Hindens hemmelighed

Diset daggry, der står hun og betragter mig, næsten usynlig i den papirtynde dis. Lyset har samlet sig om hende og bevæger sig, når hun gør.

Instinktivt ved jeg, at hun er min frænde i dag, men jeg løber ikke efter hende og vifter med arme og ben. Jeg råber ikke, for mit kald er en sang mellem sjæle. Det er en forbindelse, der skabes ved mit fremmøde og genskabes igen og igen. Det første pennestrøg. En tone slås an. Lige dér åbnes døren i disen og jeg kan gå ind.

”Det er tid til at skifte gear” hvisker hun og kommer tre skridt nærmere. Hele mit væsen lytter.

”Fra jagt til modtagelighed. Stol på magnetismen i dit hjerte og hvil trygt i energien fra din intention. Svøb dig i tillid og tillad nu, at det du ønsker, kan blive tiltrukket af dig. Du behøver ikke at søge længere, thi jeg er budbringer af din længsels sang.

Vi står så tæt, at jeg kan hvile mit blik i hendes. Yndefuld, årvågen, hun stoler på mig. Tårer fremkaldes, hjertet står åben. Jeg har lyst til at lægge armene om hende og modtage et varmt knus. Jeg har lyst til at modtage.

Hun læser mine tanker og træder et skridt tilbage i disen, som altid en smule sky. Magi er et vildt dyr og hun vil aldrig lade sig tæmme.

”Det glæder mig, det. du tavst fortæller. At du har lyst til at modtage og at du har udviklet dit mod. Jeg er en feminin frænde og jeg kan lære dig, hvordan du bliver i stand til at tiltrække det, du drømmer om. Det, der antænder din længsel og som står skrevet i dit hjerte.”

”Det vil få dig til at blomstre som en valmue i grøften, pludselig er den dér bare. Ikke længere på baggrund af, hvad andre synes du skal være, men et sandt billede af, hvem du egentlig er.”

”Du har altid været et spirituelt væsen, det har hele tiden boblet i dit blod. Du er skabt til denne rejse. Du vil aldrig fare vild, hvis du lytter til dit hjerte. Hvordan kunne du tro, at du måtte jage det, der allerede var dit?”

Magiske morgensider, 4. marts 2021
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Det er elskearbejde!

Forleden dag blev jeg færdig med 1. del af skriverejsen på mit online kursus Fortællersken III, Pennens Kraft, som starter den 20. marts. Jeg glæder mig meget til vi starter. Den spirituelle forankring i skrivningen danser mellem linjerne og ordene kommer nærmest af sig selv. I første del er Haren fortæller og frænde og det har været befriende og sjovt at overlade pennen til ham 🐇

Haren er fortæller i 1. del? Men hvem mon tager over efter ham? Det vil tiden vise. Jeg glæder mig og håber, at du har lyst til at være med.

Skal du være med? Der er endnu 8 ledige pladser på holdet og den ene er din, hvis du kan mærke det kalder.

Lad da din intention med at deltage rumme dit ønske om den spirituelle forankring i skrivningen OG være en nøgle, som åbner op. På skrivekurset, hvor vi skriver intuitivt, arbejder vi med fortællinger som guide på den indre rejse.

Kompasbogen

Kompasbogen ligger også klar. Når du går i gang med skriveafsæt og øvelser, vil du blive inviteret til at bruge Kompasbogen. Den åbner op for veje og måde, hvorpå du (også) kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

Brug den gerne intuitivt. Mærk efter, hvad der kalder og drager. På en skriverejse som den, vi tager på i Fortællersken III, Pennens Kraft er der ikke en facitliste eller et bestemt mål. Vi åbner os for guidning via fortællinger, vi får øje på tegn, oplever synkronicitet og arbejder i det hele taget spirituelt med ord og fortællingen. Og så hygger vi os med at skrive, for det må gerne være sjovt. Leg og latter kan være en vidunderlig åbning.

Men hvordan gør man det?

Det ved Haren og de andre frænder alt om. Derfor har jeg overladt pennen til dem. Men en del af sandheden er også, at jeg selv har skrevet og arbejdet på denne måde i årevis og at jeg har drømt om at kunne give det videre til dig. Men det kræver, at du helliger dig processen. At du går ind med et åbent hjerte og har lyst til at blive beriget på den indre rejse. Af ord, fortællinger og kraften i din egen pen.

Og hvem ved? Måske er tiden lige nu særligt egnet for den slags rejser? For vi kan ikke rejse langt i det ydre, men det kan vi så sandelig i det indre. Eller som Pernille, der lige nu deltager i Fortællersken I siger det:

I fantasien og i ordene kan vi bevæge os hvorhen vi vil og både mærke og møde hvad som helst og hvem som helst. Der er ingen afstandskrav eller påbud om at vente. Skønt at have sådan en skriveventil tilgængelig til alle tider, men det er en stor gave at blive opmærksom på i den restriktive hverdag, vi lever i lige nu. Så tak Lene for guidning i en forvirret tid.

Vi lader det ske

Du vil opleve, at jeg har en lidt mere legende tilgang til min undervisning i Fortællersken III. Det er dér en god grund til. Vi tager ofte os selv for alvorligt og vi bliver hæmmede, hvis vi begynder at tale om spiritualitet. Måske fordi vi ikke skal tale om det? Vi skal hengive os til det og opleve det ske.

I forløbet lader vi det ske. Vi gør det via vores intention og vi tillader os selv at lege med det. Leg åbner op.

Kompasbogen er som en guide, du kan konsultere. Du kan bruge den intuitivt og tilfældigt slå op i den, når du trænger til inspiration. Du kan også bruge den mere slavisk og helt bevidst afprøve alle bogens ideer og måder til spirituel forankring i din skrivning.

Det er helt op til dig. Du skaber selv din skriverejse i Fortællersken III, Pennens Kraft.

Men du får masser af inspiration. Jeg er med som intuitiv skriveguide, du får coaching, kærlig bevidning og spirituelle krydderier til din proces.

Kompasbogen har følgende emner:

 • Intentionens Kraft
 • Ritualer
 • Tarotkort som vejledning og skriveafsæt
 • Ord med særlig energi og kraft
 • Meditation
 • Årshjulet
 • Varselstagning i naturen og fortællinger
 • Hende som spørger
 • Morgensider
 • Bøn
 • Gåturen
 • Frænder og hjælpere

Der er 8 pladser tilbage på holdet. Er den ene din?

KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

Eller snup din plads allerede nu

VED AT TILMELDE DIG I LINKET HER

Prisen er DKK 2600,-
Beløbet er inkl. moms

Du kan betale i 2-3 rater, hvis det passer dig bedst.
Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding.

Ved Forårsjævndøgn

Så mødes vi igen, når det bliver Forårsjævndøgn. Fortællersken III, Pennens Kraft starter her og du begiver dig på en inderlig skriverejse ind i foråret og sommeren.

Hvert år ved Forårsjævndøgn går solen hen over det følsomme punkt i niogtyve grader Fisk, det sidste tegn i dyrekredsen. I stjernernes verden når vi årets store finale.

Når forårsjævndøgnet indtræffer, bevæger solen sig ind i nul grader Vædder, og livets hjul begynder forfra. Det er en dag fuld af frigørelse, der fører os frem til randen af det nye.

Vi står på en tærskel og spejder ud i horisonten og ind i foråret. For ifølge den gamle kalender markerer Forårsjævndøgn også den første egentlige forårsdag.

Her starten skriverejsen i Fortællersken III, Pennens Kraft. En skriverejse, hvor vi har en overordnet fælles intention: Vi ønsker at lade vores skrivning være spirituelt forankret (også).

FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Online Skriveforløb for kvinder
Starter den 20. marts 2021 ved Forårsjævndøgn

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: