Som en stjerne

Jeg skriver til lyden af silende regn og fuglesang. Jeg skriver til lyden af torden. Vinduet står åben og vi er kun få skridt fra Sommersolhverv. Dagen begyndte tidligt, det er en af de dage, hvor trætheden danser og huden er tynd. En af de dage, som kalder på selvomsorg og kærlighed fra et sted dybt i sjælen.

Jeg stryger hende over kinden, jeg holder hendes hånd og hvisker med taknemmelig stemme: Jeg har dig. Det føles godt og trygt, vores samhørighed er ikke truet af ydre omstændigheder længere, den er ikke til diskussion eller debat. Den er vores løfte til hinanden, vi to hører sammen og har fundet en sti af harmoni.

Jeg vågner fra natten med et suk og selvom søvnen var dårlig, føler jeg mig på forunderlig vis forstærket. ”Vi kan tage en lur på sofaen, inden du skal til fødselsdag”, hvisker hun. Det er en god ide.

For er der noget, jeg har lært, så er det at min glæde og lykke afhænger af, i hvor høj grad jeg er i stand til at elske mig selv. Så jeg øver mig på svære og lette dage, skænker mig selv tid og lytterum. Det gøres så fint gennem skrivning også, som om hver eneste fortælling er en kontrakt mellem Kilden, mig og hende. Min indre pige, mit magiske barn.

Jeg skriver til lyden af silende regn og bevæger mig stille ind i dagen. Ved Sommersolhverv og Nymåne lyser min intention som en stjerne.

Magiske morgensider, 19. juni 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen

Midsommer Ild

Sommersolhverv

I morgen den 20. juni er det Sommersolhverv.

Sommersolhverv markerer året længste dag og er kulminationen på solens kraft. Naturens kræfter har nået deres højeste og jorden beruses af frugtbarhed. Indenfor shamanisme siger man, at porten mellem verdener står på vid gab ved netop Sommersolhverv og derfor er det et særligt kraftfuldt tidspunkt at arbejde spirituelt på.

Solhverv, midsommerfest og Sankt Hans er egentligt én og samme fest. Der tændes bål for at fejre og tilskynde frugtbarhed renselse, godt helbred og kærlighed. Ilden symboliserer solen og dens evne er bl.a. at rense, forvandle og velsigne.

Dobbeltfejring

Hvis du fejrer ved sommersolhverv den 20. juni og måske springer over bålet og ind i det nye, er det på flere måder en dobbelt fejring. På den ene side er det en fejring af alt det, som nu har manifesteret sig under solens tiltagende rejse mod sommersolhverv. På den anden side er det også en fejring af, at lyset nu igen vender og at vi nu vender os mod den mørkere del af året.

Fra sommersolhverv og til vintersolhverv trækker lyset sig ganske langsomt tilbage og ved efterårsjævndøgn er dag og nat igen lige lange.

Giv dine byrder til ilden

Jeg har nu i flere år haft den store glæde at fejre Sommersolhverv. Jeg har givet mine byrder til ilden og jeg er sprunget ind i det nye med det, jeg ønsker at tage med mig videre. Det er virkelig et kraftfuldt og magisk tidspunkt at gøre status på og lade naturens kræfter hjælpe os på den indre rejse.

En ny intention

Ved Sommersolhverv kan vi med fordel tage vores intention i ed og finjustere kursen. Måske er det tid til at formulere en ny intention, inden du begiver dig videre ind i sommeren. Stop op et øjeblik og mærk efter.

Where attention goes, power flows, sagde Ravnen til mig i fortællingen forleden dag.

Når vi skriver bliver vi bevidste om, hvad vi giver energi. Vi får øje på mønstre og vanetænkning og vi opdager, at vi over tid kan gøre op med gamle begrænsninger og skrive nye historier. Løsninger dukker op, mens vi skriver os til klarhed og det magiske landkort symbolikken er med til at skabe indre retning i urolige tider.

Din intention giver opmærksomhed til det, du ønsker dig i livet

Når du formulerer din intention har det indflydelse på, hvad du skænker din opmærksomhed. Når vi er bevidste omkring vores intention, kanaliserer vi energien derhen, hvor vi ønsker den skal være. Vi understøtter vores drømme og ønsker, dem som stammer fra sjælen, og er med til at give manifestationen brændstof over tid.

Hvis du vil skrive fra sjæl og hjerte, starter du med at formulere en intention med din skrivning. Vælg dine ord med omhu, for vi skaber gennem vores ord.

Kære ven, jeg ønsker dig en magisk Sommersolhvervsfejring. Må du følge dit hjertes intention, dit lys og din glæde.

Kærlig hilsen
Lene

“Løb, min ven, fra alt og alle, der ikke styrker dine spirende vinger”
– Hafiz –

Stjerneskud

Ved Sommersolhverv og Nymåne lyser min intention som en stjerne.

2 thoughts on “Som en stjerne

Add yours

  1. Takk for alle dine vidunderlige ord & kjærlige visdom! Da jeg kjøpte mitt første deltagelse i Desember 2019, viste jeg og de fleste av oss, ikke hva året 2020 ville bringe verden den grusome Corona Virus! Jeg har nettopp flyttet fra mitt første kjære hjem i California, som jeg alltid vil bære med meg i mitt hjerte! Nå har jeg startet et nytt hjem i en liten vakker Historisk by i Michigan! Jeg har med meg alt du sendte meg i Desember 2019 og gleder meg til å skrive alt ned for meg selv, mine voksne barn og sivigerbarn, aller mest vil jeg skrive for min elskede barnebarn! Takk for SLT du har lært meg kjære Lene Frandsen! Uten din kjærlige visdom i disse siste 6 månder vet jeg ikke om jeg ville ha mot til å takle min familie historie! Jeg låver at du skal få høre fra meg! Takk igjen for alt du har lært meg! Kjærlig hilsen din venninde fra Oslo, Norge, via Oakland, Berkeley. San Francisco, så fra Woodland Hills i Los Angeles, California! Endelig er jeg nå føler jeg meg hjemme i denne lille Historiske byen i Michigan, USA Tusen takk Lene Frandsen for at du har holdt min hånd i disse 6 månder! Kjærlig hilsen Astrid Willis

    1. Tusind tak for dine fine ord, kære Astrid, så dejligt at høre fra dig. Det glæder mig, at du er flyttet til en nyt sted, hvor du har fundet et hjem og et sted, hvor du har lyst til at skrive og fortælle dine børn og børnebørn om dit fantastiske liv. Jeg ønsker dig held og lykke og kærlighed. Og ja, lad gerne høre fra dig igen.
      Kærlig hilsen
      Lene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: