Velsignelsen og ny eBog

Er dér en fortælling? Det er ordene, jeg skriver og spørgsmålet, jeg stiller når jeg om morgenen møder op til de tomme sider. Jeg lader spørgsmålet fragte mig, som en nøgle åbner det døren og jeg kan træde ind. Det magiske rum med morgenlys og spindelvæv. Den store spinderok i hjørnet. Det støvede skrivebord og bogen, der ligger klar.

En kølig brise svæver gennem det åbne vindue, lyden af trafik i det fjerne. Livet med alle dets gøremål og endeløse agenda, det får lov til at være præcist som det er. For her sidder nu en kvinde med pen og papir og lytter til det endnu uformgivede. Hun gør sig åben og modtagelig ved at skrive sig ind. Man kan aldrig forgribe sig på fortællingerne eller tvinge dem ind i pennen og ud på papiret. De har deres eget liv og nogle gange er det tid, andre gange ikke.

”Du har helt ret”, smiler hun og svæver med brisen som en sang, ”der er en fortælling til dig i dag. Jeg er en budbringer af afslutninger og nye begyndelser og her på tærsklen til efterår er budskabet klart. Lad mig guide dig på din vej, men du slipper fortidens pinsler og de historier, du nu kan begrave. Jeg har dig, jeg er med dig. Og jeg fornemmer, at du er klar til at afrunde denne fase og cyklus på en værdig måde.”

”Afsked kan være sorgfuld, men sig nu farvel til sommeren og alt det, hun bragte dig. Det sure som det søde. Dage med sol, regn, vind og støv. Alt det, du i solens tid og gennem de lyse nætter erkendte. Dansen. Duftene. De skridt, du tog og det indre arbejde, du gjorde. Sommerens energiarbejde er ofte undervurderet, men denne gang hengav du dig helt og aldeles. Du flygtede ikke. Du blev. Og det, min ven, anerkender jeg dig for.”

”Lad denne cyklus slutte og gerne med en lille ceremoni. Nu ved du hvordan. Jeg er hos dig, mens du takker og slutter af, jeg støtter dig i din proces og på vejen videre. Det er tid til at starte på et nyt kapitel af dit liv og stede det gamle til hvile. Husker du begravelse ved Sommersolhverv? Ja, præcist sådan.”

“På efterårets kyst kan du trække ren og frisk luft ned i lungerne og når du ånder ud igen, giver du slip på de sidste bekymringer. Lad tilliden fylde dig op og give dig vinger. Du er præcist, hvor du skal være. Glem alt om fortrydelse men tilgiv og giv slip.”

“Det er tid til såning nu, til at plante nye frø og træffe valg fra et inderligt sted i hjertet. Lad mig skænke dig efterårets visdom, mens du tager de første skridt ind i den nye cyklus og bliver en del af naturens processer. Release, let go and move forward.”

Hendes stemme skifter til engelsk, som den ofte gør, jeg bemærker det knapt nok mere. Sådan har det altid været, sådan vil det altid være.

”Vær venlig, når frygten slår dig følge, men lad den aldrig få skovlen under dig” fortsætter hun, ”mød den med medfølelse og accept. Fortæl den, at du har en ny intention nu og at dens dage er talte.”

“Forvandl dig frygt til noget andet, hjælp mig til at indse og bliv så min trædesten over efterårets floder. Det, der gnavede før som en vabel på hælen, er nu din drivkraft og din sang. Favn dette øjeblik og sæt det i din livsring som en perle. En afslutning, en ny begyndelse.”

Jeg velsigner dig på din vej 

Magiske morgensider, 28. august 2019

Ny eBog om Spirituel Skrivning

En afslutning og en ny begyndelsen. Sådan lod ordene, da jeg i morges satte mig for at skrive morgensider og denne gang blev det altså af den magiske slags. Men man kan aldrig vide sig sikker eller som fortællingen siger:

Man kan aldrig forgribe sig på fortællingerne eller tvinge dem ind i pennen og ud på papiret. De har deres eget liv og nogle gange er det tid, andre gange ikke.

Spørger du mig, så er det at skrive fra sjæl og hjerte i høj grad et åndeligt anliggende, for uden forbindelse til kilden og til fortællingens kraft i øvrigt, er det svært at skrive intuitivt og i tillid. Det, du tror på, tror på dig.

Hvordan gør man det så, det dér med spirituel skrivning?

Men hvordan griber man det an, det dér med at skrive fra hjertet og lade ord og fortællinger blive en del af sin spirituelle vej og måde? Det giver jeg et bud på i min nye eBog Spirituel Skrivning, som det nu på opfordring er blevet muligt at købe.

Du får eBogen som en del af skrivekurserne i pagt med årshjulet, men …

Egentlig lavede jeg eBogen som en del af materialet til eSkrivekurserne i pagt med årshjulet, men flere henvendte og spurgte, om det mon ikke var muligt at købe bogen, selvom man ikke skulle med på skrivekursus? Og jo, selvfølgelig er det også muligt.

eBogen Spirituel Skrivning koster DKK 150,- inkl. moms og du bestiller den ved at klikke på bestillingslinket herunder og udfylde felterne. Betaling sker via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel. Du modtager bekræftelse og betalingsinfo ved bestilling.

Hvis du senere tilmelder dig eSkrivekurset Vintercirklen,  som er næste eSkrivekursus i pagt med årshjulet (start 23. oktober) og hvor eBogen udleveres som en del af kurset, refunderer jeg dig beløbet uanset om du tilmelder dig med ravnerabat eller fuld pris.

Beløbet bliver så fratrukket via deltagergebyret.

eBogen har følgende emner

 • Rejsedagbogen
 • Vildfarelse og den første kreative fase
  herunder tillid, uventet hjælp, breve, bønner og spørgsmål
 • Intentionens kraft
 • Ritualer
 • Tarotkort og fortællinger
 • Ord med særlig energi og kraft
 • Meditation
 • Årshjulet
 • Varselstagning i naturen
 • Rutiner, disciplin og gentagelsens magi

Inspiration og skriveøvelser/afsæt

Til de fleste af emnerne hører skriveøvelser, inspiration og spørgsmål til refleksion, så du vitterligt kan skrive dig ind og begynde at anvende nogle af værktøjerne bevidst til at forankre dig spirituelt i din skrivning. eBogen kan derfor blive præcist din hjælp til en ny begyndelse, hvor du gennem efteråret dypper pennen dybt i sjæl og hjerte og skriver dig ind.

eBogen Spirituel Skrivning har 32 sider og er i PDF format. Den leveres til dig på e-mail, når du har bestilt og betalt.

Du kan læse lidt mere om eBogen i linket herunder eller klikke direkte på bestillingslinket.

Jeg bestiller eBogen Spirituel Skrivning

Og er du interesseret i kommende skrivekurser og workshops, så læs med videre. Nyt er Fortællersken II, Eventyret, som starter den 15. januar. Jeg har nu åbnet for tilmeldinger.

Efterårets og vinterens skrivekurser

Kommende skrivekurser og intuitive skriveworkshops

FORTÆLLERSKEN– starter 5. september 2019
Online skrivecirkelforløb for kvinder  med skrivelængsel
2 pladser tilbage!

Stemmer – Intuitiv skriveworkshop – 12. september 2019
Skrivehuset ved Ringsted
3 pladser tilbage!

Vintercirklen – den indre rejse – 23. oktober 2019
eSkrivekursus for kvinder
I pagt med årshjulet

Samhain – Intuitiv skriveworkshop i mørkets tegn – 1. november 2019
Skrivehuset ved Ringsted
Der er kun plads til 6 kvinder på denne skriveworkshop

Fortællersken II – Eventyret – 15. januar 2020
Online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelængsel

Klik på navn/link for at komme videre til invitation og detaljer.

Eller gå direkte til TILMELDING via linket her.

Morning trees autumn

I hope that you will go out and let stories happen to you
and that you will work with them, 
water them with your blood and tears and laughter
until they bloom, until you yourself burst into bloom
– Clarissa Pinkola Estés – 

Der er lukket for kommentarer.

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: