Forbered dig på det bedste

”Forbered dig på det bedste” siger hun med myndig stemme, ord uden tøven og fyldt med magi. ”Du ved, hvad du ønsker dig, nu må du være tro mod dit ønske.”

”Jamen” fremstammer jeg og mærker, hvordan noget i mig stritter imod. Modstanden vokser som en klump i halsen og tårer presser sig på. ”Hvordan tør jeg forberede mig på det bedste? For hvad nu hvis?

”Der er ikke noget hvis” svarer hun, ”det er en beslutning, du må træffe og ære, også når det vakler. Jeg vælger at forberede mig på det bedste. Det er et valg. Den gode tro.”

Det er endnu en grå og dunkel morgen, det har regnet gennem natten og der er ikke meget lys. Jeg skriver i skæret fra skrivelysene, lytter og bevæger mig ind i fortællingens landskab. Rytmen er anderledes end i går, blæk dyppes i en blanding af tro og tvivl. Men jeg skriver.

Mødet sker i fortællingens landskab, hvor jeg vandrer med svuppende skridt. Hun har kastet anker ved flodbredden langs vejen, jeg får øje på hende i sivene og samtalen begynder med de første ord:

”Forbered dig på det bedste.”

”Åh, hvor jeg dog ønsker at blive i stand til det” nærmest klynker jeg.

”Du må huske på, at det er en proces” siger hun fra sin sivplads, og undervejs må du være god og kærlig mod dig selv. Det er ikke det letteste valg, for fra naturens side er du kodet til at søge besværlighederne. I gamle dage var det en måde at forberede sig på. Så man var klar til at møde de mange farer. Men på et tidspunkt tog det overhånd og mange mennesker har glemt, at man kan vælge at gå en anden vej. Arbejde sammen med Universet i dets bestræbelser på at servere dine livretter og bane vej for et temmelig lykkeligt liv. Giv aldrig op. Det kommer med øvelsen.”

Jeg sukker, nikker og sparker til et græsstrå under mine fødder.

”Sig det højt” fortsætter hun ufortrødent, selvom hun mærker min modstand og tvivlens tågedans. ”Råb det til himlen, lad det blive dit mantra og din bøn. Jeg forbereder mig på det bedste.”

Min stemme er svag og hæs, da jeg råber første gang.

”Igen” skriger hun opmuntrende. ”Højere, klarere, læg al dit håb ind i ordene. De kan bære det.”

”JEG FORBEREDER MIG PÅ DET BEDSTE!”

Denne gang forskrækker jeg mig selv ved min stemmens kraft, noget slippes løs. Endnu et par dristigheder finder vej til mit svælg.

”Jeg forventer et mirakel!”

Himlen sætter regnen fri, mens mine ord bæres af vinden. Over floden og gennem dalen på den anden side af bredden. De kommer tilbage som et ekko, en boomerang af håb. Jeg mærker mit hjertes glæde ved at tage dem tilbage. Det føles godt selvom tvivlen stadig laver monotone dansetrin i det våde græs. Jeg forbereder mig på det bedste.

Magiske morgensider, 29. december 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)


Er der ord i din jord?

Hvis du læser med her, har du sandsynligvis selv lyst til at skrive og folde ud via ord og fortællinger. Du har skrivelængsel. Der er ord i din jord og det kan synes som noget mærkeligt noget.

Skal jeg så skrive en bog? spørger du måske og kan godt blive lidt svedt ved tanke. Men hør her. Det skal du slet ikke som udgangspunkt. Glemt alt om produktet.

Du skal skrive dig selv og din sjæl? Følg blot længslens kald og øv dig på at lytte indad. Det kan skriverejsen hjælpe dig med. Giv ordet til din indre fortællerske. Hun har gaver med til dig.

Fortællersken I – Intuitiv skrivning

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Nyt hold starter den 12. januar 2021

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv. Den vise kvinde. Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved. Du behøver ikke længere at spørge andre. Spørg hende. Giv hende plads og rum og hav en intention om, at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd. Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det, vores sjæl synger om. 

Fortællersken er et online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelængsel.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Du får ideer og øvelser til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

FORTÆLLERSKEN I, Intuitiv Skrivning

Forløbet foregår udelukkende ONLINE – vi mødes ikke fysisk

FORTÆLLERSKEN
Nyt hold starter den 12. januar 2021

Pris DKK
DKK 2300,-
Beløbet er inklusive moms

TILMELDING FORTÆLLERSKEN – START 12. januar 2021

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Du er hjertelig velkommen i Fortællersken.

Ofte stillede spørgsmål – Fortællersken Q & A

Har du spørgsmål til Fortællersken, så klik her for hyppigt stillede spørgsmål og mine svar. Og ellers skriver du selvfølgelig bare til mig på skrivehuset@gmail.com

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

Fortællersken II - Eventyret

Fortællersken II – Eventyret

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Starter den 28. januar 2021 – varighed 4 måneder

RAVNERABAT VED TILMELDING SENEST DEN 31. DECEMBER

En eventyrrejse i 4. dele

  1. Heltindens Rejse
  2. Heksens Univers
  3. Eventyrets arketyper
  4. Hverdagsmagi

Fortællersken II er en selvstændig fortsættelse af Fortællersken.
Her inviterer vi eventyrets kraft ind i skriveprocessen.

Fortællersken I og II 

Måske har du deltaget i Fortællersken I, hvor du fandt din skrivevej og måde. Du fik en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning og lærte at have tillid til fortællingens kraft. Nu vil du gerne bevæge dig videre gennem ord og skriverier og gøre det med eventyret som fokus.

Kan jeg være med, selvom jeg ikke har deltaget i Fortællersken I?

Selvfølgelig kan du det!

Selvom det kan være en fordel, at du har deltaget i Fortællersken I og lært den kreative cyklus at kende og fået den grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning, som du gør her, kan du sagtens springe direkte ind i Fortællersken II, hvis det er eventyret, dit hjerte banker for.

Der er ikke faste dage, man skal kunne deltage. Forløbet er glidende og du skaber selv dit rum og din tid, hvor du skriver og deler, så det passer ind i dit liv.

Pris 
DKK 2850,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. december 2020
DKK 2500,-

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis det ønskes. Gælder også ved ravnerabat.
Beløbet er inklusive moms

TILMELDING Fortællersken II Eventyret

Husk at du ikke skriver til nogen udenfor dig selv, men at din intention er at tappe fra din indre kilde af visdom.
Det, der bor i kroppen.
Det, der synger i hjertet.
Det potentiale, der er indkodet i din sjæl. 

Lene Frandsen (c) 2020
Skriveskolen for Fortællersker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: