Øst

”Det var godt du kom, Ørn, jeg har savnet dig og din visdom. Dine vinger, din viden og din dans. Længe har jeg vandret på og under jorden, det har været nødvendigt og sikkert godt på sigt. For nu ser jeg stien i vildnisset, jeg ser at min vandring sætter spor. Jeg er hverken usynlig eller ubetydelig.

Men en slyngplante af frygtelige tråde har grebet fat i mine ben. Jeg har længe forsøgt at gå mig fri, men det er ikke lykkes. Så skete det i nat at jeg vågnede brat. Jeg fik ikke min søvn tilbage. Det var igen min natteseance og mørket, der skulle gøre det synligt for mig. Jeg var nødt til at være vågen.

I dag er en ny begyndelse og dem er der mange af på mit magiske landkort. Fra stenen i øst, hvor jeg har sat mig blandt dug og nælder og hvor du kommer flyvende og minder om noget, jeg har glemt. Også jeg er ørn.

”Du er i hvert fald en morgenfugl” ler han, ”men jeg var faktisk ved at blive helt bekymret for dig. Troede, at du måske helt havde glemt mig og altid ville kravle rundt med jorddragen i dybe underjordiske huller. God visdom, den jordiske, fine indre skatte, men du har brug for balance nu. Du trænger til luft under vingerne.”

“Lad mig skænke dig elementet luft og retningen øst. Her står solen op, her vågner livet og vi begynder igen. Præcist som du gør det denne morgen. Skriv nu Øst på dit magiske landkort og sæt en gylden nål. Du er ikke på afveje. Ha! Nej! Never! En ny intention fødes i dit hjerte gjort af den visdom og den erfaring, du har fået med dig. Flere lag skrælles af nu og tages af vinden.”

Af jord er du kommet. Til luft bliver du givet.

“I øst er elementet luft, det er åndedraget, tanken, og et strålende glimt af inspiration. I øst planter vi nye frø som vil spire og blomstre præcist som det ligger i deres natur. Timingen er perfekt og der er intet, du skal gøre for at forcere eller fremskynde processen. Rytmen følger sin egen cyklus som stjernen følger sin akse. Så slap du bare af lidt og nyd indsigten.”

“Her møder du Ulven, hun er stifinderen og du kan altid spørge hende til råds og bede om hjælp. Og her har vi sagen i en nøddeskal. Det er den, du skal huske og kontinuerligt vende tilbage til. Hjælpen. Bed og du skal få. Men vov at være tålmodig.”

“I Øst finder du mig, Ørnen, vi mødes en tidlig morgenstund og jeg husker dig på alt det, du glemte et sted på vejen. Længe har jeg været din frænde og aldrig har jeg forladt dig. Du må bare vælge at løfte blikket, så du kan se. Du må lytte, så du kan høre.

Kom, lad os flyve.”

Magiske morgensider, 19. april 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Mit magiske landkort

Nye begyndelser og lyspunkter. Dem er der åbenbart mange af på mit magiske landkort. Og det er primært de små morgenfortællinger, der afslører punkterne for mig. Det sker gennem mit skrivearbejde og min dedikation. Alle de mange steder på det nye landkort, jeg er ved at skrive og tegne.

VentetræetKvækha ved daggryets sø. Og lyspunktet, som ikke bare et ét punkt men mange. Jeg noterer dem i min skrivebog og kan efterhånden se, at jeg har brug for et kæmpe ark papir, hvor jeg samtidig kan tegne et egentligt kort med alle de mange steder og nøgleord på.

Alene tanken gør mig glad. Nysgerrig. Og det er et godt tegn!

Og i dag kom en retning på. Øst.

Jeg husker de steder og deres visdom, for de taler til min sjæl

Det fine er, at jeg kan huske de steder og deres visdom. Jeg ved, hvilken frænde, der dukkede op og jeg kan huske fortællingen og det landskab, jeg vandrede i.  Jeg husker det langt bedre, end hvis jeg havde forsøgt at forstå det på en anden måde.

Det taler til sjælen. Det er symbolsk og det er kraftfuldt. Og det går altså ikke at forstå det mentalt eller forsøge at pille det fra hinanden med formler og ligninger. Det må forstås med hjertet og sjælen.

Og det sker undervejs og i processen. Når jeg hver dag møder op i mit skriverum og tager pennen i hånden. Når jeg skriver mig ind. Og dét selvfølgelig båret af den intention, jeg har formuleret.

Hvordan mon dit eget magiske landkort ser ud?

Lad mig vise dig hvordan. Hvis du altså selv har lyst til at skrive og har brug for at tegne dit eget landkort på den indre rejse.

For samtidig er mit skrivearbejde og mit eget magiske landkort kimen til det online skrivekursus, som jeg er ved at gøre klar til dig, der skal med på skriverejsen.

Det hedder Between Stories, Det magiske landkort og starter den 7. maj. Det er et online skrivekursus for kvinder.

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories, Det magiske Landkort
er et skrivekursus for kvinder på livets tærskler

Du kan tage forløbet med på ferie og ud i naturen. Skriv gerne i hånden og i den skrivebog, som du har dedikeret til forløbet. Som altid vil du, når du deltager i et forløb hos mig, opleve at naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle.

Har du deltaget på Between Stories (Sommer) før?

Forløbet er identisk med tidligere Between Stories sommerkurser og dog alligevel slet ikke. Du vil finde gamle kendinge i grundafsæt og øvelser, men udformningen vil være anderledes og tage udgangspunkt i det magiske landkort.

Det magiske landkort

Denne gang får du lejlighed til at udforske nogle af stationerne på skriverejsen via tarotkort fra The Enchanted Map. Jeg kalder det ugens rejsekort.

Du kan i løbet af de 8 uger, forløbet varer, starte på at skrive et helt nyt landkort på din indre rejse. Og du vil opleve magien i fortællingens kraft og se, hvordan dit skrivearbejde kan være sjælearbejde.

Between Stories _ Det magiske landkort

Skriv dig ind i sjælens landskaber

I Between Stories, det magiske landkort, vil du få rig lejlighed til at tage bestik af din position på landkortet og få lejlighed til at ændre det ord for ord. Så det passer til dig og din indre rejse. Så det passer til den nye verden. Så det føles godt i sjæl og hjerte og giver dig lyst til at rejse videre, når der er mulighed for det.

Du skriver dig ind i landskaberne, du får øje på detaljer, symboler og taler med nogle af dem, du møder undervejs. En fremmed, et dyr måske eller et af træerne på engen ved stendyssen.

Lad fortællingens kraft løfte dig og støtte dig på din rejse.

Between Stories” det magiske landkort vil være givende for dig, hvis du

 • Hænger fast i gamle historier (arbejde, relationer, begrænsninger m.m.) og ved, at du er vokset fra de historier
 • Du er i et mellemrum på din livsrejse. Between stories. Det gamle er forbi, men det nye er ikke begyndt endnu.
 • Du har det inderligt svært i Corona-tiden og har brug for at finde nyt fodfæste fra et sted dybt i dig selv.
 • Du er trådt over en tærskel i dit liv og ind i en ny historie. Lige nu føles det uendelig skrøbeligt og sårbart og du vil gerne forankre dig og skabe et nyt fundament fra et sted dybt i dig selv.
 • Du ønsker at lytte til din indre stemme, din sjæl og styrke din intuition
 • Dit indre landkort stemmer ikke længere overens med det ydre landskab
 • Du er introvert og har brug for at skabe rum til fordybelse. For at lytte og skrive det, du hører, for at drømme med landskabet og vågne i en ny historie
 • Du ønsker at invitere intentionens og fortællingens kraft ind i dit liv
 • Du ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte din skriverejse
 • Du vil øve dig på at skrive fra sjæl og hjerte
 • Du vil gerne lære at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde
 • Har brug for at skrive og forme et nyt landkort på din livsrejse


Between Stories, det indre landkort starter 7. maj – varighed 8 uger

Pris: DKK 800,-
Beløbet er inklusive moms

Hvis du ønsker at betale i 2 rater, kan du skrive det i kommentarfeltet ved tilmelding.
Du betaler halvdelen ved tilmelding og den anden halvdel 1 måned senere (dog senest 1.6)
Det koster ikke ekstra.

TILMELD MIG BETWEEN STORIES, det magiske landkort

Du får:

  • 8 inspirationsbreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og skrivecoaching.
  • Ugens Rejsekort – et tarotkort fra The Enchanted Map og skriveøvelse som inviterer dig helt ind i det landskabet, kortet beskriver. Du rejser gennem ord og fortællinger.
  • Min eBog om Spirituel Skrivning med ideer og øvelser til, hvordan du kan forankre dig spirituelt i din skrivning.
  • Ugentlig spirituelle skriveøvelse, som kan støtte dig i at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde.
  • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene og få værdifuld proces-skrivecoaching.
  • Gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle (c)

I forløbet får du som deltager spørgsmål til refleksion, der kan hjælpe dig i din proces. Du får mulighed for at dyppe pennen i det, der rører sig og du skærper din intuition og evne til at lytte.

Hver uge har et tema, som du fordyber dig i og hver uge byder på skriveafsæt og en tur ud. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Between Stories.

Hver uge får du endvidere en øvelse, som kan hjælpe dig spirituelt og støtte dig i at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde.

Her er nøgleord ritualer, tarotkort, ord med særlig energi og kraft, meditation, årshjul, varselstagning i naturen, rutiner, disciplin og gentagelser.

Har du lyst til at være med?

KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

Det koster DKK 800,- kr. Forløbet varer 8 uger og du er hjertelig velkommen til at betale i 2 rater, hvis det passer dig bedst sådan. Det skriver du bare til mig i kommentarfeltet ved tilmelding.

TILMELD MIG BETWEEN STORIES, DET MAGISKE LANDKORT

Eagle Sky

I Øst finder du mig, Ørnen, vi mødes en tidlig morgenstund og jeg husker dig på alt det, du glemte et sted på vejen. Længe har jeg været din frænde og aldrig har jeg forladt dig. Du må bare vælge at løfte blikket, så du kan se. Du må lytte, så du kan høre.

Kom, lad os flyve.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: