Fortællerskens tid

“Din sensitivitet” siger Frøen, er din styrke. Han siger også KVÆKHA, som betyder pyt på frøsprog og som samtidig er en opfordring til at grine lidt af det. Hans visdom er ofte undervurderet, måske fordi han er så lille, for ikke alle får øje på ham ved vandhullet. Men vi er blevet venner. Ofte dukker han op i min sfære og jeg har ladet mig fortælle, at shamaner anser hans hud for at være magisk.

”Din sensitivitet er således nøglen” fortsætter han ”og ikke noget, du skal være ked af eller forsøge at skjule. Den er en gave og det kan selvfølgelig være svært at begribe i en verden, der er bygget for folk, som ikke ser eller mærker så meget. Det rationelle sind er deres mester og reglerne ganske rigide. Kvækha!”

”Det vil ændre sig nu, for verden har brug for sanselige nuancer og den skønhed, mange haster forbi. I ser jo kun en brøkdel af verden.”

I det samme lyder slag af vinger fra grenene på birketræet og vi ser hende lande. Ravnen. Hun nikker og bifalder tilsyneladende Frøs ord. De hilser ærbødigt på hinanden og ser så på mig.

”Det er her fortællersken kommer til orde”, råger Ravnen, hun har en sensitiv pen fuld af styrke. Hun har sans for anderledes fortællinger og den anden side af sandheden, som afslører sig ved hver fuldmåne. Hun står ved sig selv og opdager, at det, de kaldte hendes svage sider, i virkeligheden er en kraftfuld gave. Men hun er nødt til at vide det selv. Se det og ære det.”

”Frøen ved vandhullet, Ravnen i luften og på vej. Hun skriver om dem, det hun ser, hører og sanser. Hendes intuition udvikler sig efterhånden og er hendes kompas, altid til stede i nuet. Hun er både jordbunden og flyvsk på samme tid, forfriskende ærlig og fuld af kontraster. Hun bærer alle årstider i sit skød og lytter til de frænder, som dukker op på hendes vej. Nysgerrig og åben.”

”Hun tilgiver sig selv sine fejltrin og at hun ikke vidste bedre. Det gør hun nu. Hver eneste dag øver hun sig på at elske sig selv lidt mere. Sin krop, sin sjæl, sine særheder. Pennen er hendes allierede, hun er bekendt med ordenes kraft, kreative og formative, de former hende, så hun kan træde i karakter. Det er fortællerskens tid nu. Skriv om det.”

Magiske morgensider, 20. august 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Skriv intuitivt og væk din indre fortællerske

Hun er dér mellem linjerne og kalder via din skrivelængsel

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, skænker dig grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning og i de 4 måneder, forløbet varer, får du god erfaring med den kreative processer og alle dens facetter. Du skærper din intuition, for det kan skrivning nemlig også hjælpe dig med.

Er der noget, som hvisker og kalder? Har du skrivelyst og længsel?
Så læs med videre.

Skriveskolen for Fortællersker

På skriveskolen for Fortællersker skriver vi intuitivt og i pagt med årshjulet. Vi danser med fortællingens kraft og øver os på at møde inspirationen i processen.

Der er mange måder at skrive på og lære at skrive på. På min skriveskole underviser jeg i intuitiv skrivning og du får masser inspiration til at komme ud over rampen og sætte din skrivelængsel fri.

Fortællersken – find din skrivestemme og væk din indre visdom

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning
starter den 15. september
Dedikeret til at vække din indre fortællerske.
Giver dig en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning.
Der er 3 pladser tilbage på holdet. Snup din plads her og nu.

De sidste 3 pladser skænkes til ravnerabat. Du sparer 300 kr. på deltagergebyret!

Til dig som længes

Fortællersken er for dig, som har en intention om at give din indre fortællerske ordet og lade hendes historier skrive. Det er for dig som længes. Efter din sjæls autentiske stemme og det, der vil gøre dig godt. Din sandhed. Dine fortællinger. Din indre vise kvinde.

Fortællersken I Intuitiv Skrivning

Fortællersken I, Intuitiv skrivning

Holdstart den 15. september 2020
De sidste 5 pladser skænkes til ravnerabat
DKK 2000,- / varighed 4 måender

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Du lærer at skrive og arbejde med fortællinger som guide på den indre rejse.

Fortællersken I – klik her for invitation og detaljer

Klik her for tilmelding

NB! jeg trækker 300 kr. fra deltagergebyret og du får forløbet for kun DKK 2000,-

Den intuitive pen

Hun trives i skyggen og bag de store træer. Sjældent har hun behov for at råbe højt eller færdes i flok. Hendes pen er stærk og hendes stemme har dybe rødder. Hun er ravn og hun er ugle.

Hun kan anderledes fortællinger om livet og det, der bor under overfladen. Dybet skræmmer hende ikke, det drager. Således er hun også havfrue, hun søger det dybe vand og et liv fuld af indre rigdom.

Hun har frænder i mange riger, blandt planter og dyr. Lyttende og med nysgerrighed åbner hun sig for de frie fortællinger på deres færd gennem verdener. Som Tornerose vågner hun og opdager, at hun har sovet alt for længe, men hun har ikke sover over sig. Tiden er nu.

I skæret fra den røde morgen tager hun afsked med natten og træder ind i den nye dag. Hver dag er en øvelse i nærvær og hendes deltagelse er altafgørende.
Hun hvisker, hun rumsterer, hendes stemme er din længsel.
Hun er din indre fortællerske og hendes tid er nu.

Til inspiration, læs også gerne:

Hendes stemme er din længsel

Din intuitive pen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: