Den Hemmelige Visdoms Land

Det handler om at holde ved og plante frø i den muld, du tror på. Lad frøene spire i den jord, som træet gror på. Det sted i dit indre, hvor du har vished og hvor sjælen falder til ro. Der findes ingen anden ægte vej, de andre veje er udveje, smutveje og forsøg på at finde noget, der ligner.

”Men dit hjerte bliver aldrig glad ved at lade som om og opfinde erstatninger for ægte lykke. Tidligere fandt du mange måder at undgå det uundgåelige på og kopier gjorde det ud for den ægte vare.”

Hun ser op fra sin plads i vandhullet for at sikre sig, at jeg lytter. Det er aften og tæt på fuldmåne, jeg er gået ud for at finde ro. Naturen spejler min længsel som månen spejler sig i søen, duften af blomster og dugvådt græs er intens. Det er en lun aften, det er sommer nu.

Jo, jeg lytter skam, ved søbredden har jeg sat mig på en mosgrøn sten og hun står majestætisk ude i vandet.

”Vil du lære om udholdenhed og tålmodighed, er jeg en god frænde at have. Jeg kan lære dig at holde fokus og om at lade tanker, der trækker dig væk fra din intention, fare. Hos mig får du lektioner fra naturens bog, du lærer at læse den. Naturen. Lad den spejle dine processer.

Det er en hemmelig visdom, som din sjæl forstår, et sprog der taler til hjertet. Lad mig udfordre dig ved at skænke dig et nøgleord, du før ville have kastet bort. Tålmodighed. Øv dig i den kommende tid og lad hver dag være en gave. Snart vil fuldmånen lyse.

Magiske morgensider, 2. juni 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Old map lighthouse

Det magiske landkort

Stedet, jeg besøge i fortællingen vil jeg kalde for Den Hemmelige Visdoms Land. Det er et sted, som spejler mit indre. Her spejler tranen sig i søens vand, fuldmånen lyser og naturen skænker mig et sted at være, hvor kan lære om dens visdom. Nøgleordet er tålmodighed. Tør jeg blive her uden at forcere og gøre noget for at få ting til ske?

Måske er det ikke et af de letteste steder at være, eftersom tålmodighed kan være en besværlig størrelse. Kunsten at vente til det rette tidspunkt, at mestre intuitiv timing og øve sig på at holde indre fokus uden at miste tålmodigheden. Her er det intentionen, der er den bærende kraft og det daglige skrivearbejde og de små fortællinger hjælper mig med at holde ved.

Efterhånden former mit magiske landkort sig. Hvert eneste sted har et navn og en fortælling knyttet til. Der er nøgleord og frænder, som hjælper med forankringen og selvom det kan synes svært, falder det mig faktisk helt naturligt. Jeg er ved at tegneskrive et landkort, som passer bedre til min sjæls vej og måde.

Væverske på egen sti

Stederne fremstår tydeligt. De er fulde af farver, lyde og fortællingerne har helt deres eget sprog. Jeg læser højt for mig selv og lytter til det, der flød fra min pen, jeg ser, at der er dybe tråde som tegner en ny vej. Jeg er væverske på egen sti. Et ord, et skridt af gangen.

cropped-skrivelys-orange.jpg

Bogstaveligt energiarbejde

At skrive og arbejde med ord og fortællinger er energiarbejde på præcist samme måde, som hvis du arbejder med shamanisme eller andre former for spirituelt arbejde, blot bruger vi på skriverejsen bevidst ordene og deres energi.

Det vigtigste, når du ønsker at lade ord og fortællinger blive en del af din spirituelle praksis og støtte dig på din indre rejse, er at være bevidst om det og at have en intention om, at du hengiver dig. Det kan du gøre på mange måder.

Between Stories, Det magiske Landkort

Men har du lyst til at få inspiration, skriveafsæt og øvelser, der leder dig på vej til at skrivetegne helt dit eget magiske landkort og finde indre ro og retning gennem sommeren, så starter et nyt hold af min onlinl’e skrivekursus Between Stories, Det Magiske Landkort, den 20. juni.

Du kan tage forløbet med dig på ferie, i sommerhus og ud i naturen. Men du behøver ikke at have fri for at deltage. Skriveforløbet kan skænke dig en kærkommen oase i hverdagen, hvor du forankrer dig og holder indre fokus, samtidig med at du færdes i det ydre. Sæt 3-4 timer af om ugen til dit skrivearbejde og du vil mærke den godgørende forskel.

I Between Stories, Det Magiske Landkort, får du inspiration af den slags, der taler til sjælen. Forløbet varer 8 uger og ligeså stille bygger du en skriverutine op, som du også kan bruge fremadrettet. Du lærer at disciplin skaber magi og at lidt har meget mere ret, end du går og tror.

Nyt hold af Between Stories, Det Magiske Landkort, starter den 20. juni ved Sommersolhverv.

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories – Det magiske Landkort

Online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Nyt hold starter den 20. juni 2020

Between Stories, det magiske landkort er et eSkrivekursus for dig, som står på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”.

Det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde og som har brug for at finjustere kursen og skrive et nyt landkort på den indre rejse.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Birk maj

De indre landskaber

Forestil dig, at du kan gå på opdagelse i dit indre landskab og at du kan udforske tærsklen. Beskriv landskabet. Hvad ser du? Er der bakker? Marker? En sø eller et bjerg?

Du kan foretage en skrivende vandring gennem dit indre landskab på samme måde, som du kan vandre i en fortælling. Ja, faktisk kan du med fordel kombinere de to og lade fortællingens kraft støtte dig på din rejse. Med dig har du din rejsedagbog, hvor du noterer dig det, du ser og oplever.

Det skal vi lege med på mit eSkrivekursus Between Stories, Det Magiske Landkort, som starter den 20. juni og du er inviteret.

Her får du inspiration af den slags, som taler til sjælen. Du skriver dig ind og behøver ikke at kunne noget særligt på forhånd. Lad dig blot fortrylle af fortællingens kraft.

Har du skrivelyst og længsel? Brug for at skabe rum til fordybelse og gøre noget inderligt godt for dig selv?

Så kom og vær med på Between Stories, Det Magiske Landkort. Vi starter den 20. juni ved Sommersolhverv.

Kunsten at eje sin historie

Når vi beskriver og sætter ord på, ejer vi stedet. Det sted, hvor vi befinder os i det indre landskab og de fortællinger, som dukker op.

Og det er stort at eje sin historie. Det fjerner os fra offerrollen og fra følelsen af magtesløshed. Det lærer at os at vente aktivt, mens vi skriver om det. Her bruger vi følelserne som blæk af både accept og forandring dog uden at forcere.

Vi lytter til det, der vil skrives gennem os.

Between Stories, Det Magiske Landkort

Start: 20. juni 2020
Varighed: 8 uger
Pris: DKK 800,-

Beløbet er inklusive moms

som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding.

Der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal kunne deltage. Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv og din sommer.

TILMELDING til Between Stories, det magiske landkort

Klik på link ovenfor for tilmelding.
Herefter sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

Between Stories, Det Magiske Landkort, klik for invitation og 

Crane Full Moon

Det er en hemmelig visdom, som din sjæl forstår, et sprog der taler til hjertet. Lad mig udfordre dig ved at skænke dig et nøgleord, du før ville have kastet bort. Tålmodighed. Øv dig i den kommende tid og lad hver dag være en gave. Snart vil fuldmånen lyse.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: