Du får brug for dit hjerte

Forsigtig, morgenskridt i knitrende græs, fin frost og fuglesang her, hvor en ny dag er født. Yndefuldt letter den på hatten og hilser fra sin trone bag træerne i øst. Se lyset danse. Og jeg står her bag et af træerne og betragter dig på din færd. Et skridt, så et mere, kom nærmere og smid din skepsis i spanden dér.

Den klæder dig ikke, din skepsis, farven skæmmer din teint og gør dig både mistroisk og mut. Men du kommer, det glæder mig, vejen går gennem din tillid og en klippefast tro på, at du ikke skal klare det her alene. Der er hjælp at hente. Men der er noget, jeg vil afsløre for dig på morgenkvisten svøbt i frost og sarte stråler af sol. Kom, sæt dig på træstubben og det grønne tæppe af mos.

Din opgave er at finde de forsvundne ord og lære det sprog, som sjælen forstår. Du må åbne dig for magien. Den har været her hele tiden og den er her også nu. Men du kan ikke forstå den intellektuelt eller analysere den med en veludviklet logisk sans. Ha! Glem det, læg det bag dig, det tjener dig ikke på denne rejse. Her kommer du til kort, hvis du stædigt har tænkt dig at holde ved. Du kan kun vide og finde dine svar dybt i hjertet.

Magien er både kreativ og fantasifuld og du må alliere dig med den. Se på den som en frænde.  Den er levende og dens sprog er fuld af symboler og magiske metaforer, der som en trylleformular åbner sjælens dør. Kan du høre den knirke?

Du må lede grundigt og søge uden for det, der før definerede dine grænser. Du må grave dybere og gøre dig fri af livets løgne og illusioner. Dér bor magien og nøglen finder du blandt sjælsomme symboler og det sprog, du også kan finde i eventyr. Jeg ved, at det er nyt for dig og at den sandhed kradser som en gammel uldsweater, men du må vænne dig til det. For i virkeligheden er det ældgammelt.

Din sjæl kender de forsvundne ord og når du støder på dem, vil du instinktivt vide. Og du får brug for meget af det, min ven Vildsvinet lærte dig i går. Instinkt og intuition. Du får brug for dit hjerte.

Magiske morgensider, 22. marts 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)


Dagens nøgleord:
Finhed. Ro. Styrke.

Du er hjertelig velkommen til at bruge dagens nøgleord som afsæt til intuitiv skrivning. Sæt din stopur på 5-10 minutter og skriv løs. Prøv instinktivt at flette nøgleordene ind i dit skriv. Og hvis du vil, kan du indledningsvis nedfælde en intention om, at du gerne vil påkalde dig fortællingens kraft og få hjælp til at fange en inderlig fortælling.

Og ved du ikke helt, hvad du skal skrive. Så skriv det. Tving kærligt dig selv til at blive ved med at skrive, indtil dit stopur ringer. Og husk: Nogle gange går vejen til en fortælling gennem en anden. Og ofte skal vi lige kaste det urolige tankeaffald fra os, inden vi kan få fat på det egentlige.

Write on ❤

Smykkeskrin

Skattekister og symboler

Når du lærer at lade dig guide af pennens kompas og arbejde spirituelt med ord og fortællinger, åbner du for en indre skattekiste af forbundethed. Du åbner en dør og træder både ind og ud på samme tid. Du væver dine fortællinger af lys og mørke og skriver det, der står i vejen. Alt kan skrives og foldes ud.

Pennens vej over papiret er din vej gennem landskaber. Alt, hvad du støder på i din proces er også spejlet i det ydre. Således får du øje på mønstre og gentagelser, du ser det skrevet og beskrevet og du mærker effekten. Hvorfor? Fordi ord er energi og fulde af kraft. Kriger med pen, kvinde med et særligt redskab, lyttende og årvågen allerede fra første færd. Da morgenfuglen åbnede sit næb og lod natten vide, at den var forbi, begyndte din rejse igen. Forfra. En ny begyndelse. Gentagelsens magi.

Nye pennestrøg og linjer, der tager imod. En cirkel, en repetition men intet er som det var i går og tid viser sig at være en underlig størrelse. Din pen kender ingen grænser, den rækker ind i fortiden for i nutid at skrive de slidte historier om og forsigtigt placere dem i arkivet.

Lige dér ændrer energien sig og fremtiden ser anderledes ud, end den gjorde i går. Så sig aldrig, at dit skrivearbejde er forgæves eller at du ikke har et valg. Men dit fremmøde er alt afgørende, din deltagelse ditto.

Så hvordan kan man skrive fra sjæl og hjerte og lader sit skrivearbejde blive et spirituelt anliggende? Det giver jeg dig et bud på i min eBog om Spirituel Skrivning. 

ebogen Spirituel Skrivning – få den uden beregning

Lige nu får du bogen med uden beregning ved tilmelding til Fortællersken, mit online skrivekursus for kvinder, som starter den 22. april. Læs mere nedenfor.

Symboler som smykkeskrin af indre magi

Symboler er vigtige på skriverejsen, du kan gemme din kraft og dine hjerteord i dem. De er som smykkeskrin af indre magi.

Og som Hinden beretter om i dagens fortælling, er symboler og metaforer også essentielle, hvis vi vil skrive fra sjælen og forstå tekst og budskaber på et dybere plan.

Værn om de symboler, som dukker op på din skrivevej og i livet, giv dem en særlig plads i dit skriverum og i dit hjerte. Og værn om det sted, det er dit hellige rum og et sted, hvor du kan være i vished om, at du vil få al den hjælp, du behøver, hvis du åbner dig for det.

Ord kan også være symbolske for dig og på den måde repræsentere en særlig kraft, energi eller værdi.

Ord kan hjælpe dig med at genskabe dig selv på en ny og kraftfuld måde. Ord kan gøre dig stærkere.

Vælg dine ord med omhu. Lad ordene vælge dig.

Fortællersken

FORTÆLLERSKEN 

er et online skrivekursus for kvinder. Næste hold starter den 22. april og der er ledige pladser. Her kan du lære at skrive fra sjæl og hjerte.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Fortællersken er et skrivecirkelforløb fuld af næring og læring, hvor du lærer at danse i den kreative proces og øve dig på dansen. En skriverejse med mange stationer, som du efterhånden lærer at kende og bliver fortrolig med. Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og i de 4 måneder, som forløbet varer, får du rig lejlighed til at give din fortællerske ordet.

Du skriverejser med din intention i hjertet  og inviterer fortællingens kraft med på rejsen. Din skriveglæde vil vokse og det samme vil forundringen over, hvad vi kan få kontakt til via vores ord og ved at skrive os ind.

Du møder dit særlige fortællerske-kraftdyr, som vil følge dig gennem hele forløbet.

Skrivning i svære tider

Særligt tilbud til dig, som gerne vil i gang med at skrive nu

Næste hold af mit online skrivekursus Fortællersken I starter den 22. april. Men …

Hvis du gerne vil skrive NU.

Hvis du tilmelder dig Fortællersken I nu og senest den 1. april (så længe pladser haves), får du min eBog om Spirituel Skrivning med uden beregning. Den har en værdi af DKK 150,-

Her får du rig mulighed til at forankre dig spirituelt i din skrivning. Du får inspiration og ideer og er således allerede i gang, når Fortællersken stævner ud på skriverejsen (online) den 22. april.

Bemærk dog, at spirituel skrivning og eBogen som sådan ikke er del af Fortællersken, men eBogen kan hjælpe dig stort med at finde vej og måder at forankre dig på, hvis du vil skrive fra sjæl og hjerte.

Vædderrabat – ekstra rabat ved tilmelding nu

Endvidere har jeg introduceret en rabat, som skærer lidt af prisen. Jeg kalder det en Vædderrabat og den gælder ved tilmelding senest den 1. april. Du kan betale i 2 rater, hvis det passer dig bedst sådan.

Og skrivebrev med tarotkort

Og en ekstra gave oveni hatten til dig, som gerne vil i gang med at skrive nu. Tilmelder du dig Fortællersken senest den 1. april vil jeg trække ettarotkort til dig, et dyrekort fra den keltiske tradition og skænke dig et skrivebrev, som du får tilsendt, når du har formuleret dit spørgsmål eller din bøn til kortet/kraftdyret.

Jeg tuner ind på dig og din livs- eller skriverejse, dit spørgsmål eller din bøn og laver et skrivebrev til dig (sendt som PDF-fil) baseret på kortets budskab og med en invitation til at udforske kortets symbolik og budskab via skrivevejen. Værdi DKK 300,-

Læs mere herunder, hvor du også finder link til både invitation og tilmelding.

Nyt hold starter 22. april 2020

Skal du være med, kan det være en fordel at snuppe din plads allerede nu. Se bare her:

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Vædderrabat ved tilmelding senest 1. april
DKK 1650,-
inkl. eBogen Spirituel Skrivning & Tarotkort / Skrivebrev

Ravnerabat ved tilmelding senest den 8 april
DKK 1800,-

Normalpris ved tilmelding efter den 8. april
DKK 2100,-

Prisen er inklusive moms.

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du har brug for at betale i 2 rater.

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

Du tilmelder dig ved at klikke på linket herunder og udfylde felterne i tilmeldingsformularen.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN SOMMER
Start den 22. april 2020

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig. Når jeg har modtaget din betaling eller delbetaling, sender jeg dig fluks en kopi af eBogen om Spirituel Skrivning.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

Hind

Magien er både kreativ og fantasifuld og du må alliere dig med den. Se på den som en frænde.  Den er levende og dens sprog er fuld af symboler og magiske metaforer, der som en trylleformular åbner sjælens dør. Kan du høre den knirke? 

Du må lede grundigt og søge uden for det, der før definerede dine grænser. Du må grave dybere og gøre dig fri af livets løgne og illusioner. Dér bor magien og nøglen finder du blandt sjælsomme symboler og det sprog, du også kan finde i eventyr. Jeg ved, at det er nyt for dig og at den sandhed kradser som en gammel uldsweater, men du må vænne dig til det. For i virkeligheden er det ældgammelt.

Din sjæl kender de forsvundne ord og når du støder på dem, vil du instinktivt vide. Og du får brug for meget af det, min ven Vildsvinet lærte dig i går. Instinkt og intuition. Du får brug for dit hjerte.

– Hind –
Magiske morgensider 22. marts 2020
Lene Frandsen (c)

Læs også gerne

Kvinde med pen
Ført bag lyset
Det usynlige sprog

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: