Ført bag lyset

Stol på din intuition og det, du mærker. Bed om hjælp og pejlemærker, ledetråde på din vej. På mange måder er du på heltindens rejse og som i eventyrerne, er det vigtigt at lytte til det, som kalder på dig.

Begiv dig af sted, fortab dig og tillad den tilsyneladende vildfarelse. Thi kun den, der er faret vild, kan finde lysningen i skoven. Det er ganske vist. Ført bag lyset var ordene, der som lyn fra en klar himmel ramte dig, da du gik morgentur gennem dugvådt græs. Ført bag lyset. Det var mig, som sendte dem til dig og instinktivt vidste du, at det er sådan, det forholder sig lige nu. Din sjæl ved.

Du er ført bag lyset. Det er dit eventyrs tema og en af de store følelser som rumsterer lige nu, er eventyrets hjerteslag. Lyt, kan du høre det banke? Hvilken følelse er størst? Håb, udtaler du prompte og fanger det i smykket om din hals. Dit eventyrs hjerteslag er håb.

Det er med håbs bløde blæk, at du skriver dagens ord og går den vej, der er din at vandre. En vej, du skaber, mens du går. Mød naturen, gennemfør en ceremoni, som åbner dig og gør dig modtagelig for det, du søger. Thi det du søger, søger også dig. Sig farvel til noget og lad det ofres. Hvem ved, måske møder du en fremmed, som du får øjenkontakt med trods behørig afstand? En rum åbner sig mellem jer og sandheder deles uden ord. Og den fremmede kan i øvrigt også være det dyr.

Åbn dig, overskrid en grænse og vid, at du med din intention i hjertet vil finde det, du søger. Er du åben for mirakler og velsignelser? Er du klar til at tage imod? Her ved Forårsjævndøgn står du igen på en tærskel, som synes større og mere omfangsrig end før. Krattet er tæt, natten er lang, men se … nu kommer lyset.

Lyset har taget Lille Uro ved hånden og vil vise hende noget. Ser du, at hun er mere tillidsfuld nu? Du har et valg og det er dagens gåde. For kun du ved, hvad valget handler om. En skillevej, en adskillelsesfase, hvor du som heltinden på rejse drager ud for at finde det, du søger. Det går op, det går ned, det er en rutsjebanetur af de slemme og intet er som det plejer at være.

Men med håb om halsen vil du velsignes. Ved Forårsjævndøgn.

Magiske morgensider, 20. marts 2020
Forårsjævndøgn
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)


Dagens nøgleord:
Inspiration. Healing. Valg.

Du er hjertelig velkommen til at bruge dagens nøgleord som afsæt til intuitiv skrivning. Sæt din stopur på 5-10 minutter og skriv løs. Prøv instinktivt at flette nøgleordene ind i dit skriv. Og hvis du vil, kan du indledningsvis nedfælde en intention om, at du gerne vil påkalde dig fortællingens kraft og få hjælp til at fange en inderlig fortælling.

Og ved du ikke helt, hvad du skal skrive. Så skriv det. Tving kærligt dig selv til at blive ved med at skrive, indtil dit stopur ringer. Og husk: Nogle gange går vejen til en fortælling gennem en anden. Og ofte skal vi lige kaste det urolige tankeaffald fra os, inden vi kan få fat på det egentlige.

Write on ❤

beautiful woman with red cloak in the sunset light

Som i et eventyr

Det føles ikke helt som et eventyr, gør det? For vi havde nok en anden forestilling om, hvad eventyr ville være. Det var noget planlagt og forudsigeligt, en rejse med sikkerhedsnet og garantier. Det her er noget helt andet!

Det er skræmmende og ukendt, hver eneste morgen står jeg op med sommerfugle i maven og Lille Uro dansende for mine fødder som et rastløst barn. Havde jeg haft forklæde på, ville hun havde hængt i stropper og plaget mig. Bedt om løsninger, forslag og svar.

Men jeg kan ikke give hende noget, for jeg ved ikke selv. Kun har jeg mine fornemmelser og det, jeg kan skrive mig ind i, når jeg som altid sætter mig ved skrivebordet i skrivelysets skær og tager imod det, der er dagens tekst.

Tre kort, tre nøgleord, en fortælling.

Heltindens rejse

Heltindens rejse er en del af mit online skrivekursus Fortællersken II, Eventyret. Den rejse har helt sit eget kapitel, det er første del af skrivekurset og materialet åbner op med disse ord:

“Der var engang en kvinde. En modig og skriveglad kvinde fuld af længsel efter at folde sin sande sjæl ud og lade dens fortællinger skrive. En kvinde, som instinktivt havde en forståelse af, at eventyrets kraft kunne hjælpe hende med den intention.”

Og lige her startede eventyret for kvinderne, som er med på 1. hold af Fortællersken II, Eventyret. Det er en vild og vidunderlig rejse ind i eventyrets verden, kvinderne skriver på livet løs og nye eventyr finder vej til pen og papir.

Et klassisk eventyrtema er netop heltindens rejse og det har kvinderne prøvet kræfter med i 1. del af Fortællersken II.

Heltindens Rejse

Nu står jeg selv på et sted, hvor jeg i høj grad mærker, at der er brug for et nyt perspektiv. De gamle løsninger er faldet til jorden med et brag og taget af vinden. I dag skinner solen over markerne, kragerne skriger og et par gæs flyver forbi fra Vest mod Øst. Dér hvor solen stod op og muntert sagde: I dag er det Forårsjævndøgn.

Eventyrets kraft kan hjælpe os

Nuvel. Jeg ved, at vi gennem eventyr og eventyrets kraft opdager nye ressourcer. Eventyr hjælper os med at se udveje og finde nye veje. De inviterer os kærligt til at stå ved os selv, vi må turde “ikke at vide” hvad vej, vi skal gå og endda give os selv lov til at fare vild. Vi må vove at blive bange og usikre undervejs i tillid til, at vi alligevel finder krukken for enden af regnbuen. Når det er tid.

Men måske ser krukken lidt anderledes ud denne gang?

Hvis du har lyst til at skrive og arbejde med eventyr, så kom med, når et nyt hold af Fortællersken II Eventyret stævner ud den 1. september. Flere har allerede tilmeldt sig, så det er måske en god ide, at sikre dig din plads nu, hvis du kan mærke at det kalder. Så har du noget at glæde dig til.

Men indtil da? Hvis du gerne vil i gang med at skrive allerede nu, har jeg et særlig tilbud til dig, som gælder lige nu og indtil den 1. april. Se nedenfor.

Skrivning i svære tider

Særligt tilbud til dig, som gerne vil i gang med at skrive nu

Næste hold af mit online skrivekursus Fortællersken I starter den 22. april. Mange har skrevet og forespurgt på kurset og jeg har fortalt. Men én ting går igen:

I vil gerne i gang med at skrive allerede nu og ikke vente til den 22. april.

Hvis du gerne vil skrive NU.

Hvis du tilmelder dig Fortællersken I nu, får du min eBog om Spirituel Skrivning med uden beregning. Så snart jeg har modtaget din betaling eller ratebetaling sender jeg dig en kopi af eBogen. Den har en værdi af DKK 150,-

Her får du rig mulighed til at forankre dig spirituelt i din skrivning. Du får inspiration og ideer og er således allerede i gang, når Fortællersken stævner ud på skriverejsen (online) den 22. april.

Bemærk dog, at spirituel skrivning og eBogen som sådan ikke er del af Fortællersken, men eBogen kan hjælpe dig stort med at finde vej og måder at forankre dig på, hvis du vil skrive fra sjæl og hjerte.

Vædderrabat

Endvidere har jeg introduceret en rabat, som skærer lidt af prisen. Jeg kalder det en Vædderrabat og den gælder ved tilmelding senest den 1. april. Du kan betale i 2 rater, hvis det passer dig bedst sådan.

Og skrivebrev med tarotkort

Og en ekstra gave oveni hatten til dig, som gerne vil i gang med at skrive nu. Tilmelder du dig Fortællersken senest den 1. april vil jeg trække ettarotkort til dig, et dyrekort fra den keltiske tradition og skænke dig et skrivebrev, som du får tilsendt, når du har formuleret dit spørgsmål eller din bøn til kortet/kraftdyret.

Jeg tuner ind på dig og din livs- eller skriverejse, dit spørgsmål eller din bøn og laver et skrivebrev til dig (sendt som PDF-fil) baseret på kortets budskab og med en invitation til at udforske kortets symbolik og budskab via skrivevejen. Værdi DKK 300,-

Læs mere herunder, hvor du også finder link til både invitation og tilmelding.

Fortællersken

FORTÆLLERSKEN
Online skrivecirkelforløb for kvinder med skrivelængsel
Næste hold starter den 22. februar

Kom, skriv og sæt din indre fortællerske fri. Hun har gaver med til dig. Og hun kan hjælpe dig med at sætte ord på alt det, der står i vejen. For din sjæls udfoldelse. Her opløser vi skriveblokeringer og finder styrken bag tæppet af det tilsyneladende.

Fortællersken er et online skrivekursus for kvinder med skrivelængsel
Næste hold starter den 22. april

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen byder Fortællersken dig ind i den lyse del af året, hvor vi skriver og dypper pennen i forårets og sommerens energi.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Fortællersken er et skrivecirkelforløb fuld af næring og læring, hvor du lærer at danse i den kreative proces og øve dig på dansen. En skriverejse med mange stationer, som du efterhånden lærer at kende og bliver fortrolig med. Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og i de 4 måneder, som forløbet varer, får du rig lejlighed til at give din fortællerske ordet.

Du skriverejser med din intention i hjertet  og inviterer fortællingens kraft med på rejsen. Din skriveglæde vil vokse og det samme vil forundringen over, hvad vi kan få kontakt til via vores ord og ved at skrive os ind.

Du møder dit særlige fortællerske-kraftdyr, som vil følge dig gennem hele forløbet.

Fortællersken

Nyt hold starter 22. april 2020

Skal du være med, kan det være en fordel at snuppe din plads allerede nu. Se bare her:

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Vædderrabat ved tilmelding senest 1. april
DKK 1650,-
inkl. eBogen Spirituel Skrivning & Tarotkort / Skrivebrev

Ravnerabat ved tilmelding senest den 8 april
DKK 1800,-

Normalpris ved tilmelding efter den 8. april
DKK 2100,-

Prisen er inklusive moms.

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du har brug for at betale i 2 rater.

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

Du tilmelder dig ved at klikke på linket herunder og udfylde felterne i tilmeldingsformularen.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN SOMMER
Start den 22. april 2020

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig. Når jeg har modtaget din betaling eller delbetaling, sender jeg dig fluks en kopi af eBogen om Spirituel Skrivning.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

Orange door opening

“Det er med håbs bløde blæk, at du skriver dagens ord og går den vej, der er din at vandre. En vej, du skaber, mens du går. Mød naturen, gennem en ceremoni, som åbner dig og gør dig modtagelig for det, du søger. Thi det du søger, søger også dig. Sig farvel til noget og lad det ofres. Hvem ved, måske møder du en fremmed, som du får øjenkontakt med trods behørig afstand? En rum åbner sig mellem jer og sandheder deles uden ord. Og den fremmede kan i øvrigt også være det dyr.

Åbn dig, overskrid en grænse og vid, at du med din intention i hjertet vil finde det, du søger. Er du åben for mirakler og velsignelser? Er du klar til at tage imod? Her ved Forårsjævndøgn står du igen på en tærskel, som synes større og mere omfangsrig end før. Krattet er tæt, natten er lang, men se … nu kommer lyset.”

Fra “Ført bag lyset” – magiske morgensider ved Forårsjævndøgn, 20.3.20
Lene Frandsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: