Sangen i hjertet

“Din tillid er altafgørende. Du må lære at stole på fortællingens kraft, den er som en frænde. Gør dig til ven med dens væsen og lær at lytte til dens sang. Inderlige toner, den er forbundet med sangen i dit hjerte.”

”Som inde, så ude. Lad dit rige indre liv blomstre og værdsæt den visdom, som lever her. Fortællingens væsen har ofte sit udspring her og du kan øve sig på at tune ind. Dyp din pen i hjertets muld. Men én ting er især vigtig. Du skal ikke lade tankernes fangetråde få tag i dig. Lyt ikke til deres tunge fortællinger om mangel. Du mangler ikke noget for at gå i gang.

”Dyk trygt ned i din indre have. Her finder du ledetråde og vejledning og det er også her, at du kan hvile din kraft, når det ikke er tid endnu. Simre, sanke og samle til forråd, som vi gør det om efteråret inden vinteren kommer. Lær den kreative proces at kende i alle dens facetter og bær alle årstider i dit skød.”

”Vidste du, at det at skrive og fortælle fra sjæl og hjerte har healende egenskaber? Fortællerske, træd frem fra dit skjul og lad din stemme høre. Verden har brug for fortællinger som dine. Værn om dit indre liv og dets rige landskab, de bølgende marker, bakker og dale. Lad det manifestere sig i det ydre.”

Jeg står tavs foran hende fordybet i at lytte. Hun ser imponerende ud i den første morgendis, hendes stemme er mild og fyldig. Under hende ligger nedfaldne blommer og kirsebær og hun smasker fornøjet, mens hun taler. Hvem har også sagt, at man ikke må tale med mad i munden?

”Din pen bærer en særlig kraft, som du kan alliere dig med og som jeg sagde før er din tillid altafgørende. Fortællingens kraft er din frænde.”

Hun vender sig om for at søge tilbage sit kuld af højlydte unger, som venter længere inde på engen. Jeg råber en tak og går videre. Disen fordamper, solen stiger til himmels og varmen mærkes. Sommeren er ikke slut endnu, men i morgen slutter de lyse nætter. Porten til høsten står på vid gab og det er tid til at gå igennem.

Magiske morgensider, 6. august 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen

Sangen i hjertet

Hvad nu hvis jeg bakkede mig selv, op helt og aldeles? Viftede tanker om “forkert” væk som fluer på en varm sommerdag og troede fuldt, fast og kærligt på mine egne dybe impulser?

Hvis jeg ikke tvivlede på mig selv og min egen kraft, men i stedet og helt uden tøven gik med det, der føles sandt for mig? Hvis jeg fyldte mig selv op med kærlighed og tilgivelse, når jeg gjorde noget, der måske ikke helt var i overensstemmelse med mit hjertes intention og elskede mig selv endnu mere, når jeg var træt og ked af det?

Hvis jeg holdt om mig selv og stolede på min intuition og de dybe impulser, jeg altid har, og ikke tvivlede på, at det var det bedste for mig. Og vidste, at jeg ikke skylder nogen en forklaring.

At alting ikke altid hverken skal eller kan forklares. Men har lov at være præcist som det er.

Hvad nu hvis jeg forstod, at jeg er nødt til at give mig selv og fylde mig selv op med kærlighed dybt indefra og må vælge at ignorere egoets kollektive masseskrig og de sidste nye tendenser, fordi jeg dybt i mig har vished om, hvordan jeg ønsker at leve mit liv og hvad, der er sandt for mig.

Hvis jeg virkelig forstod, at jeg kun kan udføre mit arbejde og være tilstede og nærværende fra et centreret og kærligt sted i mig selv og give derfra, hvis jeg husker at fylde mig selv op og pleje mig selv fra selvsamme sted. At jeg er nødt til at beskytte mig selv og stå inde for mig selv og den vej, jeg har valgt, på samme måde som jeg ville beskytte og tage mig af et lille barn eller en hundehvalp.

Hvad nu hvis jeg bevidst valgte at følge min sjæls stille røst, og havde en kærlig intention om hver eneste dag at lytte til den melodi, der altid spiller næsten lydløst dybt i mig.

Hvis jeg altid valgte at høre og danse til den sang, der bor i mit bryst. Sangen i mit hjerte.

Og hvad hvis du gjorde det samme? Ville vi så ikke opdage, at vi faktisk sang og dansede til samme slags musik? Sangen i hjertet.

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories – Det magiske Landkort – Høst

Online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Nyt hold starter den 7. august 2020

Forestil dig, at du kan gå på opdagelse i dit indre landskab og at du kan udforske tærsklen. Du kan foretage en skrivende vandring gennem dit indre landskab på samme måde, som du kan vandre i en fortælling.

Det skal vi lege med på mit eSkrivekursus Between Stories, Det Magiske Landkort, som starter den 7. august.

Her får du inspiration af den slags, som taler til sjælen. Du skriver dig ind og behøver ikke at kunne noget særligt på forhånd. Lad dig blot fortrylle af fortællingens kraft.

Har du skrivelyst og længsel? Brug for at skabe rum til fordybelse og gøre noget inderligt godt for dig selv?

Så kom og vær med på Between Stories, Det Magiske Landkort. Vi starter den 7. august, når de lyse nætter ender.

Kunsten at eje sin historie

Når vi beskriver og sætter ord på, ejer vi stedet. Det sted, hvor vi befinder os i det indre landskab og de fortællinger, som dukker op.

Vi lytter til det, der vil skrives gennem os.

Skriv dig ind i sjælens landskaber

Du skriver dig ind i landskaberne, du får øje på detaljer, symboler og taler med nogle af dem, du møder undervejs. En fremmed, et dyr måske eller et af træerne på engen ved stendyssen. Lad fortællingens kraft løfte dig og støtte dig på din rejse.

Du vil opleve, at dit nye indre landkort ændrer dig.

En kilde af indre visdom

Du har en kilde af visdom i dig selv. Der er intet, du mangler eller ikke kan få adgang til. Og byder du fortællingens kraft op til dans, beslutter du dig for at skrive fra sjæl og hjerte og begiver du dig på skrivevej ved at formulere en dybfølt intention med dit skrivearbejde, så sker der virkelig mirakler og undervejs i processen!

Miraklerne er gjort af magi, synkronicitet OG den uerstattelige følelse af at blive ét med noget, du lader ske gennem dig.

Det er sjovt, det er sundt og det er historiemedicin fra sjæl og hjerte.

Between Stories – Det Magiske Landkort – Høst
et online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler

Start: 7. august 2020
Varighed: 8 uger
Pris: DKK 950,-

Beløbet er inklusive moms

som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding.

Der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal kunne deltage. Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv og din sommer.

Tilmeld mig Between Stories, Det Magiske Landkort, Høst

Klik på link ovenfor for tilmelding.
Herefter sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

Landing Ørn

Throughout your life, your inner landscape presents
its contents to you again and again. When you are aware of all its elements, you are in continual communication with your soul. 
 – Gary Zukav –

KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER


Fortællersken skrivekurser efterår 2020

Fortællersken II - Eventyret

Fortællersken II, Eventyret

Fortællersken II, Eventyret, er en selvstændig fortsættelse af Fortællersken I. Så er det eventyret, der kalder, kan du sagtens springe på, selvom du ikke har været med før.

Fortællersken II, Eventyret klæder dig på til at skrive dine egne eventyr. Du skriver intuitivt, men får værktøjer og inspiration til at komme på skrivevej og du vil opleve magien i eventyrets kraft og opdage, at du kan bruge eventyr som guide på den indre rejse.

Gennem eventyr kan vi få kontakt til vores sjæl og eventyret har på den måde sin helt egen kraft.

At fortælle en historie eller et eventyr kan trænge igennem skjold og barrierer, som det almindelig sprog ikke kan. Det bryder mure ned og åbner hjerter. Fortællingerne løfter os op på et andet niveau og tager os et pennedyp dybere. De skænker os et anderledes perspektiv og helt andre briller.

Er du nysgerrig på eventyrformen og har du lyst til at skrive dine egne eventyr og fortællinger? Så kom med, når vi starter skriverejsen i Fortællersken II, Eventyret, den 1. september.

Ravnerabat ved tilmelding senest den 3. august.

Pris 
DKK 2850,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 3. august og så længe pladser haves
DKK 2500,-

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis det ønskes. Gælder også ved ravnerabat.
Ved betaling i 3 rater må påregnes et ekspeditionsgebyr på 50,- DKK.

Beløbet er inklusive moms

TILMELD MIG FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET

Logo billede

Holdstart September 2020

Fortællersken II – Eventyret
Starter den 1. september 2020

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning
Starter den 15. september 2020

Har du skrivelyst og længsel og er dér ord i din jord? Så er et af mine Fortællerske skrivekurser ganske sikkert noget for dig.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: