Det usynlige sprog

“You are receiving a nudge in the right direction.”

Jeg sætter mig midt i mig magiske rum. Er det mon uden Lille Uro i dag? Ser du, hun er færdig med at tælle nælder og har fået smag for fordybelsen i det naturlige. Det sker i processen. Således drog hun med en krage, som fra sin plads på hegnspælen tilbød sig selv som lærer i det udendørs.

”I dag skal du lære at flyve, Lille Uro” skreg han muntert og smilede ved tanken. Lille Uro tog ham på ordet. Så mens hun læner sig ind i kragevisdom og får flyvende lektioner, kan jeg placere mig i den solstråle, som flyder gennem støvede vinduer og oplyser min skrivebog.

Jeg har været spændt på dette øjeblik, for man ved aldrig helt, hvad der vil ske og hvem som dukker op, når man hver morgen tænder skrivelys og trækker kort.

”Man?” siger hun i al sin pragt. I dag er det min hvide frænde, som er i spil. Hun har skænket mig fjeren i min pen og kan fortælle helt andre historier om livet og det mellem linjerne. En helt særlig plads i mit hjerte og i mit manuskript, det har hun. Men det er hende, der slår tonen an.

”Man” gentager hun og forsætter i en mild om end bestemt tone. ”Byt man ud med jeg og mærk forskellen. Tag kraften til dig og stå ved dine ritualer, de nøgler, du bruger for at låse døre op og forbinde dig. Din pen er dit våben, dit blæk er gjort af hjerteblod. Den tid er forbi, hvor mennesker sætter deres lyt under en skæppe og gemmer sig i mørke skygger. Tiden er kommet. Træd frem og sig det højt. Skriv det. Det er nu.”

Jeg nikker, hun har helt ret. Mit hjerte slår et ekstra slag i brystet. Tiden er kommet. Det er faktisk nu.

”Jeg kommer til dig i dag for at minde dig om din intention og for at fortælle dig, at dine bønner er hørt og værdsat. Men som det er med den slags, er det en fin og cirkulær proces. Et skridt, et ord af gangen i tillid og med tålmodighed.”

”I dag vil jeg invitere dig til at se lidt nærmere på det, der dukker op på din rejse gennem dagen. Dvæle, drømme og danse. For nu ved du, at man kan både drømme og danse sig ind i fortællingers univers og det magiske rum. Fange silketråde til nye væverier. Nøglen er faktisk at gøre det. Glem tankerne, de kører i ring. Du skal gå helt ind og lade dig bevæge.”

”Start her. Start nu. 3 nøgleord og kort fulde af symboler, farver, dyr og planter. Det usynlige sprog, som din sjæl forstår. Skriv det. Din opgave er at skrive det, man ikke kan skrive. Det ordløse.”

Magiske morgensider, 19. marts 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)


Dagens nøgleord:
Sjæl. Kreativitet. Opmuntring.

Du er hjertelig velkommen til at bruge dagens nøgleord som afsæt til intuitiv skrivning. Sæt din stopur på 5-10 minutter og skriv løs. Prøv instinktivt at flette nøgleordene ind i dit skriv. Og hvis du vil, kan du indledningsvis nedfælde en intention om, at du gerne vil påkalde dig fortællingens kraft og få hjælp til at fange en inderlig fortælling.

Og ved du ikke helt, hvad du skal skrive. Så skriv det. Tving kærligt dig selv til at blive ved med at skrive, indtil dit stopur ringer. Og husk: Nogle gange går vejen til en fortælling gennem en anden. Og ofte skal vi lige kaste det urolige tankeaffald fra os, inden vi kan få fat på det egentlige.

Write on ❤

Skrivning i svære tider

Særligt tilbud til dig, som gerne vil i gang med at skrive nu

Næste hold af mit online skrivekursus Fortællersken I starter den 22. april. Mange har skrevet og forespurgt på kurset og jeg har fortalt. Men én ting går igen:

I vil gerne i gang med at skrive allerede nu og ikke vente til den 22. april.

Hvis du gerne vil skrive NU.

Hvis du tilmelder dig Fortællersken I nu, får du min eBog om Spirituel Skrivning med uden beregning. Så snart jeg har modtaget din betaling eller ratebetaling sender jeg dig en kopi af eBogen. Den har en værdi af DKK 150,-

Her får du rig mulighed til at forankre dig spirituelt i din skrivning. Du får inspiration og ideer og er således allerede i gang, når Fortællersken stævner ud på skriverejsen (online) den 22. april.

Bemærk dog, at spirituel skrivning og eBogen som sådan ikke er del af Fortællersken, men eBogen kan hjælpe dig stort med at finde vej og måder at forankre dig på, hvis du vil skrive fra sjæl og hjerte.

Vædderrabat

Endvidere har jeg introduceret en rabat, som skærer lidt af prisen. Jeg kalder det en Vædderrabat og den gælder ved tilmelding senest den 1. april. Du kan betale i 2 rater, hvis det passer dig bedst sådan.

Og skrivebrev med tarotkort

Og en ekstra gave oveni hatten til dig, som gerne vil i gang med at skrive nu. Tilmelder du dig Fortællersken senest den 1. april vil jeg trække ettarotkort til dig, et dyrekort fra den keltiske tradition og skænke dig et skrivebrev, som du får tilsendt, når du har formuleret dit spørgsmål eller din bøn til kortet/kraftdyret.

Jeg tuner ind på dig og din livs- eller skriverejse, dit spørgsmål eller din bøn og laver et skrivebrev til dig (sendt som PDF-fil) baseret på kortets budskab og med en invitation til at udforske kortets symbolik og budskab via skrivevejen. Værdi DKK 300,-

Læs mere herunder, hvor du også finder link til både invitation og tilmelding.

Fortællersken

FORTÆLLERSKEN
Online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelængsel
Næste hold starter den 22. februar

Kom, skriv og sæt din indre fortællerske fri. Hun har gaver med til dig. Og hun kan hjælpe dig med at sætte ord på alt det, der står i vejen. For din sjæls udfoldelse. Her opløser vi skriveblokeringer og finder styrken bag tæppet af det tilsyneladende.

Fortællersken er et online skrivekursus for kvinder med skrivelængsel
Næste hold starter den 22. april

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen byder Fortællersken dig ind i den lyse del af året, hvor vi skriver og dypper pennen i forårets og sommerens energi.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Boost din skriveglæde og oplev magien i fortællingens kraft

Fortællersken er et skrivecirkelforløb fuld af næring og læring, hvor du lærer at danse i den kreative proces og øve dig på dansen. En skriverejse med mange stationer, som du efterhånden lærer at kende og bliver fortrolig med. Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og i de 4 måneder, som forløbet varer, får du rig lejlighed til at give din fortællerske ordet.

Du skriverejser med din intention i hjertet  og inviterer fortællingens kraft med på rejsen. Din skriveglæde vil vokse og det samme vil forundringen over, hvad vi kan få kontakt til via vores ord og ved at skrive os ind.

Du møder dit særlige fortællerske-kraftdyr, som vil følge dig gennem hele forløbet.

Fortællersken

Nyt hold starter 22. april 2020

Skal du være med, kan det være en fordel at snuppe din plads allerede nu. Se bare her:

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Vædderrabat ved tilmelding senest 1. april
DKK 1650,-
inkl. eBogen Spirituel Skrivning & Tarotkort / Skrivebrev

Ravnerabat ved tilmelding senest den 8 april
DKK 1800,-

Normalpris ved tilmelding efter den 8. april
DKK 2100,-

Prisen er inklusive moms.

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du har brug for at betale i 2 rater.

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

Du tilmelder dig ved at klikke på linket herunder og udfylde felterne i tilmeldingsformularen.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN SOMMER
Start den 22. april 2020

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig. Når jeg har modtaget din betaling eller delbetaling, sender jeg dig fluks en kopi af eBogen om Spirituel Skrivning.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

Swan

”Man” gentager hun og forsætter i en mild om end bestemt tone. ”Byt man ud med jeg og mærk forskellen. Tag kraften til dig og stå ved dine ritualer, de nøgler, du bruger for at låse døre op og forbinde dig. Din pen er dit våben, dit blæk er gjort af hjerteblod. Den tid er forbi, hvor mennesker sætter deres lyt under en skæppe og gemmer sig i mørke skygger. Tiden er kommet. Træd frem og sig det højt. Skriv det. Det er nu.”

– Svanen –
Magiske morgensider, 19. marts 2020

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: