Forårsrengøring

It´s time to clear the clutter to make way for better things.

Jeg tænder mine skrivelys, trækker kort og høster dagens nøgleord med tak. I dag er jeg fast besluttet på at skrive mig ind i et rum af ro, hvor jeg er stille nok til at høre. Lytte til andre sange bag brøl og ballade, frygt og alle de tanker, der kommer marcherende forbi. Jeg lader dem gå.

Lille Uro efterlod jeg ude i buskadset på morgenturen. Hendes opgave er at tælle brændenældeskud. Dybt optaget af sin tjans forlod jeg hende og listende ind. En cirkel lukker sig om mit magiske rum og min intention er klar. Håb har jeg fået tilbage, men vi har aftalt, at hun kan låne smykket, når hun har brug for det. Lille Uro. Men i dag tæller hun nælder.

Der bliver stille lidt, jeg venter med bankende hjerte og ser på min ven. Det er Vædder, solidt forankret på klippegrund og med evnen til at stå fast, når storme raser.

”Jeg kan lære dig om viljestyrke og udholdenhed” siger han fuld af selvtillid. ”Det, jeg bringer, har du brug for i dag. Kom med mig ind i bjerglandskabet, hvor vi både kan græsse, klatre og se. Længere end tankerne magter, dybt forankret i jordbundent håb.”

”Jeg vil invitere dig til at grounde, ja skab jordforbindelse og vær bevidst om hvert skridt, du tager. Se, stien fører os op i de bjerge, du før troede var ufremkommelige.”

Vi gør holdt på et plateau, hvor Vædder græsser lidt i en sfære af stoisk ro. Det smitter af på mig, jeg trækker vejret dybt og ser mig omkring. På en gren i et lille træ, et udspring i klippen, sidder Gærdesmutte og fløjter sin sang. Jeg skærper mine sanser, lytter intenst og hører:

“Less is more.
Open the door.
Bless the mess
and dance with me.”

Jeg kommer i tanke om, at ordet FEJRING som en stalker har forfulgt mig de sidste dage, men jeg har forkastet det, fordi jeg absolut ikke synes der er noget at fejre. Men det insisterer, nu er det kommet igen og tankelæsende Vædder nikker bekræftende.

”Fejring. Rengøring. Frem med kost og fejebakke. Rens dit fysiske hus for rod og støv, tør af, ryd op og dans, mens du gør det. Forårsrengøring ude som ind. Plant nye frø. Og dans.

Magiske morgensider, 18. marts 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)


Dagens nøgleord:
Gennembrud. Fejring. Rengøring.

Du er hjertelig velkommen til at bruge dagens nøgleord som afsæt til intuitiv skrivning. Sæt din stopur på 5-10 minutter og skriv løs. Prøv instinktivt at flette nøgleordene ind i dit skriv. Og hvis du vil, kan du indledningsvis nedfælde en intention om, at du gerne vil påkalde dig fortællingens kraft og få hjælp til at fange en inderlig fortælling.

Og ved du ikke helt, hvad du skal skrive. Så skriv det. Tving kærligt dig selv til at blive ved med at skrive, indtil dit stopur ringer. Og husk: Nogle gange går vejen til en fortælling gennem en anden. Og ofte skal vi lige kaste det urolige tankeaffald fra os, inden vi kan få fat på det egentlige.

Write on ❤

Bogstaveligt energiarbejde

At skrive og arbejde med ord og fortællinger er energiarbejde på præcist samme måde, som hvis du arbejder med shamanisme eller andre former for spirituelt arbejde, blot bruger vi på skriverejsen bevidst ordene og deres energi.

Det vigtigste, når du ønsker at lade ord og fortællinger blive en del af din spirituelle praksis og støtte dig på din indre rejse, er at være bevidst om det og at have en intention om, at du hengiver dig. Det kan du gøre på mange måder.

Skrivning i svære tider

Skrivning kan også hjælpe os i svære tider. Som nu. Du kan helt bevidst begive dig ind i dit magiske rum med en intention om at få hjælp, trøst og mod til at klare og rumme gennem de ord og de fortællinger, som dukker op, når du skriver.

Og det er nøglen. At du rent faktisk skriver. Du kan ikke tænke dig til, hvad du vil skrive og hvad der vil flyde gennem din pen, når du har begivet dig på vej. Præcist som jeg tillidsfuldt følger Vædder op i bjergene i dagens fortælling, må du følge med pennen ud i den første kreative fase og fylde hjertet med tillid. Inspirationen vil møde dig undervejs og i processen.

Du kan stille spørgsmål og lytte. Skrive svarene eller den rådgivning, du kan mærke rumstere dybt i dig. Du kan formulere bønner og allierere dig med fortællingens kraft på din skriverejse.

eBog om Spirituel Skrivning

I min eBog giver jeg dig forskellige ideer til, hvordan du kan gribe det an. Men som det er med den slags, er det essentielt, at du finder din egen vej og måde. Gå med det, der føles godt og rigtig for dig og byg din spirituelle skrivepraksis op omkring det, der gør dig godt og som du kan mærke styrker både dig og din praksis.

Uanset hvad, så er det næsten umuligt at skrive fra sjæl og hjerte uden at det på en eller anden måde også bliver et spirituelt eller åndeligt anliggende. At skrive fra sjæl og hjerte, hvordan kan det være andet end et spirituelt anliggende?

”Ord og fortællinger uden ånd og uden forbindelse til Kilden? Det er døde ord.”
Fra Fortællerskens Visdom © – Lene Frandsen –

Du kan sagtens skrive uden at anvende såkaldte spirituelle værktøjer, veje og måder, men hvis du vil skrive fra sjæl og hjerte og primært intuitivt, kan jeg kun varmt anbefale at du helt bevidst prøver at gøre dit skrivearbejde til et spirituelt anliggende også.

På den måde udvider du både dit indre og dit ydre skriverum og får uvurderlige værktøjer til din rådighed.

Hvis du har svært ved det og har det underligt med ordet ”spirituelt” – så spørg dig selv ærligt hvordan det kan være, at det både tiltrækker og frastøder dig. For eftersom du læser med her, er der noget der kalder på dig. Vær åben overfor det, vær nysgerrig.

Det gør godt at skrive, danse og …

In many shamanic societies, if you came to a shaman or medicine person complaining of being disheartened, dispirited, or depressed, they would ask one of four questions. When did you stop dancing? When did you stop singing? When did you stop being enchanted by stories? When did you stop finding comfort in the sweet territory of silence?
– Gabrielle Roth –

Måske er det slet ikke så tosset, det Vædder foreslår i dag? Forårsrengøring, ude (din fysiske bolig) og inde (tanker, følelser, gamle overbevisninger som ikke tjener dig længere).  Jeg vil i hvert gøre det. Gøre rent.

NB! husk i øvrigt, at vi ikke blot fejer tanker og følelser væk på skriverejsen. Vi skriver dem. Vi åbner dem op og lytter til, hvad de fortæller, vi skriver dem ind i vores fortællinger som farver, vi maler med på et stort lærred. De får lov til at komme ud i lyset, de bliver hørt og holdt om.

Må du få en god dag midt i stormen.

Write on ❤

Kærlig hilsen
Lene

Skrivning i svære tider

Særligt tilbud til dig, som gerne vil i gang med at skrive nu

Næste hold af mit online skrivekursus Fortællersken I starter den 22. april. Mange har skrevet og forespurgt på kurset og jeg har fortalt. Men én ting går igen:

I vil gerne i gang med at skrive allerede nu og ikke vente til den 22. april.

Hvis du gerne vil skrive NU.

Hvis du tilmelder dig Fortællersken I nu, får du min eBog om Spirituel Skrivning med uden beregning. Så snart jeg har modtaget din betaling eller ratebetaling sender jeg dig en kopi af eBogen. Den har en værdi af DKK 150,-

Her får du rig mulighed til at forankre dig spirituelt i din skrivning. Du får inspiration og ideer og er således allerede i gang, når Fortællersken stævner ud på skriverejsen (online) den 22. april.

Bemærk dog, at spirituel skrivning og eBogen som sådan ikke er del af Fortællersken, men eBogen kan hjælpe dig stort med at finde vej og måder at forankre dig på, hvis du vil skrive fra sjæl og hjerte.

Vædderrabat

Endvidere har jeg introduceret en rabat, som skærer lidt af prisen. Jeg kalder det en Vædderrabat og den gælder ved tilmelding senest den 1. april. Du kan betale i 2 rater, hvis det passer dig bedst sådan.

Og skrivebrev med tarotkort

Og en ekstra gave oveni hatten til dig, som gerne vil i gang med at skrive nu. Tilmelder du dig Fortællersken senest den 1. april vil jeg trække ettarotkort til dig, et dyrekort fra den keltiske tradition og skænke dig et skrivebrev, som du får tilsendt, når du har formuleret dit spørgsmål eller din bøn til kortet/kraftdyret.

Jeg tuner ind på dig og din livs- eller skriverejse, dit spørgsmål eller din bøn og laver et skrivebrev til dig (sendt som PDF-fil) baseret på kortets budskab og med en invitation til at udforske kortets symbolik og budskab via skrivevejen. Værdi DKK 300,-

Læs mere herunder, hvor du også finder link til både invitation og tilmelding.

Fortællersken

FORTÆLLERSKEN
Online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelængsel
Næste hold starter den 22. februar

Kom, skriv og sæt din indre fortællerske fri. Hun har gaver med til dig. Og hun kan hjælpe dig med at sætte ord på alt det, der står i vejen. For din sjæls udfoldelse. Her opløser vi skriveblokeringer og finder styrken bag tæppet af det tilsyneladende.

Fortællersken er et online skrivekursus for kvinder med skrivelængsel
Næste hold starter den 22. april

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen byder Fortællersken dig ind i den lyse del af året, hvor vi skriver og dypper pennen i forårets og sommerens energi.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Boost din skriveglæde og oplev magien i fortællingens kraft

Fortællersken er et skrivecirkelforløb fuld af næring og læring, hvor du lærer at danse i den kreative proces og øve dig på dansen. En skriverejse med mange stationer, som du efterhånden lærer at kende og bliver fortrolig med. Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og i de 4 måneder, som forløbet varer, får du rig lejlighed til at give din fortællerske ordet.

Du skriverejser med din intention i hjertet  og inviterer fortællingens kraft med på rejsen. Din skriveglæde vil vokse og det samme vil forundringen over, hvad vi kan få kontakt til via vores ord og ved at skrive os ind.

Du møder dit særlige fortællerske-kraftdyr, som vil følge dig gennem hele forløbet.

Fortællersken

Nyt hold starter 22. april 2020

Skal du være med, kan det være en fordel at snuppe din plads allerede nu. Se bare her:

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Vædderrabat ved tilmelding senest 1. april
DKK 1650,-
inkl. eBogen Spirituel Skrivning & Tarotkort / Skrivebrev

Ravnerabat ved tilmelding senest den 8 april
DKK 1800,-

Normalpris ved tilmelding efter den 8. april
DKK 2100,-

Prisen er inklusive moms.

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du har brug for at betale i 2 rater.

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

Du tilmelder dig ved at klikke på linket herunder og udfylde felterne i tilmeldingsformularen.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN SOMMER
Start den 22. april 2020

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig. Når jeg har modtaget din betaling eller delbetaling, sender jeg dig fluks en kopi af eBogen om Spirituel Skrivning.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

Vædder

‘The spiritual life is not a life before, after, or beyond our everyday existence.
No, the spiritual life can only be real
when it is lived in the midst of the pains and joys of the here and now.’
– Henri Nouwen –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: