Mens Merkur danser baglæns

En morgenfortælling fra skyttegraven

Kom ind og sæt dig i skrivelysets skær. Fat din pen og lad dig skrive. Glem for en stund alt om, hvad du bør gøre for verden, spørg hvad du kan gøre for dig selv. Merkur i retrograd i fisk. Det tærer på dig og der meget frygt i spil. Det føles, som om du ingen vegne er nået, ja allermest er det som om, at du er røget tilbage.

Det gør ondt ind i sjælen og dit hjerte græder.

Gamle historier, tanker og mønstrer hvirvler op som en sandstorm i ørkenen. Bedst som du finder fodfæste, væltes du omkuld igen. Du kæmper, men indser at kamp er omsonst. Så du prøver at acceptere, trækker vejret gennem frygt, sorg og smerte. Ånder dit håb og deler det med vintertræer og knitrende frostgræs på morgenturen.

Kom, sæt dig nu her og lad ordene ånde for dig. Kald på os, dine frænder og hjælpere og vid, at vi altid er nær.

Din bøn, dine spørgsmål og din intention. Vi har set dig, du er hørt. Din åbning kommer, når det igen er tid. Ikke før, ikke siden.

Magiske morgensider, 28. februar 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Feeling underwater? More sensitive than usual? Missed appointments and misunderstandings? Feel like just hiding underneath the covers? You are not alone! This Mercury retrograde in Pisces is a particularly nebulous one. Strange dreams and free-floating anxiety. Feeling all the feels: melancholy, nostalgic, wistful. Portals for old sorrows may open to finally be healed. Take the pressure off. Go with the flow and make room for creative projects and intuitive meanderings. Make space for your inner dreamer or mystic to show up. Take time to refill your well. As soon as you can, give yourself permission to escape safely and without guilt into the pages of a book, or watch a movie that sweeps you away. Be gentle with yourself and with others. This too shall pass 

– Danielle Blackwood –

Skolen for Fortællersker Grøn

Kom, skriv og sæt din indre fortællerske fri. Hun har gaver med til dig.

Fortællersken er et online skrivekursus for kvinder med skrivelængsel
Næste hold starter den 22. april

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen byder Fortællersken dig ind i den lyse del af året, hvor vi skriver og dypper pennen i forårets og sommerens energi.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Boost din skriveglæde og oplev magien i fortællingens kraft

Fortællersken er et skrivecirkelforløb fuld af næring og læring, hvor du lærer at danse i den kreative proces og øve dig på dansen. En skriverejse med mange stationer, som du efterhånden lærer at kende og bliver fortrolig med. Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og i de 4 måneder, som forløbet varer, får du rig lejlighed til at give din fortællerske ordet.

Du skriverejser med din intention i hjertet  og inviterer fortællingens kraft med på rejsen. Din skriveglæde vil vokse og det samme vil forundringen over, hvad vi kan få kontakt til via vores ord og ved at skrive os ind.

Du møder dit særlige fortællerske-kraftdyr, som vil følge dig gennem hele forløbet.

Fortællersken

Nyt hold starter 22. april 2020

Skal du være med, kan det være en fordel at snuppe din plads allerede nu. Se bare her:

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Introrabat ved tilmelding senest den 3. marts
DKK 1650,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. april
DKK 1800,-

Normalpris ved tilmelding efter den 1. april
DKK 2100,-

Prisen er inklusive moms.

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du har brug for at betale i 2 rater.

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

Du tilmelder dig ved at klikke på linket herunder og udfylde felterne i tilmeldingsformularen.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN SOMMER
Start den 22. april 2020

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: