Spirituel skrivning i Between Stories

Sidste år ved samme tid videreudviklede jeg Between Stories eSkrivekurset til også at indeholde en del om spirituel skrivning.

Jeg satte mig ned i skrivelysets skær og troede, at jeg blot skulle boltre mig lidt stikord og små ideer, men som det nogle gange sker, begyndte ordene bare at flyde fra min pen. Det var dér allerede.

Længe skrev jeg og efter et par timer, sad jeg tilbage med udkast, som rummer alt det, jeg gerne vil give videre til dig. Jeg har fundet billeder, jeg har fundet ord og citater og det føles helt rigtigt.

Det blev en fin proces fuld af flow. Det, jeg havde på hjerte, dryppede fra min pen, jeg skulle blot lytte og tage imod.

Siden da er mit skriv om Spirituel Skrivning blevet til en eBog med skriveafsæt, refleksionsøvelser og ord til inspiration. Du kan bruge bogen på din helt egen måde, men du får masser af ideer og inspiration til at forankre dig spirituelt i din skrivning.

Og selvfølgelig kommer Between Stories Sommer igen i år.

Spirituel Skrivning

Bogstaveligt energiarbejde

At skrive og arbejde med ord og fortællinger er energiarbejde på præcist samme måde, som hvis du arbejder med shamanisme eller andre former for spirituelt arbejde, blot bruger vi på skriverejsen bevidst ordene og deres energi.

Selv inviterer jeg fortællingens kraft ind i mit skriverum og det har vist sig at være en både ganske vidunderlig og også magisk måde at arbejde spirituelt på. Det er blandt andet det, jeg gerne vil introducere dig for og give videre på mit kommende eSkrivekursus Between Stories, din spirituelle skrivevej, som starter den 14. maj.

Din spirituelle skrivevej – ord og fortællinger som en del af din indre rejse

Mange af jer har skrevet og spurgt om mine tarotkort og givet udtryk for, at det kunne være sjovt og spændende at lære mere om spirituel skrivning. Det ønske har jeg taget til mig og på mit næste eSkrivekursus Between Stories får du således mulighed for at lære lidt mere om det og ”gøre det selv”.

Emner

Det kommer til at handle om ritualer. Om tarotkort som vejledning og skriveafsæt, om ord med særlig energi og kraft og om meditation og årshjulet. Vi kommer ind intentionens kraft, varselstagning i naturen og fortællinger samt rutiner, disciplin og gentagelsens magi.

Du tilvælger aktivt den del, der handler om spirituel skrivning

eSkrivekurset vil være bygget op således, at du aktivt tilvælger den spirituelle del, hvis du har lyst til og brug for det. Du kan stadig gennemføre eSkrivekurset Between Stories uden den del, den er en tilføjelse og et tilbud til dig, som også er interesseret i at lære mere om spirituel skrivning.

Som altid er det mit håb, at du vil plukke lidt af det, som tiltaler dig og prøve dig frem. I Between Stories får du masser af inspiration og rig lejlighed til at bygge din skriveproces op omkring det, der gør dig godt.

Between Stories Sommer 2019

Between Stories starter den 14. maj og varer i 8 uger
Der er ikke bestemte dage, du skal kunne deltage
Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv
Og du kan sagtens tage forløbet med på ferie og i sommerhus

Når vi er i transit og mellem historier

Between Stories er et eSkrivekursus for kvinder på livets tærskler og i mellemrum. Det støtter dig på tærskler og på de tidspunkter, hvor du er i transit. Tærsklen har helt sine egne fortællinger og der er gaver at hente og skrive sig ind i, når vi vælger at ære mellemrummet i stedet for at forcere og forsøge at få noget til at ske. Her lader vi hjertet vente og forbereder os på det, der skal komme.

Honor the space between no longer and not yet.
– Nancy Levin –

“Between Stories” skriveforløbet vil være givende for dig, hvis du

 • Hænger fast i gamle historier (arbejde, relationer, begrænsninger m.m.) og ved, at du er vokset fra de historier
 • Du er i et mellemrum på din livsrejse. Between stories. Det gamle er forbi, men det nye er ikke begyndt endnu.
 • Du er trådt over en tærskel i dit liv og ind i en ny historie. Lige nu føles det uendelig skrøbeligt og sårbart og du vil gerne forankre dig og skabe et nyt fundament fra et sted dybt i dig selv.
 • Du ønsker at lytte til din indre stemme, din sjæl og styrke din intuition
 • Dit indre landkort stemmer ikke længere overens med det ydre landskab
 • Du er introvert og har brug for at skabe rum til fordybelse. For at lytte og skrive det, du hører, for at drømme med landskabet og vågne i en ny historie
 • Du ønsker at invitere intentionens og fortællingens kraft ind i dit liv
 • Du ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte din skriverejse
 • Du vil øve dig på at skrive fra sjæl og hjerte
 • Du vil gerne lære at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde

Varighed 8 uger
Pris: DKK 1000,- inkl. moms

Du får:

 • 8 inspirationsbreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og skrivecoaching
 • Min eBog om Spirituel Skrivning
 • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene og få værdifuld proces-skrivecoaching.
 • Gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle (c)


I forløbet får du som deltager spørgsmål til refleksion, der kan hjælpe dig i din proces og jeg byder på skriveafsæt og øvelser, som både er forankret i sommerens energi (årshjulet) og som kan støtte dig i din personlige proces.

Du får mulighed for at dyppe pennen i det, der rører sig og du skærper din intuition og evne til at lytte.

Hver uge har et tema, som du fordyber dig i og hver uge byder på skriveafsæt og en tur ud. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Between Stories.

Og du kan bruge eBogen om Spirituel Skrivning løbende og øve dig på forskellige måder.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Between Stories er en hyldest til livets tærskler og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Det er et skriveforløb for kvinder. Forløbet er baseret på min egen skriverejse og erfaring med tærskler og tomrum og tager afsæt i sommerens energi.

Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Skrivning kan støtte dig på mange områder i livet

Og husk at skrivning også kan støtte dig på mange andre områder i livet. Du kan skrive dig til klarhed og skrive dig ind i det, du gerne vil huske og skabe en god energi omkring. Gennem ordene kan du støtte dig selv på din vej gennem livet. Det kan være spirituelt som her, men det kan også være i dine relationer eller omhandle arbejde, motion, kost og andet.

Når du lytter dybt og indad, når du tager din stille stemme og din indre fortællerske med på råd, får du præcist det, du har brug for. Alle svarene findes i dig selv.

Skal du være med?

Du kan tilmelde dig i linket her.

Vi stævner ud på skriverejsen i Between Stories Sommer den 14. maj.  Jeg glæder mig til at tilbyde dig dette fordybelsesforløb.

Invitation og detaljer finder du i linket her.

Kærlig hilsen
Lene 

Til inspiration, læs også gerne

Din spirituelle skrivevej
Kriger med pen
Fortællerskens vej
Bed and breakfast

Ritual is a portal to call forth the Divine.
It creates a threshold to step into something new.
It supports you in manifesting an intention.
Ritual puts magic into motion.
– Brigid’s Grove –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: