I pagt med årshjulet

Til august begynder en ny cyklus for mig i Skrivehuset. Det bliver høst, de lyse nætter ender og præcist som du gør det, hvis du deltager på mine eSkrivekurser i pagt med årshjulet, vil jeg lige så stille begynde at vende energien indad og lytte til det, der blev formgivet gennem sommeren. Meget sker, mens man simrer, sanker og slipper tøjlerne med en intention om at give slip og lade komme.

Årstidscirklerne vender tilbage

Således kan jeg allerede nu løfte sløret for, hvordan eSkrivekurserne kommer til at se ud fremover. Eller rettere sagt: Hvad de kommer til at hedde. Jeg vender nemlig tilbage til de oprindelige navne på årstidscirklerne og eSkrivekurserne kommer til hedde og se ud som følger:

HØSTCIRKLEN
VINTERCIRKLEN
FORÅRSCIRKLEN
SOMMERCIRKLEN

Så er du allerede tilmeldt Between Stories Høst eSkrivekurset, så er du altså tilmeldt Høstcirklen, som eSkrivekurset kommer til at hedde fremover.

Er du ikke tilmeldt, kan jeg glæde dig med, at der er en plads til dig.
Du kan tilmelde dig via linket her.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

I alle årstidscirklerne skriver du i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen. Det betyder, at du gennem din skrivning forankrer dig i årstiden og den særlige energi, der er på de forskellige tidspunkter af året.

At skrive i pagt med årshjulet kan bl.a. medvirke til større indre ro og dulme angst og stress. Vi kan nemlig også grounde gennem skrivning.

Du lærer/eller øver dig på at bruge ord og fortællinger på din indre rejse og der vil altid være inspiration til spirituel skrivning i form af ideer og hjælp til, hvordan du kan forankre og berige din skriveproces og din forbindelse til Kilden.

Her er nøgleordene bl.a. ritualer, tarotkort som vejledning og skriveafsæt, ord med særlig energi og kraft, meditation, årshjulet, intentionens kraft, varselstagning og fortællinger, rutiner, disciplin og gentagelser.

Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i alle årstidscirklerne. Naturligvis!

eBog eksklusivt til deltagerne på eSkrivekurserne

Fremover vil den spirituelle del af årstidscirklerne blive udlevet til deltagerne som en eksklusiv eBog, du kan bruge gennem helt kurset og selv plukke og vælge, hvad der taler til dig.

Find din egen vej og måde, du får masser af inspiration og ideer

Du prøver dig frem og finder din helt egen vej og måde. Du får mulighed for at skabe og vedligeholde nogle gode ritualer i din skriveproces, som kan skænke dig den disciplin, du har brug for og som hjælper dig med at holde fokus og være i kontakt med Kilden.

Og som altid kan du selvfølgelig konsultere mig i processen og få råd, vejledning og et par gode ord med på vejen. Jeg er din skrivemor og guide i skrivebjergene, fortællerske og hjerteveninde med fortællingens kraft.

På alle eSkrivekurserne/i årstidscirklerne handler det om

 • skriveglæde
 • skriveprocessen og den kreative cyklus
 • skrivemagi
 • indre næring
 • fokus og fordybelse
 • skrivning fra sjæl og hjerte
 • spirituel skrivning
 • grounding og forankring i årstid og energi
 • fejring af særlige tidspunkter på årshjulet
 • at ære og nære de indre processer
 • at bruge ord og fortællinger som vejledning på den indre rejse
 • at skrive i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

Story Circle

Som deltager på eSkrivekurserne får du tilbud om varigt medlemskab af Story Circle © -mit hjertelige skrivefællesskab (hemmelig gruppe på Facebook).

MEN som deltager i årstidscirklerne har du også altid mulighed for at foretage rejsen i årstidscirklerne på egen hånd uden den ydre cirkel. Der er tidspunkter i livet, hvor det skal være sådan og det vil jeg gerne ære.

Du vælger altså selv, om du ønsker at nære din indre proces og skriverejse fuldt og helt eller om du ønsker at være i skrivecirkel med andre kvinder, hvor du oplever at “deling er heling”. Begge dele vil give noget særligt og du kan altid springe ind i Story Circle, så længe kurset er i gang.

Læs mere om Story Circle ved at klikke på linket her.

Din spirituelle skrivevej

På eSkrivekurserne i pagt med årshjulet vil der altid være en spirituel del, som understøtter din skriveproces og der vil løbende komme både nye skriveafsæt og ideer til spirituel forankring i skrivningen.

Den spirituelle del vil fremover som nævnt blive til en eBog som udleveres til deltagerne af eSkrivekurserne. Den vil løbende blive opdateret og nye ideer til forankring og skriveafsæt/øvelserne vil dukke op i processen.

Tærskler, mellemrum og når du er “between stories”

eSkrivekurserne vil også fremover ærer livets tærskler og mellemrum og er derfor også gode og givende for dig, som vitterligt befinder dig et sted i livet, hvor du er ”between stories”. Uanset årstid og om du er deltager i Høstcirklen, Vintercirklen, Forårscirklen eller Sommercirklen.

Oplev magien i fortællingens kraft – i pagt med årshjulet

Find eller genfind din skriveglæde og oplev magien i fortællingens kraft. I pagt med årshjulet og med stor kærlighed til processen og den kreative cyklus i alle dens facetter.

For kvinder med skrivelyst og længsel.

Høstcirklen 2019

HØSTCIRKLEN – Between Stories Høst
Starter 7. august samme dag, som de lyse nætter ender

Det næste eSkrivekursus er HØSTCIRKLEN – Between Stories Høst som starter den 7. august samme dag, som de lyse nætter her.

Her kommer det bl.a. til at handle om høstens og efterårets energi. Gennem ord og fortællinger oplever du, hvordan du kan høste, så, fejre og gøre klar til vinter (dit indre forrådskammer). Mange skriveafsæt og øvelser er forankret i høstens og efterårets energi og hver skrivebrev har et tema, som du skriver dig ind i.

Når de lyse nætter ender

Between Stories Høst starter helt symbolsk onsdag den 7. august, samme dag som de lyse nætter ender. Her står porten til høsten åben, nætterne bliver længere, mørket vokser stødt, stille og gradvist i naturligt tempo.

Vi forankrer os i nuet, det skabende øjeblik, og langsomt vender vi næsen hjemad og indad. Vi rydder lidt op i vores indre, så vi kan modtage høsten. I Between Stories høster vi via ordene og fortællingens kraft og øver os i at skrive fra sjæl og hjerte.

For høsten og efteråret er ikke kun en forberedelse til den kommende vinter. Det er i høj grad også et tidspunkt, hvor vi fejrer og siger tak for alt det, vi fik med igennem foråret og sommeren. Det, der bar frugt og som vi spiser og nyder godt af lige nu samt det, som vi gemmer til vinterens forrådskammer.

Du kan være med i Between Stories Høst som en fortsættelse på sommerholdet, men du kan også starte din skriverejse lige her. Between Stories Høst er for alle kvinder på livets tærskler og for dig, som ønsker at bruge skrivningen som en del af dit høst- og energiarbejde.

TILMELD MIG HØSTCIRKLEN – BETWEEN STORIES HØST

Hvad kræver det?

Din aktive deltagelse, din intention og en skrivebog. En pen. Din dedikation. Skriv, når du kan og så det passer ind i dit liv. Find tid. Skab rum.

Læg skrivetid ind i din kalender i de 8 uger, forløbet varer. Tid til dig og det, der bor bag skrivelængsel. Tid til mellemrummet og til tærskelfortællingerne.

Offline og svøbt i fordybelse

Jeg har en intention om at ære tiden off-line og gøre det muligt for dig at logge helt af, når du har modtaget det ugentlige skrivebrev fra mig med skriveafsæt, inspiration, spørgsmål til proces og refleksion og fordybe dig.

Du kan tage forløbet med dig hvor som helst og også gerne ud i naturen. Skriv gerne i hånden og i den skrivebog, som du har dedikeret til forløbet. Som altid vil du, når du deltager i et forløb hos mig, opleve at naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle.

“Honour the space between no longer and not yet.”
– Nancy Levin – 

Between Stories Høst (HØSTCIRKLEN) vil være givende for dig, hvis 

 • Du hænger fast i gamle historier (arbejde, relationer, begrænsninger m.m.) og ved, at du er vokset fra de historier
 • Du er i et mellemrum på din livsrejse. Between stories. Det gamle er forbi, men det nye er ikke begyndt endnu.
 • Du er trådt over en tærskel i dit liv og ind i en ny historie. Lige nu føles det uendelig skrøbeligt og sårbart og du vil gerne forankre dig og skabe et nyt fundament fra et sted dybt i dig selv.
 • Du ønsker at lytte til din indre stemme, din sjæl og styrke din intuition
 • Dit indre landkort stemmer ikke længere overens med det ydre landskab
 • Du er introvert og har brug for at skabe rum til fordybelse. For at lytte og skrive det, du hører, for at drømme med landskabet og vågne i en ny historie
 • Du ønsker at invitere intentionens og fortællingens kraft ind i dit liv
 • Du ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte din skriverejse
 • Du vil øve dig på at skrive fra sjæl og hjerte
 • Du vil gerne lære at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde
 • Du ønsker at skrive i pagt med årshjulet

Varighed 8 uger
Pris: DKK 1100,-

Beløbet er inklusive moms.

Du får:

  • 8 inspirationsbreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og skrivecoaching
  • 8 x introduktion til spirituel skrivning
  • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene og få værdifuld proces-skrivecoaching.
  • Gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle (c)

I forløbet får du som deltager spørgsmål til refleksion, der kan hjælpe dig i din proces. Du får mulighed for at dyppe pennen i det, der rører sig og du skærper din intuition og evne til at lytte. Hver uge har et tema, som du fordyber dig i og hver uge byder på skriveafsæt og en tur ud. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Between Stories.

Din spirituelle skrivevej

Hver uge får du endvidere en øvelse, som kan hjælpe dig spirituelt og støtte dig i at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde.

Her er nøgleord ritualer, tarotkort, ord med særlig energi og kraft, meditation, årshjul, varselstagning i naturen, rutiner, disciplin og gentagelser.

Skriv med afsæt i høstens og efterårets energi – høst via ord og fortællinger

Høstcirklen, Between Stories Høst, er en hyldest til livets tærskler og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Det er et skriveforløb for kvinder som tager afsæt i høstens og efterårets energi.

Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Between Stories – HØSTCIRKLEN
et online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler

Start: 7. august
Varighed: 8 uger
Pris: DKK 1100,- inkl. moms
som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding

TILMELD MIG BETWEEN STORIES HØST (HØSTCIRKLEN)

Tilmelding kan også ske til skrivehuset@gmail.com

Herefter sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation.
Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

Da forløbet udelukkende foregår online kan du være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig. Forløbet foregår på dansk, men du skriver selvfølgelig på dit eget sprog, hvis du er norsk eller svensk.

I love borders
August is the border between Summer and Autumn
It is the most beautiful month I know
– Tove Jansson – 

dreamstime_l_150969161

Artwork by Karyna Hordetska (c)

3 thoughts on “I pagt med årshjulet

Add yours

 1. ” I love borders. August is the border between summer and autumn; it is the most beautiful month I know. Twilight is the border between day and night, and the shore is the border between sea and land. The border is longing: When both have fallen in love, but still haven’t said anything. The border is to be on the way. It is the way, that is the most important thing”.

  – Tove Jansson

  Hilsner til dig, Megan.
  /Fra Laila

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: