Utroligt hvad der viser sig

Det er mandag formiddag og jeg sidder i min skrivestue med kaffe og ord. Udenfor kigger solen frem bag skyerne og mens skrivelyset brænder, forbereder jeg næste eSkrivekursus for kvinder, Between Stories, din spirituelle skrivevej. Jeg elsker arbejdet med at formgive det, der i et stykke tid har danset i dis og tåge, men som alligevel har været en stærk fornemmelse og ide. Det har været undervejs. Temaer, billeder, ord og citater. Nu lander det hele som regndråber og finder vej til papiret.

Between Stories eSkrivekurset skabte jeg sidste år, men det kommer igen i år med en udvidelse. I år kan du nemlig også lære noget om spirituel skrivning.

At ære og nære det indre – og at skrive om det

At være undervejs. I livet og på skriverejsen. At ramme tærskler, tomrum og tidspunkter, hvor vi sidder alene på vildfarelsens ø. At sætte ord på sorger, glæder og alt det, der rører sig mellem linjerne og hvisker som en længsel i baggrunden af et travlt liv.

At tage sin længsel og sig alvorligt. At lytte til det, der danser i skyggen bag det tilsyneladende. At sige det højt. At lade det fortælles. At skabe fortællinger og lade fortællingerne skabe os.

At falde til ro i sit skriverum med pen og skrivebog og et skrivelys til at symbolisere det vigtige arbejde, vi vælger at gøre. Gennem ord og fortællinger. Disciplin og dedikation. At hengive sig og bevidst vælge roen. Fordybelsen. Og at ære og nære det indre gennem tykt og tyndt og i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen.

Skriverejsen er en vej og en måde. Og det er så sandelig også et valg. For ønsker vi at skrive og sætte ord, så er der virkelig kun én ting at gøre og det er at møde op og skrive. Igen og igen.

Det er utroligt, hvad der viser sig for mig …

Det er utroligt, hvad der viser sig for mig, skriver en af kvinderne, som er i skriveforløb hos mig i øjeblikket. Bare på én uge. Jeg smiler og nikker, for jeg ved det fra min egen skriverejse. At skrive sig ind og alliere sig med fortællingens kraft, at sætte skrivelængslen fri og gøre det på en måde, så vi nærer det indre og kommer bag tanker og mentale undvigelsesmanøvre, det er en kraftfuld færd.

Det gør godt at sætte ord på, uanset hvad der er intentionen bag ord og skriverier.

Fordybelse

Min intention med Between Stories og de andre eSkrivekurser, er at skænke dig et fordybelsesforløb, hvor du hengiver dig til din indre rejse, skaber rum til ord og fortællinger og sætter ord på, uanset hvad det handler om for dig. Lige nu. I dit liv.

Du kan bruge skriveafsæt og refleksionsøvelser på helt din egen måde og lur mig, om der ikke opstår masser af synkronicitet i processen.

Hvad er det, der danser i disen?

Når jeg siger, at skriverejsen er magisk og kan noget særligt, hvis vi dedikerer os og lærer os selv at skrive fra sjæl og hjerte, båret af vores intention, som vi har formuleret til at begynde med, så er det selvfølgelig en påstand. Du er nødt til at have tillid til, at det jeg siger, er sandt ELLER du kan lytte til din egen fornemmelse og åbne lidt op for den skrivelængsel, du sikkert mærker og fornemmer.

Hvad er det, der danser i disen?
Og hvad laver hjertet mon dér midt i isen?

Det vil afsløre sig undervejs og i processen og du vil uden tvivl blive overrasket.

cropped-skrivelys-orange.jpg

Ord, fortællinger og energiarbejde

At skrive og arbejde med ord og fortællinger er et energiarbejde på præcist samme måde, som hvis du arbejder med shamanisme eller andre former for spirituelt arbejde, blot bruger vi på skriverejsen bevidst ordene og deres energi.

Selv inviterer jeg fortællingens kraft ind i mit skriverum og det har vist sig at være en både ganske vidunderlig og også magisk måde at arbejde spirituelt på. Det er blandt andet det, jeg gerne vil introducere dig for og give videre.

Men skriverejsen er meget mere end det, det er også en kime til min kreativitet og skriveglæde.

Det er min måde at være skabende kvinde på, jeg er fortællerske i hjertet og intet giver mig større glæde end at skrive og skabe fortællinger. Og ofte skaber fortællingerne mig.

Introvert – her er der rum til indre næring, her er der skrivetid i kalenderen og gode aftaler med dig selv

Hvis du som jeg er introvert og har behov for alenetid og har brug for at hengive dig til din introverte natur og fordybelse i eget selskab, så er eSkrivekurserne en fin vej og en oplagt mulighed for at sige ja til din skrivelyst og længsel.

Between Stories vil give dig rig mulighed for at skabe et godgørende og kreativt skriverum, hvor du samtidig kan åbne op for eventyrlyst og fortællerglæde. Du kan øve dig på at skrive og samtidig lytte til din sjæls stille hvisken.

Hvis du vil skrive og noget står i vejen

Hvor tit har du haft en intention om endelig at møde op og skrive, fordi det er skrivning og ord, der bobler i dig og tænder en flamme af længsel? Men hvor ofte har du droppet det igen, fordi hverdagen og et travlt liv kom i vejen?

Ja, måske har du endda oplevet gaven og glæden ved at skrive dig ind og få fat i alt det, du ikke kan tænke dig det, men alligevel kniber det med at finde tid og skabe rum? Noget står i vejen. Du står i vejen. For din egen indre næring og skriveglæde. Og det giver vel slet ikke mening, vel?

Men jo, det er ret almindeligt, at vi selv står i vejen for at hengive os til det, som sjælen synger om. Eller at være dem, vi har lyst til at være. Præcist som vi er. Vi har modstand mod at tage imod, det, der er godt for os og vi har undskyldninger og overspringsmanøvre parat …

Når noget er på spil og tampen brænder

Fordi noget er på spil. Noget ganske særligt. Noget venter på os, kalder på os, men lytter vi og kommer vi? Følger vi sjælens kald. Eller udskyder vi det, indtil den dag, hvor det er for sent?

Skrivning kan hjælpe dig med at sætte ord på og skrivetid kan holde dig til ilden.
Efterhånden lærer du at skabe rum og bruger måske gode ritualer, der minder dig om din hengivelse og det, der er din intention.

Skrivelyset, der blafrer, mens jeg skriver og forbereder Between Stories, din spirituelle skrivevej, er et af mine skriveritualer, men der er mange flere og nogle vil sikkert opstå i processen. Det skal vi også skrive om og lege med i Between Stories.

Between Stories Sommer 2019

Between Stories – eSkrivekursus for kvinder
Din spirituelle skrivevej

Between Stories er en fordybelsesrejse i ord og fortællinger forankret i sommerens energi.

Between Stories er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”. Og det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Du ønsker at ære det sted og blidt lade ord, fortællinger og din sjæls stemme fragte dig videre, når det er tid.

Du vil gerne et spadestik dybere. Du ønsker at lytte og give dine helt personlige tærskelfortællinger lys og ånde.

Forløbet er for dig, som ønsker at bruge skriverejsen på at folde det ud, som endnu ikke er formgivet. Du har en intention om at skrive dig ind. Du ønsker at drømme med landskabet og vågne igen. I en ny historie.

Du har tillid til, at du gennem dit skrivearbejde kan få større indre klarhed og at du er i stand til at skabe nye veje og åbninger.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

At skrive i pagt med årshjulet, som vi også gør det i Between Stories, forankrer os i nuet, det skabende øjeblik. Du lærer sommeren, energien og dig selv at kende på en ny måde. Du lærer at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din skrivelængsel fri.

I forløbet får du som deltager spørgsmål til refleksion, der kan hjælpe dig i din proces. Du får mulighed for at dyppe pennen i det, der rører sig og du skærper din intuition og evne til at lytte.

Hver uge har et tema, som du fordyber dig i og hver uge byder på skriveafsæt og en tur ud. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Between Stories.

Hver uge får du endvidere en øvelse, som kan hjælpe dig spirituelt og støtte dig i at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde.

Her er nøgleord ritualer, tarotkort, ord med særlig energi og kraft, meditation, årshjul, varselstagning i naturen, rutiner, disciplin og gentagelser.

Between Stories er en hyldest til livets tærskler og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Det er et skriveforløb for kvinder. Forløbet er baseret på min egen skriverejse og erfaring med tærskler og tomrum og tager afsæt i sommerens energi.

Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Mit håb er, at du ved vejs ende sidst i juni, har fået direkte erfaring med ordenes kraft og energi og oplever, at du er blevet en erfaren skriverejsende, som med sin intention i hjertet skriver sig ind, intuitivt og fra sjælen.

Words themselves can become acts of beauty
that awaken and strengthen our commitment
to living our soul’s desire.
– Oriah Mountain Dreamer –

Bedre kan det næsten ikke siges. Oriah Mountain Dreamer har så inderligt ret, for vores ord og de fortællinger, vi skriver undervejs og i processen, kan vække os, løfte os og skærpe vores engagement på den indre rejse og åbne op for alt det, der er vores intention. Det vi har brug for. De kvinder, vi er kommet for at være.

Ordene kan hjælpe os med at åbne op og sætte os på sjælekurs. De kan hjælpe os med at finde accept, forløsning og inviterer vi fortællingens kraft med på vores skrivende færd, får vi masser af historiemedicin og kærlig vejledning. Fra sjælen.

Kærlig hilsen
Lene

Between Stories Sommer 2019

Hvis du vil være med …

på eSkrivekurset Between Stories, så bemærk at du får ravnerabat ved tilmelding senest den 31. marts og sparer 200 kr. på deltagergebyret.

Between Stories, din spirituelle skrivevej
eSkrivekursus

Start: 7. maj 2019
Varighed: 8 uger

Pris: DKK 1100,-
som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding
Beløbet er inkl. moms

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. marts
DKK 900,- inkl. moms

Som deltager i Story Circle, Den indre rejse, får du:

  • 8 inspirationsbreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og skrivecoaching
  • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene og få værdifuld proces-skrivecoaching.
  • Gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle (c)

Norske kvinder (og andre nationaliteter, som kan læse og forstå dansk) er også velkomne. Forløbet foregår på dansk, men du skriver naturligvis på dit eget sprog.

Ja, tilmeld mig – jeg skal være med i Between Stories

INVITATION OG DETALJER FINDER DU I LINKET HER

Her kan du læse om, hvad ANDRE SIGER
om at være i skriveforløb eller skriveworkshop hos mig 

One thought on “Utroligt hvad der viser sig

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: