Fortællersken – Personlig Skriverejse

For kvinder og gudinder i alle aldre
Væk din indre fortællerske og få skriveglæde, kreativitet og skaberkraft ind i dit liv

Skrivcoaching 1:1 – Din Personlige Skriverejse

Fortællersken er et skriftligt udviklingsforløb for dig, som ønsker at arbejde intenst med din skriverejse og i et 1:1 forløb med mig som skrivecoach og rejseleder.

Fortællersken er for dig, som ønsker en skræddersyet og helt personlig skriverejse. En skrivende pilgrimsfærd, som jeg skaber og skræddersyr til dig, din skrivelængsel og din vej.Forløbet vil blive udformet, så det er forankret i og ærer din intention med skriverejsen.

Fortællersken er for dig, som ønsker at vække indre din fortællerske, den vise kvinde og lade hendes fortællinger se dagens lys.

Forløbet består af 4 moduler, det vil sige 4 x materiale og skriftlig skrivecoaching + 1 telefoniske afklaring af dit ønske, behov og intention med skriverejsen.
Vores løbende brevudveksling (mail) undervejs er også inkluderet.

I forløbet vil du arbejde og lege med fortællingens kraft. Fortællingerne er forløbets røde tråd, men din rejsedagbog og vores udvekslinger omkring processen er lige så vigtige. Du vil snart opdage hvorfor.

Et skrivende pilgrimsfærd

Gennem opgaver og skriveøvelser sætter du en skriveproces i gang , et slags skrivende pilgrimsfærd, hvor du vil rejse gennem mange forskellige landskaber af ord og stemninger. Du vil blive inviteret til at formulere en hjertelig intention med skriverejsen og på baggrund af det, vi har snakket om og aftalt, vil jeg introducere dig for forskellige skriveøvelser, opgaver og måder at arbejde med skrivning på. Forløbet udvikler sig undervejs, vi adresser det, der opstår og du lærer at skrive dig til klarhed, at dyppe pennen dybt i dit hjerte og din sjæl og efterhånden at folde hende ud. Din vise kvinde.

I skriveforløbet indgår også rejsedagbog og rejsebreve til mig. Her beskriver du processen, holder øje med dig selv og lærer at danse kreativitetens dans.

Forløbet vil delvist være forankret i årshjulet og den naturlige cyklus, ligesom naturen spiller en vigtig rolle.

Det, der står i vejen, er vejen

Du lærer blandt andet at skrive dig gennem modstand, blokeringer og indre censor og hvad der ellers måtte vise sig på din vej. Du vil opdage, at forhindringer egentlig er hjælpere, som kan være med til at skabe nye retninger og muligheder.

Du vil lære at skrive intuitivt og sætte fri på samme måde som jeg også til dels arbejder intuitivt med dig og din skriverejse. Jeg “ser” og spejler det, jeg ser.

Vores udvekslinger undervejs former skriverejsen

Jeg inviterer dig til at bruge mig i processen også mens du arbejder på opgaver og øvelser. Vores skriftlige udvekslinger undervejs er med til at forme skriverejsen. Jeg spejler, folder ud og skaber afsæt og nye perspektiver undervejs. Efter hvert modul skriver du rejsebrev til mig og får en skriftlig tilbagemelding, som opsummerer det, du netop har skrevet dig igennem og som giver dig yderligere klarhed.

Dine kontinuerlige tilbagemeldinger og vores udvekslinger er afgørende for, at din skriverejse udvikler sig og at du udvikler din indre fortællerske. Du mærker din skrivestemme fra et sted dybt i dig, en ny autenticitet og kraft bag dine ord. Du mærker, hvordan skriverejsen forvandler.

Vi hylder processen

Og som altid vil jeg sige til dig, som måske overvejer at tage på skriverejse med mig som skrivemor og din guide i skrivebjergene.

Det er altafgørende, at du dedikerer dig til skriverejsen

Det er altafgørende, at du dedikerer dig til skriverejsen og giver den tid og plads. Jo mere du dedikerer dig og skaber rum og plads til dine skriverier, jo mere får du ud af det.

Husk at du sætter en proces i gang og en intention om at ære den proces og give tid, rum og kærlighed vil hjælpe dig mere end du måske aner. At ære processen er guld værd på skriverejsen. Og det er ikke et quickfix, chartertogt eller en forlænget weekend, det er virkelig et skrivende pilgrimsfærd.

Din investering: Hele forløbet inklusive materiale:

DKK 5700- som betales inden start eller
DKK 6000,- betaling i 3 rater (over 3 mdr.)

beløbene er inklusive moms.

Til inspiration, læs gerne

Vejen til den vise kvinde
Når Tornerose vågner
Skriverejsen

Kontakt mig på mail skrivehuset@gmail.com eller pr. telefon 29476483 og lad os tage en uforpligtende snak om din kommende skriverejse.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: