Guddommelig timing

The abundant Universe will provide

“En streg i sandet” siger jeg til Each, som venter mig ved hovedvejen. Af den skal vi rejse et stykke tid, indtil nye stier vil føre os på afveje. ”Det er svært.”

”Ingen har påstået, at det er let” vrinsker Each, roligt står hun i det lyserøde morgenlys, mens solen kigger frem i horisonten og vælger at stå op.

Rise and shine.

”Men du er klar til en ny begyndelse nu og som det altid er med guddommelig timing, er tiden helt rigtig til det nu. Du er på rette sted. Hopper du op, så vi kan komme af sted?”

Et kast med hovedet indikerer, at jeg er inviteret til at svinge mig op på hendes ryg, rejsen går videre. Jeg tøver lidt, træt ovenpå de sidste ugers strabadser og forviklinger. Jeg har været helt nede og røre bunden, men nu bringer tyngdekraften mig op igen igen. Som man siger på norsk: Det satte mig ud.

Each ler bare.

”Selvfølgelig, ellers havde du ikke lært det og du var heller ikke blevet klar. Klar som den gode bryg i simregryden, der har nået sin rette smag og konsistens.

”Meget morsomt Each” stønner jeg, men ved godt, at hun mener det alvorligt. ”Klar siger du? Jeg føler mig nærmere udmattet, som om livet har slået mig både gul og blå.”

Så mærker jeg den igen, den er som en klæbrig konsistens, min tendens til at blive hængende i det, der gør ondt. Fordi det pustede til tvivlen som en flamme, fordi det føles skamfuldt og er så svært at tale om. Det giver sikkert slet ingen mening for andre … ”

”Du skulle bare vide!” fnyser Each, der nu har sat i bevægelse, vuggende bevægelser fragter os gennem morgendisen og ind i den nye dag. Køligheden er markant, jeg skutter mig lidt, men mærker så hvordan de indre tåger stille letter, mens vi rider af sted. Lige dér beslutter jeg mig for igen at stole på Each og lade mig fragte. Hun er den klogeste hest, jeg kender. Og er der nogensinde kommet noget godt ud af sjæletvivl og mismod?

Solen er stået op, dagen er i gang. Jeg har forladt det sted, hvor jeg stod i stampe og rider nu roligt helt ind i tiden på vej mod Efterårsjævndøgn. Her balancerer det hele igen og jeg har brug for at genskabe den balance. Timing kaldte Each det, guddommelig timing.

Jeg vælger at tro på det, min sjæl godt ved. Alt er præcist, som det skal være.

Magiske morgensider, 17. september 2020

Nye fortællersker på vej

Så er kvinderne draget af sted på skriverejse i både Fortællersken I, Intuitiv Skrivning og Fortællersken II, Eventyret. Må de alle få en fortryllende skriverejse og finde det, der er deres intention med at deltage.

Ville du have været med? Fortvivl ikke, begge skrivekurser kommer igen først i det nye år og jeg skal nok lade dig vide, når datoerne er på plads og der er åben for tilmelding.

Vinterens eSkrivekursus

Men er der så slet ingen skrivekurser og forløb i efteråret og den første del af vinteren?

Det er dér selvfølgelig! Lige nu simrer et online skriveforløb for kvinder, som jeg kalder Vintersjæl, i den store gryde.

Det bliver et nyt vinter-skrivekursus for kvinder i stil med det oprindelige Vintercirklen, fordi jeg på dette eSkrivekursus vælger at have en egen cirkel til deltagerne, en hemmelig gruppe på Facebook præcist som jeg gør det med Fortællersken forløbene.

Det betyder ikke, at du partout skal dele og bevidne, det fortæller jeg mere om, men jeg vil være dér med kontinuerlig inspiration og proces-coaching og håber selvfølgelig, at du som deltager har lyst til at dele lidt af egne skriverier, fortællinger og den altid spændende proces.

Er Vintersjæl så det samme som tidligere Vintercirkel kurser?

Ja og nej. Der vil være gengangere og genkendelser. Men som udgangspunkt komponerer jeg en række nye skriveafsæt og øvelser og bruger min erfaring fra tidligere til at skænke dig endnu stærke og mere inderlige skriveafsæt til din proces og din rejse gennem vinteren.

Men selvfølgelig vil der være kendinge, eftersom vi skriver i pagt med årshjulet. Det er også det, det spirituelle skrivearbejde handler om. At vi gentager ritualer, rutiner og gør det igen.

En anderledes vinter i år

Denne vinter bliver anderledes. Det mærker vi, det ved vi allerede. Og måske har du som jeg brug for at forankre dig dybt i egen muld og for at vælge troen i stedet for tvivlen.

I disse tider er dér masser, som puster til frygten og det er let at falde i og miste troen, tilliden og lysten til at fortsætte. For orker man?

Jeg gør, men jeg har hårdt brug for at forankre mig i det, jeg tror på dybt i sjæl og hjerte og som skænker mig den sårbare styrke, jeg har brug for i svære tider.

Har du det på samme måde? Så kan det meget vel være, at Vintersjæl er noget for dig.

Vintersjæl

En inderlig skriverejse for kvinder

Pris DKK 1300,-
Som betales via Mobilepay eller bankoverførsel ved tilmelding

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding senest den 15. oktober
Pris DKK 1050,-

Forløbet varer 4 måneder: November, December, Januar, Februar

og skrivebreve med afsæt, øvelser og inspiration følger den 1. i hver måned.

Invitation og detaljer

Invitationen er ved at være klar, den kommer i løbet af kort tid. Men kan du allerede nu bare mærke, at du skal være med, kan du sikre dig din plads på holdet i tilmeldingslinket herunder.

TILMELD MIG VINTERSJÆL

Kærlig hilsen
Lene

Words themselves can become acts of beauty
that awaken and strengthen our commitment
to living our soul’s desire
– Oriah Mountain Dreamer –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: