De nye løfters land

På julis 16. dag indvier jeg en ny skrivebog. Endelig kan jeg træde fra tærsklen og ind i en ny begyndelse. Jeg tøver lidt, uvidende om næste skridt og pennestrøg, men det sker næsten helt af sig selv. Jeg skal bare holde pennen. En streg i sandet og fodspor, som viskes bort af bølgerne på havets tavle.

”Hvad tager du med dig videre? spørger hun i solopgangens orangerøde lys og jeg træder uvilkårligt nærmere. Jeg føler mig en smule træt og forkommen efter måneder på tærsklen, som blev afsluttet med en heftig Merkur i retrograd. Rødt lys og forsinkelser, alle vegne blev jeg holdt tilbage. Men nu står døren på klem og vinden blæser den forsigtig åben.

”Lad dig fragte lidt” siger hun, hesten, ”hop op på min ryg, så skal jeg tage med til din destination.”

Uden tøven svinger jeg mig op på hestens ryg og snart traver vi langs vandet og ind i en vig, der ligger et stykke fra mødepladsen. En bugt, som før var skjult af de hvide klipper, dukker op og åbner sig for os. Hvidt sand og småsten så langt øjet rækker. Hun drejer af og bevæger sig længere ind i landet. Gennem hybenbuske, et valmuedrys og vi rammer en smal sti, som hun følger.

Fyrtræerne danser på begge sider af stien og udsender en særlig duft. Luften er fugtig og kølig. Det er uvant for mig ikke at gå selv, men det føles godt at sidde på hestens ryg og jeg er fuld af tillid til Each, som hun hedder, hesten.

”Hvor skal vi hen?” drister jeg mig til at spørge.

”Du fik jo en invitation forleden dag og dit svar blev bragt tilbage til afsender. Det var et JA. Så han sendte mig, den gamle og jeg bringer dig nu ind i de nye løfters land. Her vil dit liv og din færd tage en ny drejning og jeg tror, at du vil kunne lide det. Du har bedt om hjælp, ikke sandt? Det skal du få.

Jeg nikker, det er sandt. Et gys af kulde ryster min krop, mens vi rider af sted. Så er det altså sandt? Hesten ler som kun heste kan. Du har sikkert hørt det.

”Ja da! Har du nogensinde tvivlet?”

Magiske morgensider, 16. juli 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

kvinde hest

Fortællingens kraft kan noget særligt

De nye løfters land er et sted på mit magiske landkort. Lige nu er jeg på vej derhen ridende på ryggen af Each og jeg har absolut ingen anelse om, hvem jeg skal møde dér. Og dog. Jeg ved, at det er en gammel mand og at hunden kaldte ham for Magiker. Men hvorfor mon landet dér kaldes for de nye løfters land og hvad mener Each med, at min færd vil tage en ny retning?

Er det blot fiktion? Eller er det en måde at bruge energien til at forme vejen på? Spørger du mig, er jeg ikke i tvivl. Jeg har skrevet min vej. Fortællingens kraft kan noget særligt og vi griber ofte fat i essensen, når vi boltrer os med fortællingens kraft. Desuden er små eventyr som det, jeg skrev en bid af her til morgen, en kraftfuld måde at rejse og endda manifestere på.

Between Stories, Det Magiske Landkort 

Between Stories, Det Magiske Landkort, kommer igen den 7. august og det bliver sidste gang i år. Så hvis du har lyst til selv at gå på opdagelse i dine indre landskaber og opdage særlige steder gjort af ord og fortællinger, så kom og vær med.

Forløbet er skabt på baggrund af min egen skriverejse og arbejde med det magiske landkort og jeg kan love dig, det er en givende og kraftfuld færd at skrive på den måde.

Når høsten kommer

Samtidig får du min spritnye eBog om høstens energiarbejde, så du kan skrive dig ind i din høst og dit efterår samtidig. Du høster, sår og går klar til vinterens forrådskammer. Mon de indre landskaber ændrer sig på samme måde, som de ydre gør det, når årshjulet drejer? Der er ofte en sammenhæng og den vil du sikkert få øje på, når du skriver dig ind.

Du får inspiration, næring og læring og du kommer i gang med at skrive på en spændende og givende måde. Dit magiske landkort vil folde sig ud i processen. Lea, som deltager på juni holdet, siger følgende:

Jeg kan på det varmeste anbefale skriveforløbet Between Stories, Det Magiske Landkort. Det er dybt inspirerende skriveafsæt.

Der er åben for tilmeldinger.

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories – Det magiske Landkort – Høst

Online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Nyt hold starter den 7. august 2020

Between Stories, det magiske landkort er et eSkrivekursus for dig, som står på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”.

Det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde og som har brug for at finjustere kursen og skrive et nyt landkort på den indre rejse.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Som deltager i Between Stories, Det Magiske Landkort, får du:

    • 8 inspirationsbreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og skrivecoaching. 1 brev hver uge.
    • Ugens Rejsekort – et tarotkort fra The Enchanted Map og skriveøvelse som inviterer dig helt ind i det landskabet, kortet beskriver. Du rejser gennem ord og fortællinger.
    • Min nye eBog om høstens energi- og skrivearbejde med øvelser til forankring i høstens energi. Du høster, sår og gør dit forrådskammer til vinteren klar.
    • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene og få værdifuld proces-skrivecoaching.
    • Gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle (c)

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories – Det Magiske Landkort – Høst
et online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler

Start: 7. august 2020
Varighed: 8 uger
Pris: DKK 950,-

Beløbet er inklusive moms

som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding.

Der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal kunne deltage. Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv og din høst.

Tilmeld mig Between Stories, Det Magiske Landkort, Høst

Klik på link ovenfor for tilmelding.
Herefter sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: