Det er hendes tid nu

“Let me rest in the unknown, until a clear path is shown” messer jeg, mens jeg vandrer med hunden i vinden. Morgenen er mørk, regntunge skyer fylder i horisonten, men af og til kommer små sprækker af lys til syne.

”Der er håb forude” siger hunden med ørerne i modvind, jeg nikker og vi fortsætter på vej tilbage mod huset. Morgenturen slutter, nu er det tid til morgensider i skrivelysets skær.

Her dukker han op, min gamle ven Ørnen, en slags overfrænde og ofte ham, som kommer til stede, når der er brug for konklusioner og perspektiv. Han har skænket mig visdom og luft mellem de vinger, jeg ikke troede, jeg havde. Altid på rette tid og sted.

Jeg er stadig opfyldt af gårsdagens gennembrud, den lille boble, der bristede og lod mig forstå, at det sagtens kan lade sig gøre at forene min indre frø og min ravn. Og lige dér i det grønne vand ved det magiske vandhul kom heksen til syne og jeg vidste det straks. Det er hendes tid nu.

Det har Ørnen absolut ingen indvendinger imod, han bevæger tilfredst næbbet og synger sin ørnesang, toner min sjæl kender og som giver mig lyst til at danse. Han cirkulerer i luften over mig og på uforklarlig og ganske magisk vis flyver jeg sammen med ham.

”Perspektiv” siger han og skænker mig den luft, der er brug for nu. Udsigt og indsigt.

”Kender du heksen?” spørger jeg.

”Jeg kender dig!” Han ler hjerteligt, den dér smittende latter, jeg husker fra mine trommerejser og som uvilkårligt får mig til at trække på smilebåndet. Små sten falder fra mit hjerte og lander i en bunke nedfaldne blade.

”Du kan ikke løbe fra hende længere” siger han så, pludselig alvorlig igen, ”og du kan heller ikke flyve fra hende. Hun har både vinger og kost.”

Jeg smiler igen og mærker i hele mit væsen, at jeg absolut heller ikke har lyst til at flygte mere. Det er slidsomt at undgå en side af sig selv, der fylder så meget og kalder så højt. Længslen er enorm.

Det er snart vinter og vinter er ugletid. Heksetid. Det er tid til at nære sin sande sjæl.

Magiske morgensider, 22. oktober 2020

VINTERSJÆL
er et inderligt skriveforløb for kvinder
Det foregår online og starter den 1. november.
Varighed 4 måneder – du skriver din vinter, du skriver din sjæl

Der er stadig ledige pladser på VINTERSJÆL holdet, som drager på skriverejse ind i vinteren den 1. november. Her ærer vi vinterens rum og den langsomme energi, vi lærer vinteren bedre at kende gennem ord og fortællinger og tager imod det, der kommer.

Vi skaber rum til fordybelse og skænker os selv den ro, vi har brug for i den mørke del af året. Vi lytter indad og skriver vores sjæl.

Skal du være med på skriverejsen?

Den foregår udelukkende online og du kan være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig. Husk blot at din tilmelding snart skal være mig i hænde, hvis du skal have en af de sidste pladser på holdet.

VINTERSJÆL – KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

VINTERSJÆL – KLIK HER OG TILMELD DIG

Vintersjæl

Et inderligt skriveforløb for kvinder
Starter den 1. november 2020
Varighed: 4 måneder

Forløbet foregår udelukkende online og du kan være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Dybt i vinterens muld, dybt i dig selv

Der er særlige tidspunkter, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Et af de tidspunkter er vinteren og det er her, at Vintersjæl har sit afsæt. Dybt i vinterens muld. Dybt i dig selv.

Rodenergiens tid

Vinteren og den mørke tid af året er som skabt til at trække energien hjem. Det er rodenergiens tid og tid til fordybelse og indre næring. Det tidlige mørke kalder os ind. Vi skaber rum til fordybelse og hengiver os til mørket, vi slipper alt det, der stresser og løsriver os fra os selv. Vi lader magien ske, for ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro. Fra det sted kan vi også skrive.

Sæt ord på

Hvis du længe har drømt om at skrive og sætte ord på alt det, der bølger i dit bryst, men som du altid skubber foran dig eller glemmer i hverdagens travlhed, så lad Vintersjæl være det sted, hvor du sætter den ydre verden på pause og nærer dig selv.

Rum til vinterord og skriverier

I Vintersjæl inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier, du lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Forløbet vil støtte dig på din vej gennem vinteren.

Du får spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig i din proces og åbne op for steder, hvor der før var blokeret. Du får skriveafsæt og øvelser. Din skriveglæde vil blomstre og du oplever magien i fortællingens kraft.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

Hver måned modtager du et skrivebrev fra mig med skriveafsæt, øvelser, spørgsmål til refleksion og inspiration til både intuitiv og spirituel skrivning.

Du lærer hver vintermåned at kende på en ny måde, når du skriver dig ind via afsæt og øvelser. Og husk, afsæt er døråbninger til alt det, du ikke kan tænke dig til.

Du prøver dig frem, for du har tillid til, at øvelse er en essentiel del af den kreative proces. I Vintersjæl finder du helt din egen vej og måde at skriverejse på.

Du får mulighed for at skabe og vedligeholde gode ritualer i din skriveproces, som kan skænke dig den disciplin, du har brug for og som hjælper dig med at holde indre fokus og være forankret i Kilden.

Da Vintersjæl er forankret i årshjulet, vil du opleve, at flere skriveafsæt og øvelser har direkte relation til særlige tidspunkter på årshjulet.

Når vi nærmer os årsskiftet, får du nærende skriveafsæt og øvelser til en blid overgang til det nye år.

Skrivecoaching og vejledning

Som altid kan du konsultere mig i processen og få proces-skrivecoaching og et par gode ord med på vejen.

Jeg er din skrivecoach og intuitive guide i skrivebjergene gennem vinteren.

Spirituel Skrivning

Vi kommer selvfølgelig også ind på spirituel skrivning og hver måned får du mindst ét skriveafsæt eller en øvelse som kan hjælpe dig med at forankre dig spirituelt i din skrivning.

Natur, bevægelse og dagslys

At komme ud i naturen og bevæge sig gør underværker for krop og sjæl. Mangel på dagslys påvirker hormonbalancen og dermed også humør og energi.

Derfor tager vi naturen med på råd i Vintersjæl og lytter samtidig til dens fortællinger.

Hver måned er der ét skriveafsæt, som inviterer dig på en tur ud i luft og natur.

Vintersjæl er en hyldest til vinteren, mørket og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Det er et online skrivekursus for kvinder med hang til fordybelse og et rigt indre liv.

Som deltager i Vintersjæl skænkes du:

 • 4 inspirerende skrivebreve for hver måned: november, december, januar og februar
 • Værdifuld proces-skrivecoaching. Jeg er med som skrivecoach og intuitiv guide i skrivebjergene og du kan konsultere mig undervejs, når du har brug for det. Skrivecoaching foregår primært i kursus-gruppen, den hemmelige cirkel på Facebook, se næste punkt.
 • Deling er heling. Hvis du har lyst, bliver du medlem af Vintersjæl, den hemmelige gruppe på Facebook, hvor vi deler af ord, skriverier og følges lidt ad på rejsen. Vi bevidner hinandens proces gennem vinteren. Jeg holder rummet i henhold til Julia Camerons regler for Den Hellige Cirkel.
  Medlemskab er ikke obligatorisk, du kan også foretage vinterskriverejsen i Vintersjæl helt på egen hånd uden at deltage i fællesskabet. Bemærk dog, at du så ikke vil modtage skrivecoaching og inspiration fra mig bortset fra alt det, du får i det månedlige skrivebrev.
 • Dit kraftdyr fra den keltiske tradition – jeg trækker kort til dig ledsaget af ord/øvelse
 • Du finder dit solhvervsord, som kan følge dig ind i det nye år og måske danne grobund for dit nytårsmanifest.
 • Du får ideer til, hvordan du kan skrive og skabe et organisk nytårsmanifest med masser af saft og kraft. Du bliver klar til det nye år dybt i vinterens muld og uden hastværk.
 • Du lærer vinteren og dig selv at kende på en helt ny måde.
 • Du finder ro og indre retning, du skaber rum til skrivende fordybelse.
 • Du mærker din vinterkraft.

Vintersjæl

En inderlig skriverejse for kvinder

Pris DKK 1300,-
Som betales via Mobilepay eller bankoverførsel ved tilmelding

Beløbet er inklusive moms.

Forløbet varer 4 måneder: November, December, Januar, Februar
– skrivebreve med afsæt, øvelser og inspiration følger den 1. i hver måned.

TILMELD MIG VINTERSJÆL (klik på link)

Når du har tilmeldt dig via linket ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation/faktura.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

VINTERSJÆL forløbet er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

Ideen bag

En anderledes vinter i år

Denne vinter bliver anderledes. Det mærker vi, det ved vi allerede. Og måske har du som jeg brug for at forankre dig dybt i egen muld og for at vælge troen i stedet for tvivlen.

I disse tider er dér masser, som puster til frygten og det er let at falde i og miste troen, tilliden og lysten til at fortsætte. For orker man?

Jeg gør, men jeg har hårdt brug for at forankre mig i det, jeg tror på dybt i sjæl og hjerte og som skænker mig den sårbare styrke, jeg har brug for i svære tider.

Her kan skrivning være en ganske vidunderlig og magisk måde at gøre det på. Ikke mindst, når vi allierer os med fortællingens kraft og gør det i pagt med årshjulet.

Har du det på samme måde? Så er skriveforløbet Vintersjæl ganske sikkert noget for dig.

NB! Nice to know

 Er Vintersjæl det samme som tidligere Vintercirkel skrivekurser?

Ja og nej. Der vil være gengangere og genkendelser, naturligvis, men som udgangspunkt komponerer jeg nye skriveafsæt og øvelser og bruger min erfaring fra tidligere til at give dig endnu stærkere og inderligere skriveafsæt til din proces.

Og husk altid, vi kan ikke træde ned i samme å to gange. Prøv kræfter med gentagelsens magi, hvis du har været med på andre af mine skrivekurser og dér er afsæt og øvelser, som du genkender fra tidligere. Du er en anden nu. Det vil ord og fortællinger også være.

Så selvfølgelig vil der være kendinge, eftersom vi skriver i pagt med årshjulet. Det er også det, det spirituelle skrivearbejde handler om. At vi gentager ritualer, rutiner og gør det igen. Det har helt sin egen magi og rytme.

Jeg går tilbage til den gamle udgave af Vintercirklen, hvor du får 1 skrivebrev pr. måned og hvis du vil, bliver du en del af en hemmelig gruppe på Facebook, som tilhører deltagerne i Vintersjæl.

Vintersjæl er således en fin og kraftfuld blanding af nyt og gammelt.

SELVFØLGELIG SKAL JEG HAVE EN PLADS I VINTERSJÆL – TILMELD MIG

TIL INSPIRATION –
læs også gerne mit inspiration til livet og skriverejsen

Da jeg kaldte mig heks

“The first time I called myself a “Witch” was the most magical time of my life. 
– Margot Adler –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: