivestemme og åbne op for skrivemagi og glæde.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Varighed: 8 uger
Pris: DKK 800,- inkl. moms

TILMELDING – Between Stories, Det Magiske Landkort

Klik her for fuld invitation og detaljer

Birk maj

Til inspiration, læs også gerne:

Kunsten at lande

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: