Haremånen

Under haremånen møder jeg ulven. Lidt overrasket må jeg indrømme, men sådan er det i det magiske univers. Man ved aldrig og bedst, som man tror at man ved, bliver det helt anderledes.

Træerne kaster skygger i månelyset og det er ikke en hvilken som helst fuldmåne i nat, har jeg ladet mig fortælle. Hun er tæt på jorden og både lyset og hendes påvirkning er kraftfuld. Det mærkes i krop og sjæl, en sitrende fornemmelse af at noget dybt betydningsfuldt er på spil.

I midten af månen sidder en hare. Først nu får jeg øje på den.

”Et smukt syn” hvisker Ulven, som nu står på min side. Lydløst har hun bevæget sig nærmere for at være min frænde i dag. Jeg vælger sjældent selv mine frænder, de vælger mig. På samme måde som vejen har gjort det. Jeg skrev og så kom det. Jeg lyttede og så hørte jeg det synge.

Over os skinner haremånen som en eksotisk lanterne og da jeg kniber øjnene sammen, kan jeg se dyret i midten bevæge sig.

”Du kender vel haremånen?” spørger Ulven, en af de mægtige supermåner, som er tæt på jorden? Denne måne bringer os et løfte om, at vi er ved at vågne op til den egentlige sandhed. Den er en del af en større healingsproces og mange mærker det i både krop og sjæl. Det kan være ganske ubehageligt med urolige etaper og steder, hvor det er svært at være. Impulser kalder på flugt. Frygten hvirvles op som gammelt støv. Det danser i lyset, det river i hjertet. Vi ser det igen. Det, der skræmte os. Det, der fik os til at krybe sammen. Gemme os. Gøre os mindre end vi er. Der er sorg. Smerte. Og afsked med det, der var. En proces som tager tid.”

”Men som haremånen hvisker i sølvlyset: All is being healed.”

”Haremånens budskab er vævet ind i et større tæppe og hvis du kigger nærmere på det, vil du opdage at det er fuld af forunderlige fortællinger. Alle vævet ind i tæppet og hinanden. Der er røde tråde, ja der tråde i alle farver og teksturer. Det er et smukt tæppe. Det er et blødt tæppe. Det er et magisk tæppe, for det er gjort af historiemedicin.”

”Alle kan bidrage med fortællinger til tæppet. Også du. Men det kræver, at du tør være ærlig overfor dig selv, helt ind i hjertet. Du må se sandheden i øjnene. Du må følge din længsel og lytte til det, der hvisker i din sjæl. Det er den hvisken, der rummer din sandhed. Det er den hvisken, der er dit kald. Følger du det kald nu? Er du tro mod din egen sandhed?”

Jeg ser på Ulven og en sten falder fra mit hjerte. Så er det altså ikke kun mig! Under haremånens indflydelse folder jeg hænderne i bøn og beder om vejledning. Til at gå hjertets vej. Til at turde være med det, der hvirvles op og som jeg må se i øjnene, før jeg kan lade det fare. Til at rydde op i min egen baggård og møde det, der står i vejen, for igen at kunne se vejen.

Nu, hvor min lade er brændt, kan jeg endelig se månen.

Magiske morgensider, 27. april 2021
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Tak til min ven Carole Carlton for inspiration om haremånen. Og tak til alle jer, som bidrager til det magiske tæppe af forunderlige fortællinger og historiemedicin. Det er en stor glæde at bevidne jeres proces, læse jeres fortællinger og lytte til de stemmer, der synger hjertets sang.

Nye Fortællerske skrivekurser starter til efteråret, men vil du i gang med at skrive fra sjæl og hjerte allerede nu, kan du i Sommersjæl tage på skriverejse gennem sommeren. Forløbet starter den 1. maj – se mere herunder.

Sommersjæl

Sommersjæl er et skriveforløb for kvinder. Forankret i årshjulet og sommerens energi tager du på en indre rejse i ord og fortællinger. Skriveforløbet starter den 1. maj.

En skriverejse på egen hånd

Forløbet varer i 4 måneder, men der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal kunne skrive. Hver måned modtager du et inspirerede skrivebrev fra mig med skriveafsæt, øvelser og inspiration. Og eftersom Sommersjæl er et eSkrivekursus er det en skriverejse, du foretager på egen hånd. Der er ikke en ydre cirkel eller et fælles rum. Derimod kan du fint logge af for elektronisk støj og fordybe dig i sommeren og de indre processer.

Du rejser gennem indre landskaber. Ord og fortællinger fører dig på vej. Du lærer sommermånederne bedre at kende, når du skriver dig ind og skaber balance mellem det indre og ydre. Forløbet kan du fint have med i sommerhus og på ferie, ja du kan sidde ved havebordet eller på stranden såmænd. Du skaber selv dit forløb i Sommersjæl, så det passer ind i din livsrytme.

En hyldest til sommerens sjælearbejde

Da Sommersjæl er forankret i årshjulet, vil flere afsæt og øvelser have direkte relation til kraftfulde tidspunkter på årshjulet. Således vil du blive inviteret til at fejre Sommersolhverv på din helt måde og ved hjælp af ord og fortællinger. Og når vi når frem til august måned, den sidste i Sommersjæl, begynder du på dit eget høstarbejde og fejrer Lammas.

Sommersjæl er en hyldest til sommeren, lyset og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord.

Det er et eSkrivekursus for kvinder, som har brug for fordybelse og inderlig forankring.

SOMMERSJÆL vil være givende for dig, hvis du

 • Hænger fast i gamle historier (arbejde, relationer, begrænsninger m.m.) og ved, at du er vokset fra de historier
 • Du er i et mellemrum på din livsrejse. Du er between stories. Det gamle er forbi, men det nye er ikke begyndt endnu.
 • Du er trådt over en tærskel i dit liv og ind i en ny historie. Lige nu føles det uendelig skrøbeligt og sårbart og du vil gerne forankre dig og skabe et nyt fundament fra et sted dybt i dig selv.
 • Du ønsker at lytte til din indre stemme, din sjæl og styrke din intuition
 • Dit indre landkort stemmer ikke længere overens med det ydre landskab
 • Du er introvert og har brug for at skabe rum til fordybelse. For at lytte og skrive det, du hører, for at drømme med landskabet og vågne i en ny historie
 • Du ønsker at invitere intentionens og fortællingens kraft ind i dit liv
 • Du ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte din skriverejse
 • Du vil gerne lære at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde

Skal du være med i Sommersjæl? Så er det ved at være tid til tilmelding. Forløbet starter den 1. maj og tager dig på en indre rejse gennem sommeren. Du skriver din sommer, du skriver din sjæl.

Som deltager i Sommersjæl får du

 • 4 inspirerende skrivebreve for hver måned: maj, juni, juli, august
 • Dit plantekort fra den keltiske tradition. Jeg trækker kort til dig og du får ideer til, hvordan du kan skrive og arbejde med planten som frænde.
 • Du kan i forløbet konsultere mig som intuitiv skrivecoach og få vejledning og personlig inspiration og guidning i din skriveproces. Hvis du har brug for det, skriver til mig på e-mail og får et personligt og kærligt svar. Jeg ser dig, jeg hører dig og jeg lytter til det, du fortæller.
 • Du lærer sommeren og dig selv at kende på en helt ny måde
 • Du finder ro og indre retning i en urolig tid
 • Du mærker din sommerkraft
 • Du høster og du gør dig klar til efterår, når forløbet lakker mod enden
 • Du oplever glæden ved at skrive og magien i fortællingens kraft
 • Du starter eller genstarter din skriveproces fra et nyt sted og skaber grobund for nye fortællinger

Ekstra: Har det din interesse, kan du som deltager gratis rekvirere en kopi af min eBog om Spirituel Skrivning.

Pris for 4 måneder skriverejse gennem sommeren

Pris DKK 1200,-

Beløbet er inklusive moms

Det er muligt at betale beløbet i 2 rater. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding.

Tilmeld dig ved at klikke på billedet herunder

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig via link/billedet ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinfo.

Din plads er først endeligt booket, når betaling er modtaget.
Betaling kan ske via bankoverførsel eller MobilePay 29476483.

Sommersjæl er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

SOMMERSJÆL – KLIK FOR FULD INVITATION OG DETALJER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: