Mirabellesang

Måske er det forår, men det også vinter. Vinter på tærsklen. Denne tid strider imod dit instinkt, siger du, men forholder det sig egentlig sådan? I dag vil jeg invitere dig på en indre retræte og vise dig noget, du har overset i bunken af frygt og bekymringer. Det ligger dér og glimter som guld i morgensolens stråler, en invitation til dig om at sætte dig godt til rette og bare lytte.

Jeg vil vise dig en film, så luk nu øjnene og skærp dit fokus, så du kan se. Hende. Kvinden på rejse, som er nået til et sted, hun ikke kender fra før. Et landskab som er ukendt og dermed utrygt og dog. For intet er som det ser ud til at være. Hverken i eventyr eller i livet. Og er livet ikke et eventyr at leve og folde ud fra de første frø lægges i jorden, til fødslen og livets blomstring?

Du kigger ud og ser, at alt er anderledes nu. Men kig ind og lad dig opsluge af det, jeg vil fortælle. Kvinden ligner dig til forveksling, kan du se det? De samme træk og alderen, som blidt kærtegner hendes ansigt. Hun har rejst længe og egentlig er hun træt, men hun har svært ved at skænke sig selv godgørende hvile. Nu får hun den foræret som en gave fra himlen. En af den slags, der kan synes som en forbandelse, men som jeg sagde før: Intet er som det ser ud til at være.

Lige her i det nye landskab står tiden stille. Mirabellerne blomstrer og kvinden går langsomt over engen og finder en stor sten ved de forårsklædte træer. Hun tager en dyb indånding og lukker øjnene. Selvom det er koldt, kan hun mærke solens varme.

Så hører hun det. Træerne synger. En inderlig hymne til den nye dag og til den rejsende kvinde på stenen. Sangen handler om en heltinde, der har gået så grueligt meget igennem.

”Du har skiftet ham utallige gange. Du har vandret med frygten ved din side. Men her på engen i daggryets skød kan du hvile og komme hjem.”

Resten af ordene forsvinder som sne, der smelter i berøring med jorden. Et af de blomstrende Mirabeller tager ordet og holder det forsigtigt i sin favn:

”Det er ventetid på tærsklen. Lad ikke frygten slå rod, men sæt dig ved min fod og lad det uformgivede finde sit leje. Giv tid, thi noget fint er undervejs, men du skal ikke skynde dig og løbe det i møde. Så dør det som sommerfuglen, du vil befri fra sin puppe. Slap af og lyt til Mirabellernes sang.”

Magiske morgensider, 24. marts 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)


Dagens nøgleord:
Potentiale. Retreat. Blomstring.

Du er hjertelig velkommen til at bruge dagens nøgleord som afsæt til intuitiv skrivning. Sæt din stopur på 5-10 minutter og skriv løs. Prøv instinktivt at flette nøgleordene ind i dit skriv. Og hvis du vil, kan du indledningsvis nedfælde en intention om, at du gerne vil påkalde dig fortællingens kraft og få hjælp til at fange en inderlig fortælling.

Og ved du ikke helt, hvad du skal skrive. Så skriv det. Tving kærligt dig selv til at blive ved med at skrive, indtil dit stopur ringer. Og husk: Nogle gange går vejen til en fortælling gennem en anden. Og ofte skal vi lige kaste det urolige tankeaffald fra os, inden vi kan få fat på det egentlige.

Write on ❤

Intuition is the treasure of a woman’s psyche. It is like a diving instrument and like a crystal through which one can see with uncanny interior vision. It is like a wise old woman who is with you always, who tells you exactly what the matter is, tells you exactly whether you need to go left or right. It is a form of “The One Who Knows”.
– Clarissa Pinkola Estés
 –

The One Who Knows – Den som ved

Hun findes i os alle, den vilde kvinde, hende som ved. Hun er en del af den kvindelige sjæl og jeg er enig med Clarissa Pinkola Estés, når hun siger, at den vilde kvinde er essentiel for en kvindes mentale og sjælelige sundhed. Hun er indbegrebet af vores længsel og hun er svaret på vores spørgsmål:

“The wild woman carries the bundles for healing, she carries everything a woman needs to be and know. She carries the medicine for all things. She carries the stories and words and songs and signs and symbols. She is both the vehicle and the destination”.
– Clarissa Pinkola Estés –

Fortællingens kraft

Hun kommer også til os gennem ord, historier og fortællinger. Hun kalder på os via den skrivelængsel, vi mærker og hun beder os ikke om at skrive bogmæssige bestsellers eller at få vores digte udgivet. Hun beder os om at lytte. Hun har fortællinger med til os og gennem de fortællinger hjælper hun os med at huske, hvad vi egentlig er gjort af og hvor vi i virkeligheden hører hjemme.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme og helt særlige fortællinger. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, netop for at give plads til alt det, der bobler og rumsterer i os, et sted, hvor vi endelig får sat ord på og hvor vi først og fremmest lytter til det, vores sjæl synger om.

Fordi vi har skrivelængsel. Fordi noget vil skrives og fortælles gennem os.

Den vilde kvinde. Den vise kvinde. Tornerose, som vågner efter at have sovet i 100 år. Hun kalder og det gør hun også via din skrivelængsel.

When Sleepy Beauty wakes up she is almost always fifty years old
– Maxine Kumin –

FORTÆLLERSKEN

Skrivecirkelforløbet FORTÆLLERSKEN er dedikeret til at skrive fra det sted, hvor din indre vise kvinde bor. Kald hende hvad du vil, hun er din stille viden, din intuition og et kærligt pust fra et sted i dig selv, hvor du vågner.

Næste hold starter den 22. april og du er hjertelig velkommen. Lige nu får du et par ekstra skrivegaver ved tilmelding. 

Fortællersken er skabt for at skabe rum og sætte ord på og give dig som kvinde mulighed for at følge den skrivelængsel eller det kald, der bølger i dit bryst.

Skriv og afskriv

I FORTÆLLERSKEN får du et kærligt og godgørende rum, hvor du kan lære at skrive. Og det kan meget vel være, at du først må afskrive noget af det, du lærte i skolen og på livets vej, for det er ikke alt, vi kan bruge mere. Der skal nye boller på suppen.

Det handler ikke om grammatik eller retstavning, der er ikke opgaver med facitlister og du kan hverken dumpe eller gøre noget forkert. Der er læring i det hele og du oplever, hvordan du over tid kan skrive dig igennem det, der før stod i vejen og møde det som en del af din fortælling, sker der små skrivende mirakler.

Og snart kan du høre din særlige skrivestemme finde sit leje.

Du lærer dig selv at kende i den kreative fase med alle dens facetter, du danser med ord og fortællinger og du lærer at åbne op i stedet for et lukke i. Det kræver mod, det kræver sårbarhed og til det har jeg skabt et kærligt og givende rum, hvor vi deler, løfter og bevidner hinanden i processen.

Rummet holdes i henhold til Julia Camerons regler for DEN HELLIGE CIRKEL, som du kan læse i linket, hvis du vil. Den første kreative fase er et sårbart sted, hvor vi har lov til at øve os.

Din egen vej og måde at skrive på

Gennem ord og skriverier skaber du din helt egen vej og måde at skrive på. Du åbner døre, der ikke fandtes før og du oplever, at fortællingerne vitterligt er som hjælpere, der dukker op i processen og fører dig på vej. Du mærker den godgørende effekt af at sætte ord på din stille stemme og den hvisken, der før blev overdøvet af støj fra den ydre verden.

I Fortællersken-forløbet kommer vi bl.a. omkring følgende

  • Intentionens og fortællingens kraft
  • Dedikation, disciplin, magi
  • Frygt, modstand og indre censor
  • Lytning, leg og øvelse
  • Den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen
  • Det magiske rum
  • Taleskrivning vs. lytteskrivning
  • Fortællingen bag processen
  • Tillid
  • Ritualer og magien i gentagelser

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og i de 4 måneder, som forløbet varer, får du rig lejlighed til at give din fortællerske ordet.

Du skriverejser med din intention i hjertet og inviterer fortællingens kraft med på rejsen. Din skriveglæde vil vokse og det samme vil forundringen over, hvad vi kan få kontakt til via vores ord og ved at skrive os ind.

Du møder dit særlige fortællerske-kraftdyr, som vil følge dig gennem hele forløbet.

Skrivning i svære tider

Særligt tilbud til dig, som gerne vil i gang med at skrive nu

Næste hold af mit online skrivekursus Fortællersken I starter den 22. april. Men …

Hvis du gerne vil skrive NU.

Hvis du tilmelder dig Fortællersken I nu og senest den 1. april (så længe pladser haves), får du min eBog om Spirituel Skrivning med uden beregning. Den har en værdi af DKK 150,-

Her får du rig mulighed til at forankre dig spirituelt i din skrivning. Du får inspiration og ideer og er således allerede i gang, når Fortællersken stævner ud på skriverejsen (online) den 22. april.

Bemærk dog, at spirituel skrivning og eBogen som sådan ikke er del af Fortællersken, men eBogen kan hjælpe dig stort med at finde vej og måder at forankre dig på, hvis du vil skrive fra sjæl og hjerte.

Vædderrabat – ekstra rabat ved tilmelding nu

Endvidere har jeg introduceret en rabat, som skærer lidt af prisen. Jeg kalder det en Vædderrabat og den gælder ved tilmelding senest den 1. april. Du kan betale i 2 rater, hvis det passer dig bedst sådan.

Og skrivebrev med tarotkort

Og en ekstra gave oveni hatten til dig, som gerne vil i gang med at skrive nu. Tilmelder du dig Fortællersken senest den 1. april vil jeg trække ettarotkort til dig, et dyrekort fra den keltiske tradition og skænke dig et skrivebrev, som du får tilsendt, når du har formuleret dit spørgsmål eller din bøn til kortet/kraftdyret.

Jeg tuner ind på dig og din livs- eller skriverejse, dit spørgsmål eller din bøn og laver et skrivebrev til dig (sendt som PDF-fil) baseret på kortets budskab og med en invitation til at udforske kortets symbolik og budskab via skrivevejen. Værdi DKK 300,-

Læs mere herunder, hvor du også finder link til både invitation og tilmelding.

Nyt hold starter 22. april 2020

Skal du være med, kan det være en fordel at snuppe din plads allerede nu. Se bare her:

FORTÆLLERSKEN SOMMER 2020
Start den 22. april – varighed 4 måneder

Vædderrabat ved tilmelding senest 1. april
DKK 1650,-
inkl. eBogen Spirituel Skrivning & Tarotkort / Skrivebrev

Ravnerabat ved tilmelding senest den 8 april
DKK 1800,-

Normalpris ved tilmelding efter den 8. april
DKK 2100,-

Prisen er inklusive moms.

Skriv i kommentarfeltet ved tilmelding, hvis du har brug for at betale i 2 rater.

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Og selvfølgelig kan du tage forløbet med på sommerferie og ud i naturen.

Du tilmelder dig ved at klikke på linket herunder og udfylde felterne i tilmeldingsformularen.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN SOMMER
Start den 22. april 2020

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig. Når jeg har modtaget din betaling eller delbetaling, sender jeg dig fluks en kopi af eBogen om Spirituel Skrivning.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

Mirabeller blomstrer

”Det er ventetid på tærsklen. Lad ikke frygten slå rod, men sæt dig ved min fod og lad det uformgivede finde sit leje. Giv tid, thi noget fint er undervejs, men du skal ikke skynde dig og løbe det i møde. Så dør det som sommerfuglen, du vil befri fra sin puppe. Slap af og lyt til Mirabellernes sang.”

2 thoughts on “Mirabellesang

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: