Ordet

Jeg kommer i dag for at kalde dig hjem. For at huske dig på, hvem du er og hvorfor verden har brug for at høre din stemme. Du er en smuk maske i det store strikketøj. Det hele hænger sammen.

Det kan føles svært til tider, fordi du falder i egofælden og ind i ting og tanker, som stjæler din energi. Det kan være andre, som snubler i din sjæletråd og fedter sig ind i det, der dit. De har svært ved at blive hos sig selv. Men ofte er det dig selv som står i vejen.

Det er mit budskab til dig i dag. At huske din sjæls sang. Solen viser sit sande ansigt i øst, fuglene synger med ærlige næb. De lader det ske, sangen og udfoldelsen sker som en hymne til livet og den nye dag.

Du inviteres nu til at finjustere kursen og huske din intention. Du kender dansetrinene, huske og tilbage. Det er en rytme og en cyklus, du kan hengive dig til, men det kræver at du sætter farten ned tankerne på pause. Tryk helt bevidst på knappen. Pause. Dybe vejrtrækninger vil forbinde dig til livet og den gyldne sti i dit blod.

Glem alt om sammenligninger, der er ingen sjæl som din. Og sådan er det for jer hver især. Alligevel lader I gang på gang egoet tage både ord og styrepind og køre jer direkte i afgrunden. Og du kender det sted, den golde, grimme afgrund som en bilkirkegård af knuste drømme.

Lad os blidt vende tilbage til vejrtrækningerne og alt det, der vokser som en spire i dig. Åh ja, det vokser skam også, når du kæmper imod. Der er ingen, som dømmer dig og kalder dig mindreværdig blot fordi du er menneske. Kun dig selv.

Spørg ikke tankerne, spørg dit hjerte. Lyt ikke til egoets tale om frygt og fallit, men stol på den vej, som valgte dig og skubbede dig i denne retning. Vores møde er ikke tilfældigt. Du åbnede en dør, da du trak dine kort, fattede pennen og startede med at skrive i bogen din.

Lad mig skænke dig en gave som en påmindelse om, hvad du betyder for den store sammenhæng og hvad ord kan udrette. Fortællerske, din tid er kommet og som med andre store ting, starter det i det små. De mest kraftfulde mønstre skabes i de mindste detaljer. Vær opmærksom. Denne fjer dyppet i din sjæls blanke blæk, det er dit våben. Fortællerske på vej.

Lad poesien rulle gennem dit blod, lad eventyrets kraft folde dig ud. Du vil opdage, at ord og fortællinger skaber din vej og åbner døre, som end ikke drømme havde set komme. Gå ind i den nye dag med glæde. Thi du fik ordet. Tag det og gå med fred.

Magiske morgensider, 6. april 2020


Dagens nøgleord:
Sjæl. Vedholdenhed. Detaljer.

Write on ❤

Skrivelyst og længsel

Jeg har fået mange henvendelser fra kvinder som dig. Kvinder med skrivelyst og længsel. Kvinder som tøver. Men hvorfor tøve, hvis du kan mærke at det er nu? Skrivelængslen kalder og bag den er et budskab, som kun du kan skrive og folde ud.

Hver fugl synger med sit næb. Der er særlige sange og toner, som passer til lige netop den fugl. Kunsten er at åbne sig for sangen og lade den virke gennem dig. At lade sangen synge dig. Det samme gælder skrivning.

Vil du gerne finde din skrivestemme? Så er du måske en af de 7 kvinder som den 22. april starter deres skriverejse i Fortællersken, mit online skrivecirkelforløb?

Fortællersken

Er du en af de 7?

Fortællersken  – næste hold starter den 22. april.

Der er endnu ledige pladser, ja faktisk mangler endnu 7 kvinder at melde deres ankomst. Er du en af de 7? Har du skrivelyst og længsel? Så læs med videre …

Ravnerabat helt frem til den 20. april

Jeg har besluttet mig for at tilbyde dig skriveforløbet Fortællersken til ravnepris.

Ja, det vil sige, at du kan vente helt til den 20. april med at tilmelde dig og stadig få ravnerabatten.

MEN – husk at der kun er 7 pladser tilbage på holdet. Så hvorfor tøve, hvis du kan mærke skrivelængsel kalde?

Pris DKK 1800,- inkl. moms
Du er velkommen til at betale deltagergebyret i 2 rater.

Skriv blot i kommentarfeltet, hvis du ønsker det.

TILMELD DIG FORTÆLLERSKEN I LINKET HER

eller få flere detaljer ved at læse videre …

Fortællersken

Fortællersken er et online skrivecirkelforløb for kvinder 

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.


Følg din skrivelængsel og lyt til dens kald

I Fortællersken forløbet kan du med din intention i hjertet møde op og skrive fra et nyt sted. Over tid vil du finde tråde til din helt egen historie og genopdage din stemme. I Fortællersken får du både inspiration og ideer til, hvordan du kan gribe det an.

Du vil opleve, at processen er nøglen.

Intuitiv skrivning og den kreative proces

Skriveforløbet varer varer 4 måneder og en proces sættes i gang. Her får du rig lejlighed til at lære den kreative proces at kende i alle dens facetter. Ebbe, flod, lys og mørke.

Fra de tidspunkter, hvor kreativitet og fortællinger flyder som vandfald og floder, til du oplever stilstanden og sorgen på Vildfarelsens Ø.

Det hele hører med og i processen opdager du, at du kan noget med din pen og din intention. Lad mig vise dig hvordan.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen, holder jeg et skriverum, hvor du kan danse frit og prøve dig frem. Der er ikke noget rigtigt eller forkert.

I stedet for at lære at skrive på en bestemt måde, lærer du at skrive på din egen måde og efterhånden vil du opleve, at du skriver mere frit og ubesværet. Det er lov at øve sig og din indre fortællerske skal have lov til at lege og eksperimentere.

I Fortællersken lærer du dig selv at kende i samspil med den kreative proces, ebbe og flod, opture og nedture. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Fortællersken og du vil opleve, at flere skriveafsæt og øvelser inviterer til ture ud.

Som deltager af Fortællersken får du

  • Månedlige skriveopgaver og afsæt udformet i en smuk og inspirerende PDF-fil. Den sendes i en personlig e-mail fra mig. 4 opgavesæt og inspiration. Varighed 4 mdr.
  • Inspiration og skrivende input fra mig som skrivemor og skriveguide i bjergene. Jeg bevidner din skriveproces og udvikling som Fortællerske og deler af viden, visdom og inspiration. Det gør jeg såvel i månedsbrevene som i Fortællerskens hemmelige rum på Facebook.
  • Mulighed for at starte eller genstarte din skriveproces fra et nyt sted. Du lærer den kreative proces at kende i alle dens facetter og øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte. Din skrivestemme kommer efterhånden til syne mellem linjerne og det vil kunne mærkes. Du får øget tillid til processen og din egen formåen.
  • Større viden og indre indsigt om naturen og årshjulets gave, ikke mindst fra din egen dybe vished og visdom, der vil flyde fra dig som en kilde, når du skriver med afsæt i øvelser og opgaver.
  • En god fornemmelse af, hvordan du kan bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse.
  • Mulighed for også at skrive og arbejde lidt med keltisk symbolik, mytologi og dyre/plante-tarotkort gennem skriveafsæt og øvelser.
  • Løbende skrivecoaching og styrkende opmuntring fra mig til dig og din skriveproces. Du får det, du har brug for. Når du har brug det og undervejs i processen.
  • Du bliver en del af en skrivecirkel, som hylder processen, den naturlige cyklus og skriver om det. En cirkel af skrivende kvinder, som kærligt bevidner hinandens proces.

FORTÆLLERSKEN 

Næste hold starter den 22. april og der er ledige pladser
Forløbet foregår udelukkende ONLINE – vi mødes ikke fysisk.

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Ravnerabatten gælder helt frem til til den 20. april – så længe pladser haves
DKK 1800,-

Pris ved tilmelding efter den 8. april
DKK 2000,-

Beløbet er inklusive moms

Ratebetaling

Det er muligt at betale i 2 rater. Skriv i kommentarfeltet, hvis du ønsker det.
Ved betaling i 3 rater påregnes et ekspeditionsgebyr på DKK 50,-

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN SOMMER
Start den 22. april 2020

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Du er hjertelig velkommen i Fortællersken.

Ofte stillede spørgsmål – Fortællersken Q & A

Har du spørgsmål til Fortællersken, så klik her for hyppigt stillede spørgsmål og mine svar. Og ellers skriver du selvfølgelig bare til mig på skrivehuset@gmail.com

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

Swan2

Lad mig skænke dig en gave som en påmindelse om, hvad du betyder for den store sammenhæng og hvad ord kan udrette. Fortællerske, din tid er kommet og som med andre store ting, starter det i det små. De mest kraftfulde mønstre skabes i de mindste detaljer. Vær opmærksom. Denne fjer dyppet i din sjæls blanke blæk, det er dit våben. Fortællerske på vej.

Lad poesien rulle gennem dit blod, lad eventyrets kraft folde dig ud. Du vil opdage, at ord og fortællinger skaber din vej og åbner døre, som end ikke drømme havde set komme. Gå ind i den nye dag med glæde. Thi du fik ordet. Tag det og gå med fred.

Swan –
Magiske morgensider – Lene Frandsen (c)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: