Gæs fra øst

Hun lærer mig at gå langsomt, vi finder nærvær i hvert eneste skridt. I dag blæser en strid forårsvind og regn støver. Jeg går mod vinden som laksen svømmer mod strømmen. Blæsten synger i husmuren og et vindue klaprer.

Det er morgen på landet og her bor jeg. Det, der engang var en drøm, er blevet virkelighed. Kvinden fra byen havde landet i sig. Et rigt indre landskab og en længsel som foldede sig ud. Ser du, man kan skrive sin længsel og følge dens kald, man kan lytte til dens sange. Undervejs knytter fortællinger sig til. De bor i landskabet og dukker op, når du kommer forbi.

De er pupper fulde af nektar og historiemedicin. De gør modige, de gør stærke. De får dig til at se til med hjertets øjne.

Hind og jeg følges ad denne morgen, hun lærer mig om ro. Lad roen være din ven, en ven, du skriver med stort. Du kan låse af Ros energi og gøre Ros visdom til din egen.

Vind hyler og regn støver, en typisk tidlig forårsdag lige efter fuldmåne. Der ryddes op og gøres klar. Over os flyver to gæs forbi, som altid lader de os vide, at de er kommet. Hind smiler underfundigt og ser på mig. Hun siger:

”Gæs fra øst, der kommer sol på din kyst.”

Jeg smiler tilbage. Efter at jeg er blevet en del af Ravnepagten har jeg fået adgang til en række naturlige ordsprog, som gør godt.

”Der er så mange tegn og budskaber” siger Hind og drejer til højre rundt om buskadset. Du skal bare åbne dig for dem. Og jeg oplever, at du er mere åben nu.”

Det gør godt at følges med Grace på en af de sidste dage i marts. Vind hylder, regn støver og kvinde går tur. Hun er på vej hjem nu, hendes skridt sætter spor i gruset. Hun takker for godt selskab og historiemedicin. Sådan kan en ny dag også starte.

Magiske morgensider, 29. marts 2021
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

At skrive og leve cyklisk

Den 1. maj starter mit eSkrivekursus Sommersjæl. Det er et inderligt skriveforløb for kvinder og det er forankret i årshjulet.

Du vil få mulighed for at danse mellem landskaber med din pen. Det indre og det ydre. Det ydre landskab i maj er et frodigt sted, men hvordan ser dit indre landskab ud på samme tid? Hvilke følelser byder sig til? Dufte? Fortællinger og minder?

Det er kraftfuldt at forankre sig i årstiden. Hvert skrivebrev er tilknyttet sin sommermåned og det går du på opdagelse i. Via ord og fortællinger bevæger du dig med energien. Afsæt og øvelser vil hjælpe dig på vej og fortællingerne, du skriver, vil skænke dig historiemedicin.

I pagt med årshjulet

Vi kan lære os selv at både leve og skrive cyklisk. Det, som jeg kalder at skrive i pagt med årshjulet. Og når vi gør det igennem et stykke tid og kommer hele vejen rundt på årshjulet for så at starte forfra og gøre det igen, begynder vi at opdage noget. Vi kan praktisere gentagelsens magi.

Men i Sommersjæl er vi naturligt til stede i sommeren. Vi er bevidst om det indre og om at søge det, der gør os godt. Det kan skrivningen også hjælpe med. Lad ord og fortællinger åbne op for det, du måske ellers danser udenom. For det er nemlig ikke kun det ubehagelige, vi gerne vil undgå. Mange af os er endnu ikke gået igennem glædens port. Det kan Sommersjæl hjælpe dig med at gøre.

Skriv din sommer. Skriv din sjæl.

Som deltager i Sommersjæl får du

  • 4 inspirerende skrivebreve for hver måned: maj, juni, juli, august
  • Dit plantekort fra den keltiske tradition. Jeg trækker kort til dig og du får ideer til, hvordan du kan skrive og arbejde med planten som frænde.
  • Du lærer sommeren og dig selv at kende på en helt ny måde
  • Du finder ro og indre retning i en urolig tid
  • Du mærker din sommerkraft
  • Du høster og du gør dig klar til efterår, når forløbet lakker mod enden
  • Du oplever glæden ved at skrive og magien i fortællingens kraft
  • Du starter eller genstarter din skriveproces fra et nyt sted og skaber grobund for nye fortællinger

Ekstra: Har det din interesse, kan du gratis rekvirere en kopi af min eBog om Spirituel Skrivning.

Pris for 4 måneder skriverejse gennem sommeren

Pris DKK 1200,-

Beløbet er inklusive moms

Du kan spare 150 kr. på deltagergebyret ved at booke din billet allerede nu.

Tilmeld dig ved at klikke på billedet herunder

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig via link/billedet ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinfo.

Din plads er først endeligt booket, når betaling er modtaget.
Betaling kan ske via bankoverførsel eller MobilePay 29476483.

Sommersjæl er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

SOMMERSJÆL – KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: