God rejse, min ven

Det, der sker lige nu, er at jeg ihærdigt forsøger at få en fortælling frem. Selv min lytning er lettere anstrengt. Derfor skriver jeg fra det sted i stedet for at blive i presset eller helt at lade være. En fortællerske ved, at der er mange veje ind. Alene det at skrive sender mig i en helt ny retning, en port åbnes og uden at anstrenge mig, står jeg med ét i regnvådt landskab med tøvende lys.

Årets næstsidste dag, tærskelland og kvinde på vej. I går lærte hun at forberede sig på det bedste. Eller rettere skrevet, hun blev kærligt guidet af Svanen til at turde se en anden vej. Nu tænker hun over ord og budskab, mens hun vandrer ud af markvejen, som er hullet og klædt i pytter af vand.

Det har en anden klang, men hun mærker at det kræver et mod, hun ikke ved om hun kan mestre. Det er som at vende vrangen ud og nu få at vide, at det er den rette side.

Hm, tænker hun, men jeg trives jeg da på frygtens sti? Føler jeg mig godt tilpas med tvivlen som følgesvend? Svaret kommer prompte, det ligger lige på tungen og mærkes som en kvalme, der truer med at kvæle alt godt.

Det er her, hun træffer en beslutning som får kroppen til at dirre og gør hende lettere svimmel. Hun ønsker ikke længere at gå på kompromis med sin sjæl og det, hun tror på inderst inde. Sorg og smerte kan hun ikke undgå, det er en del af livet og hun er for længst holdt op med at illusionere.

Svanen talte og sagde til hende: Det er en proces. Og en proces starter med en inderlig intention, som rummer det, du ønsker og drømmer om. Den formulerer hun med kraftfulde ord og intentionen mærkes i hjertet. Den lyser som en stjerne. Den leder hende på vej.

Det næste skridt i processen er det første egentlige skridt og en beslutning om at være med det, der måtte opstå. Tage kærligt imod og se på det med nye øjne. Uden dom, uden impuls til at flygte. Store følelser og flager af tvivlssalt.

Hun smiler. Dette er min vej og nu går jeg med værdighed. Ikke flere huggede hæle eller klippede tæer. Dybt indeni har jeg en kærlig havn, som kan rumme alt det, jeg er. Herfra møder jeg verden med medfølelse, for kun når jeg rummer mit eget gods, kan jeg kærligt møde de andres. Du er velkommen i mit land, men kun hvis du accepterer mine grænser og ser mig, som jeg er, ikke som du ønsker at jeg skal være.

Soen betragter hende fra hegningen og hvisker: God rejse, min ven.

Magiske morgensider, 30. december 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Skriv intuitivt, skriv din sjæl

Bemærk at du får ravnerabat på Fortællersken II, Eventyret ved tilmelding senest den 31.12.
Se mere herunder.

Fortællersken I – Intuitiv skrivning

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Nyt hold starter den 12. januar 2021

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv. Den vise kvinde. Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved. Du behøver ikke længere at spørge andre. Spørg hende. Giv hende plads og rum og hav en intention om, at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd. Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det, vores sjæl synger om. 

Fortællersken er et online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelængsel.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Du får ideer og øvelser til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

FORTÆLLERSKEN I, Intuitiv Skrivning

Forløbet foregår udelukkende ONLINE – vi mødes ikke fysisk

FORTÆLLERSKEN
Nyt hold starter den 12. januar 2021

Pris DKK
DKK 2300,-
Beløbet er inklusive moms

TILMELDING FORTÆLLERSKEN – START 12. januar 2021

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Du er hjertelig velkommen i Fortællersken.

Ofte stillede spørgsmål – Fortællersken Q & A

Har du spørgsmål til Fortællersken, så klik her for hyppigt stillede spørgsmål og mine svar. Og ellers skriver du selvfølgelig bare til mig på skrivehuset@gmail.com

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

Fortællersken II - Eventyret

Fortællersken II – Eventyret

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Starter den 28. januar 2021 – varighed 4 måneder

RAVNERABAT VED TILMELDING SENEST DEN 31. DECEMBER

En eventyrrejse i 4. dele

  1. Heltindens Rejse
  2. Heksens Univers
  3. Eventyrets arketyper
  4. Hverdagsmagi

Fortællersken II er en selvstændig fortsættelse af Fortællersken.
Her inviterer vi eventyrets kraft ind i skriveprocessen.

Fortællersken I og II 

Måske har du deltaget i Fortællersken I, hvor du fandt din skrivevej og måde. Du fik en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning og lærte at have tillid til fortællingens kraft. Nu vil du gerne bevæge dig videre gennem ord og skriverier og gøre det med eventyret som fokus.

Kan jeg være med, selvom jeg ikke har deltaget i Fortællersken I?

Selvfølgelig kan du det!

Selvom det kan være en fordel, at du har deltaget i Fortællersken I og lært den kreative cyklus at kende og fået den grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning, som du gør her, kan du sagtens springe direkte ind i Fortællersken II, hvis det er eventyret, dit hjerte banker for.

Der er ikke faste dage, man skal kunne deltage. Forløbet er glidende og du skaber selv dit rum og din tid, hvor du skriver og deler, så det passer ind i dit liv.

Pris 
DKK 2850,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. december 2020
DKK 2500,-

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis det ønskes. Gælder også ved ravnerabat.
Beløbet er inklusive moms

TILMELDING Fortællersken II Eventyret

Husk at du ikke skriver til nogen udenfor dig selv, men at din intention er at tappe fra din indre kilde af visdom.
Det, der bor i kroppen.
Det, der synger i hjertet.
Det potentiale, der er indkodet i din sjæl. 

Lene Frandsen (c) 2020
Skriveskolen for Fortællersker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: