Ønskebrønden

Jeg tøver med at sætte ord på, men den kreative proces fordrer både intention og stille handling. De første ord på tomme linjer, de første spæde skridt. Mod til at prøve dig frem, til at lykkes og til at fejle.

Det, der skal komme vil møde dig undervejs og der sker aldrig i tankerne. Tro mig, jeg er også strandet dér. Utallige gange. Altid formes det i pennens bløde bevægelser og undervejs i processen.

Denne morgen fejrer jeg det kreative mirakel og intentionens kraft som en ven. Hokus, pokus, pennestrøg, hvor følelser og instinkt er som farver på det store lærred. Han står i åbningen mellem birketræer og bærer stolt sin sjæl. Kaldt frem af min intention og mit ønske om at lade kærligheden tage over. Der er stadig liv. Det vokser mellem fingrene på mig, brændenælder, liljer og linjer.

Jeg elsker de små fortællinger der titter frem som tusindfryd på grønne plæner. Jeg undres og forundres til stadighed over det, jeg kan vælge at lade ske. Når jeg møder op og tager del. Når jeg gør min del af miraklet.

”Gå af vejen”, siger han og gør tegn til, at jeg skal træde til side. En fortælling er undervejs og lader sine første ord komme til syne i lysning mellem sølvstammer. Fuglefløjt og fantasi. Dug på blomsterblade.

“Din forestillingsevne er en gave fra Gud, den er kreativ og magisk i sit potentiale.”

Nu ser jeg den på marken bag det gamle stengærde. Ønskebrønden. Og han ser, at jeg ser, så vi går uden tøven derhen. Den gamle brønd i diset morgenlys. En due letter og flyver mod syd, mens ønskebrønden nynner:

Hokus, pokus, en mønt i mit hjerte.
Mirakler, magi og en god portion smerte.
En af de talrige tusindfryd.
Lyt, nu har tonen en helt anden lyd.

Magiske morgensider, 11. april 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Online skrivekurser

FORTÆLLERSKEN I
Starter den 22. april
Online skrivecirkelforløb
Du får en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
og sætter din indre fortællerske fri

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding helt frem til den 20. april – men bemærk, at der kun er 7 pladser tilbage på holdet.

Er det din tur nu? Så kom med og snup din plads, væk din indre fortællerske og oplev magien i fortællingens kraft.


Between Stories _ Det magiske landkort

BETWEEN STORIES, DET MAGISKE LANDKORT
Starter den 7. maj
eSkrivekursus i pagt med årshjulet

Sæt ord på dine indre landskaber og skab rum til ro, refleksion og skriverier. Et sommerskrivekursus for kvinder på livets tærskler. Oplev magien i fortællingens kraft.


Fortællersken II - Eventyret

FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Selvstændig fortsættelse af Fortællersken I
Starter den 1. september

Lad eventyrets kraft åbne dig og tage dig med på en magisk rejse ind i fortællingernes univers. Det er en skriverejse i 4. dele og foregår udelukkende online.

  1. Heltindens Rejse
  2. Heksens Univers
  3. Eventyrets Arketyper
  4. Hverdagsmagi

fairy house

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: