Tango med Merkur

Så du er endelig ved at erkende det og tage det i accept. Det er en hellig gerning. Ingen undskyldninger eller søforklaringer. Fortællingens kraft forbinder dig til Kilden og guider dig på vej. Din sjæl tænder på lyden af fortællinger og eventyr, din glæde og indre vished vækkes til lyden af musik. Og i det kreative udtryk kan du hente både energi og indre klarhed. Healing.

Jeg ved det, det er et svært sted at være. Du står foran en portal, men der ankommet for tidligt, du kan ikke gå igennem endnu. Vinden er kold og angsten flyver omkring som vildfarne fugle, fylder dig med frygt og gennemgribende uvished.

Du er mere sensitiv end ellers, det føles næsten som om, at du kan gå i stykker. Porøs som krystalglas. Tvivlen kommer springende fra hver eneste skygge og du fryser. Men STOP op et øjeblik og indstil dig på en modtagelig kanal. Bag frygt og bange anelser findes et rum, hvor du kan sætte dig og vente. Din egen klargørelse handler om at kunne se det, alt det gamle vraggods og de udtrådte historier uden at reagere. Vejen går igennem og det er sandt, det kalder på en særlig styrke.

Måske tvivler du på, at du er i besiddelse af den styrke, men lad mig fortælle dig én ting. Du er stærkere end du tror og du kaldes til at bruge din ild. Ordet styrke er dit at redefinere og leve.

Drage af Solen, jeg er din frænde i dag her på tærsklen. Og mens du venter, er der faktisk noget, du kan gøre. Husk, hvad der kalder på din sjæl og vækker din længsel. Skriv det og lad dig fortælle. Dans med det og put det i simregryden, hengiv dig og sans det.

Byd dem indenfor i dit varme køkken, Frygt, Trist og Træt. De tre kunne godt trænge til at varme sig ved ilden og smage på din gryderet af farverige, sanselige, velduftende ingredienser. Jeg ved det, portalen åbner sig hverken i dag eller i morgen, men hvis du accepterer tærskel og ventetid, gør du det lettere for dig selv.

En ide? Lad det blive en ceremoni over flere dage med lys, dans, sang, musik og stilhed. Dans baglæns med Merkur. Og nu fornemmer jeg den. Tangoen. Kom lad os danse.

Magiske morgensider, 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Kære Ven

Jeg håber at du får en fin dag på tærsklen og kan være med det, der er. Gør som ilddragen foreslår: Skriv det og lad dig skrive. Dans det, mal det og put det i din simregryde. Byd Merkur op til dans!

Kærlig hilsen
Lene

Fortællersken

FORTÆLLERSKEN
Online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelængsel
Næste hold starter den 22. februar

Kom, skriv og sæt din indre fortællerske fri. Hun har gaver med til dig. Og hun kan hjælpe dig med at sætte ord på alt det, der står i vejen. For din sjæls udfoldelse. Her opløser vi skriveblokeringer og finder styrken bag tæppet af det tilsyneladende.

Fortællersken er et online skrivekursus for kvinder med skrivelængsel
Næste hold starter den 22. april

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen byder Fortællersken dig ind i den lyse del af året, hvor vi skriver og dypper pennen i forårets og sommerens energi.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Boost din skriveglæde og oplev magien i fortællingens kraft

Fortællersken er et skrivecirkelforløb fuld af næring og læring, hvor du lærer at danse i den kreative proces og øve dig på dansen. En skriverejse med mange stationer, som du efterhånden lærer at kende og bliver fortrolig med. Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og i de 4 måneder, som forløbet varer, får du rig lejlighed til at give din fortællerske ordet.

Du skriverejser med din intention i hjertet  og inviterer fortællingens kraft med på rejsen. Din skriveglæde vil vokse og det samme vil forundringen over, hvad vi kan få kontakt til via vores ord og ved at skrive os ind.

Du møder dit særlige fortællerske-kraftdyr, som vil følge dig gennem hele forløbet.

Fortællersken

Nyt hold starter 22. april 2020

Skal du være med, kan det være en fordel at snuppe din plads allerede nu. Se bare her:

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Introrabat ved tilmelding senest den 3. marts
DKK 1650,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. april
DKK 1800,-

Normalpris ved tilmelding efter den 1. april
DKK 2100,-

Prisen er inklusive moms.

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du har brug for at betale i 2 rater.

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

Du tilmelder dig ved at klikke på linket herunder og udfylde felterne i tilmeldingsformularen.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN SOMMER
Start den 22. april 2020

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

Tango fødder rød orange

In many shamanic societies, if you came to a shaman or medicine person complaining of being disheartened, dispirited, or depressed, they would ask one of four questions. When did you stop dancing? When did you stop singing? When did you stop being enchanted by stories? When did you stop finding comfort in the sweet territory of silence?
– Gabrielle Roth –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: