Fra fobi til forbindelse

Engang havde jeg fuglefobi og gjorde alt for at undgå de bevingede væsener. Nok kunne jeg med en vis beundring betragte dem på afstand, men det var altid med et hertil og ikke længere. Det ændrede sig den dag, hvor jeg ved Sommersolhverv var på trommerejse og Ørnen kom til mig som frænde. I mere end fem år har han nu fulgt mig og fobien har forvandlet sig til fascination og forbindelse. Vi er tæt forbundet, fuglene og jeg!

Kragerne flokkes om hus og have, Ravnen kigger tit forbi og slår mig følge. Hun er med på de længere ture ud. Den store gråkrage Harald kommer ofte helt tæt på køkkenvinduet, som har udsigt til haven, vi konverserer og vender verdenssituationen. Den anden verdenssituation, du ved.

En dag sagde jeg til ham: “Du er jo ved at blive helt tam, Harald.” Til det slog han en skingrende latter op og udbrød mellem udbruddene: Tværtimod. “Det er dig, som er ved at blive vild.” Det kompliment er et af de største, jeg har nogen sinde har fået. Det landede blødt i mellemgulvet og sjælen faldt til ro.

I dag er Solsorten frænde, ankommet med et budskab om at ære det indre kald. “I langt højere grad end tidligere”, tilføjer han fra sin plads under grenene i buskadset. Det småregner i dag, luften er tyk af fugt og lyset dæmpet.

”Der er ingen tid at spilde, fugle og kvinder må træde i karakter og komme ud af gråzonen. Flyt så det ben, vågn op fra din slumren. Stå ved dit sande kald. Jeg nikker, det budskab har danset mellem linjerne den seneste uge, det er kommet til mig i drømme og under meditation, ja endda i pauser mellem forvirrede tanker og uro. En uro skabt af ydre omstændigheder og skingerhed.

Der findes en anden vej, synger fuglen.

Indeni er det ved at blive anderledes. Nu mærker jeg en inderlig fin container, det som i heksens univers kan være en magisk gryde eller en Book of Shadows, hvis du kender sådan en?

Uanset, hvad du tror på og har vished om, så er det tid til at vågne op og bruge dine særlige evner. Følg din længsel, lad den vise dig vej. Et skridt af gangen. Og et ord af gangen, hvis du har skrivelængsel og mærker din indre fortællerske banke på. Lyt til hende, hun har gaver med. Gaver, som over tid vil forvandle dig og skænke dig større hjertefred.

Magiske morgensider, 7. november 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Fortællersken

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv. Den vise kvinde. Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved. Du behøver ikke længere at spørge andre. Spørg hende. Giv hende plads og rum og hav en intention om, at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd. Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det, vores sjæl synger om.

Nye hold af Fortællersken I og II starter til januar –
der er åben for tilmeldinger og lige nu får du ravnerabat

Til januar starter jeg nye hold op af både Fortællersken I, Intuitiv Skrivning og Fortællersken II, Eventyret. Jeg har åbnet for tilmeldinger og lige nu er der ravnerabat at hente på begge forløb. Uanset, om du skal deltage i det klassiske Fortællersken I kursus eller du skal på med på eventyrrejsen i Fortællersken II, som består af 4 dele:

  1. Heltindens Rejse
  2. Heksens Univers
  3. Eventyrets arketyper
  4. Hverdagsmagi

Forløbene foregår udelukkende online og du kan være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Intuitiv skrivning

Hvis du lurer på, hvad intuitiv skrivning egentlig går ud på og hvordan man “gør det”, så følg linket her og lad mig fortælle dig lidt mere om, hvad du kan lære og øve dig på, hvis du er med på et af Fortællersken holdene.

Kan man betale deltagergebyr i flere rater – ja og det koster ikke ekstra!

Kan du betale i flere rater også selvom du får ravnerabat. Ja, det kan du godt. Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du ønsker at betale i 2 eller 3 rater. Og fordi tiderne er som de er, vil jeg ikke længere tage ekstra gebyr for betaling i mere end 2 rater. Kalder skrivelængslen, så kalder den. Verden har brug for fortællersker og nye historier.

Links til invitation og tilmeldingslink finder du herunder.

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Nyt hold starter den 12. januar 2021

Find din skrivestemme gennem intuitiv skrivning og væk din indre fortællerske.

På skrivekurset Fortællersken I – Intuitiv Skrivning får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning og inspiration til at finde din skrivestemme.

Du vil opdage, hvordan du kan vække din indre fortællerske til live i processen. Hun er den vise kvinde, hende som ved. Samtidig vil kurset give dig ideer og øvelser til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

Over tid vil du opleve at det er terapeutisk ja endda healende at sætte ord på og finde din stemme. Det styrker dig indefra og giver selvtillid.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Du introduceres til spirituel skrivning og får ideer til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

Fortællersken I – Intuitiv Skrivning – klik for fuld invitation og detaljer

FORTÆLLERSKEN I
Nyt hold starter 12. januar 2021

Pris
DKK 2300,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 15.12.20
DKK 2050,-

Beløbet er inklusive moms.

Deltagergebyr kan betales i 2-3 rater, hvis du har brug for det. Det koster ikke ekstra og gælder også ved ravnerabat. Skriv blot i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du ønsker det.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Fortællersken II – Eventyret

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Nyt hold starter den 28. januar 2021
Varighed 4 måneder

En eventyrrejse i 4. dele

  1. Heltindens Rejse
  2. Heksens Univers
  3. Eventyrets arketyper
  4. Hverdagsmagi

Fortællersken II er en selvstændig fortsættelse af Fortællersken I.
Her inviterer vi eventyrets kraft ind i skriveprocessen.

Kan jeg være med, selvom jeg ikke har deltaget i Fortællersken I?

Selvfølgelig kan du det!

Selvom det kan være en fordel, at du har deltaget i Fortællersken I og lært den kreative cyklus at kende og fået den grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning, som du gør her, kan du sagtens springe direkte ind i Fortællersken II, hvis det er eventyret, dit hjerte banker for.

Fortællersken II, Eventyret – klik for fuld invitation og detaljer

FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart 28. januar 2021
Varighed: 4 måneder

Der er ikke faste dage, man skal kunne deltage. Forløbet er glidende og du skaber selv dit rum og din tid, hvor du skriver og deler, så det passer ind i dit liv.

Der er kun plads til en mindre cirkel af kvinder på Fortællersken II holdet og pladserne gives efter først-til-mølle i løbet af vinteren/foråret.

Pris 
DKK 2850,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 30. december 2020
DKK 2500,-

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis det ønskes. Gælder også ved ravnerabat. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding.

Beløbet er inklusive moms

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II – Eventyret

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Blackbird singing in the dead of night
Take these broken wings and learn to fly
All your life
You were only waiting for this moment to arise

Blackbird singing in the dead of night
Take these sunken eyes and learn to see
All your life
You were only waiting for this moment to be free
– The Beatels –

Images by © Dariusz Kocurek

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: