Klippen

Tilsæt lidt magi og eventyr til dit liv og du vil føle dig velsignet. Tidlig morgen, sol gennem vinduet, vinden er stille og jeg kan mærke varmen på min venstre arm. Jeg hører en stemme hviske som et ekko i min sjæl og jeg lytter gennem pennen.

”Min ven” siger dyret, ”der er tidspunkter i livet, hvor du bevæger dig over stenet grund.”

Vi står på en klippeafsats og han er sikker til bens, vant til at færdes i bjergene. Jeg derimod søger uvilkårligt væk fra kanten og læner mig mod en kæmpe sten. Vædderen. Han er en sjælden gæst på mine morgensider, men i dag toner han frem i et klippefuldt landskab med højder og udspring. Der vokser græs på klipperne og på forunderlig vis synes her frodigt trods de mange sten.

Jeg hører nogen sukke og det er ikke Vædderen. I går fik jeg modet, det hænger nu om halsen i en tynd sølvkæde, så let. Jeg rører ved det, holder det i hånden. Modet.

Luften er både kølig og varm, nattens dis fordamper og luften er frisk. Jeg trækker den dybt ned i lungerne. Vædder står stadig på udspringet og betragter mig ét med landskabet. Han er en klippe i sig selv.

”Klippen ja” siger han ”på dit magiske landkort, et sted hvor du ikke umiddelbart ser resultater eller får svar, men hvor du møder mig i den tidlige morgen. Jeg er vant til at færdes på usikker grund, men jeg er sikker til bens og besidder en særlig evne til at nå mine mål. Ikke at du behøver sætte særlige mål op for dig selv nu, men jeg vil opfordre dig til at have fokus på din intention.”

”Se dig omkring. Er her ikke smukt? Og hvis du er særlig opmærksom, vil du opdage at her er andre frænder end mig. Slangen på stenen. Gærdesmutten på grenen i det krogede træ. Har du hørt en lille fugl synge? Lyt. For selvom dette kan synes som en besværlig etape med tomrum og venten, er du inviteret til at deltage i fejringen af denne dag.”

”Tilsæt lidt magi og eventyr til dit liv og du er i sandhed velsignet.”

Magiske morgensider, 9. juli 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Vædder

Klippen – et sted på mit magiske landkort

Klippen. Et sted på mit magiske landkort, hvor jeg møder Vædderen og lærer at færdes på stenet grund. Et kraftfuld sted at skrive sig ind i på tidspunkter som disse. Stenet grund, ufremkommelighed og vilde udspring med udsigt over landskabet. Budskaber som viljestyrke og tålmodighed og en evne til at arbejde sig frem mod et slags gennembrud. Ikke at vi altid ved, hvad gennembruddet handler om, men noget venter forude.  Det er undervejs, men har ikke manifesteret sig endnu.

Nu gælder det om at holde modet oppe og derfor er det en god ide at bære det i en halskæde om halsen. Der hænger det og man kan holde om, når der er brug for det. Modet.

Vædderen er en modig frænde og jeg følger ham ind i bjerglandskabet. Mit magiske landkort folder sig ud. Jeg falder til ro, efterhånden som ordene drypper på papiret og noget kommer til syne. Vinden, den kølige bjergluft og solen, som pludselig kigger frem bag en sky og bader klipperne i lys. Det er et smukt syn.

Between Stories _ Det magiske landkort

Vil du med på en rejse?

Lad mig invitere dig med på en rejse. Den starter den 7. august og her får du selv lejlighed til at skrive dig ind i dine egne indre landskaber og folde det ud, der hvisker og rumsterer.

Forestil dig, at du kan gå på opdagelse i dit indre landskab og at du kan udforske tærsklen. Beskriv landskabet. Hvad ser du? Er der bakker? Marker? En sø eller et bjerg?

Du kan foretage en skrivende vandring gennem dit indre landskab på samme måde, som du kan vandre i en fortælling. Ja, faktisk kan du med fordel kombinere de to og lade fortællingens kraft støtte dig på din rejse. Med dig har du din rejsedagbog, hvor du noterer dig det, du ser og oplever.

Det skal vi lege med på mit eSkrivekursus Between Stories, Det Magiske Landkort, som starter den 7. august.

Her får du inspiration af den slags, som taler til sjælen. Du skriver dig ind og behøver ikke at kunne noget særligt på forhånd. Lad dig blot fortrylle af fortællingens kraft.

Har du skrivelyst og længsel? Brug for at skabe rum til fordybelse og gøre noget inderligt godt for dig selv?

Så kom og vær med på Between Stories, Det Magiske Landkort. Vi starter den 7. august, når de lyse nætter ender.

Kunsten at eje sin historie

Når vi beskriver og sætter ord på, ejer vi stedet. Det sted, hvor vi befinder os i det indre landskab og de fortællinger, som dukker op.

Og det er stort at eje sin historie. Det fjerner os fra offerrollen og fra følelsen af magtesløshed. Det lærer os at vente aktivt, mens vi skriver om det. Her bruger vi følelserne som blæk af både accept og forandring dog uden at forcere.

Vi lytter til det, der vil skrives gennem os.

Sjovt, healende og eventyrligt

At skrive på denne måde og helt bevidst at bevæge sig ind i de indre landskaber, søgende, nysgerrig og åben overfor det, der folder sig ud, er utrolig givende og helende. Det gør godt at sætte ord på. Samtidig er det sjovt, det er vitterligt et eventyr og som Vædderen siger i fortællingen ovenfor:

”Tilsæt lidt magi og eventyr til dit liv og du er i sandhed velsignet.”

Between Stories _ Det magiske landkort

En kilde af indre visdom

Du har en kilde af visdom i dig selv. Der er intet, du mangler eller ikke kan få adgang til. Og byder du fortællingens kraft op til dans, beslutter du dig for at skrive fra sjæl og hjerte og begiver du dig på skrivevej ved at formulere en dybfølt intention med dit skrivearbejde, så sker der virkelig mirakler og undervejs i processen!

Miraklerne er gjort af magi, synkronicitet OG den uerstattelige følelse af at blive ét med noget, du lader ske gennem dig.

Det er sjovt, det er sundt og det er historiemedicin fra sjæl og hjerte.

Skriv dig ind i sjælens landskaber

I Between Stories, det magiske landkort, får du rig lejlighed til at tage bestik af din position på landkortet. Du skriver dig ind, du lærer stederne at kende og ord for ord kan du begynde at ændre landkortet, så det passer til dig og din indre rejse. Så det passer til den nye verden. Så det føles godt i sjæl og hjerte og giver dig lyst til at rejse videre, når der er mulighed for det.

Du vil opleve, at dit nye indre landkort ændrer dig.

Du skriver dig ind i landskaberne, du får øje på detaljer, symboler og taler med nogle af dem, du møder undervejs. En fremmed, et dyr måske eller et af træerne på engen ved stendyssen. Lad fortællingens kraft løfte dig og støtte dig på din rejse.

Between Stories – Det Magiske Landkort – Høst
et online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler

Start: 7. august 2020
Varighed: 8 uger
Pris: DKK 950,-

Beløbet er inklusive moms

som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding.

Der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal kunne deltage. Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv og din sommer.

Tilmeld mig Between Stories, Det Magiske Landkort, Høst

Klik på link ovenfor for tilmelding.
Herefter sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

KLIK HER FOR FULD INVITATION OG DETALJER

Vædder

Throughout your life, your inner landscape presents
its contents to you again and again. When you are aware of all its elements, you are in continual communication with your soul. 
 – Gary Zukav –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: